| MLorand78 a întrebat:

V-a raspuns vreodata Dumnezeu? Daca da imi spuneti si mie cum s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| costis a răspuns:

Da. Eram odata intr-o perioada grea si am cerut semn; am ridicat degetul spre fereastra si am cerut sa imi arate o lumina acolo. Cerul era acoperit complet de nori; insa mana nefiind perfect fixa, am vazut ca se intrezareste o lumina; sincer m-a luat cu calduri. S-a facut o gaura in cer pentru mine pentru cateva secunde si vedeam o stea foarte luminoasa.
Cine stie putina geometrie realizeaza ca probabilitatea ca patru puncte coliniare sa apara la cerere e aproape de zero.
Si au mai fost si altele, in perioade de cautari sau in alte perioade grele ale vietii.

37 răspunsuri:
| Șeremet_Doinita-Augustina_1996 a răspuns:

Eu personal, am acum o problema de sanatate, L-am chemat in ajutor, si uite ca ma refac happy
Si ades L-am rugat sa faca multe lucruri, care pentru mine erau imposibile, ei uite ca El mi-a aratat contrariul.Totul e posibil la El.
Si daca vrei sa-I ceri ceva, ai grija sa-i ceri ceva de care chiar ai nevoie.El raspunde la rugaciuni cu : "Da", "Nu", "Mai asteapta"...

NOname
| NOname a răspuns:

Aha, când eram sub efectul etnobotanicelor.

| Ioanantonia a răspuns:

Da...sincer mi-a raspuns. De multe ori.m-am rugat la El odata sa plec la tara pentru ca teebuia neaparat sa plec, si fix atunci a inceput sa ninga foarte tare laughing) si nu am mai plecat..asta e unul dintre multele exemple. big grin

| Zamolxe777 a răspuns (pentru Șeremet_Doinita-Augustina_1996):

Cu ce esti tu mai presus decat altii ca sa poata sa iti raspunda divinitatea? Te-ai gandit la treaba asta?

| sublime89 a răspuns (pentru Șeremet_Doinita-Augustina_1996):

Sa inteleg ca tu cand ai o problema de sanatate nu te duci la doctor?

| Radu284 a răspuns:

Da, In general, dumnezeu/universul iti da tot timpul ce ai nevoie. Nu ce vrei, ci ce ai nevoie.

| Musique a răspuns:

N-a făcut-o drăguțul de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a raspuns intotdeauna intr-un fel sau altul.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ăhă,și era sub duș.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a raspuns jesus. Am vrut sa sun o tipa si am tastat din greseala alt numar. S-a prezentat cu "hola, soy jesus". Tin sa cred ca nu era jesus ala din biblie ci era jesus dealerul.

| Polonic1 a răspuns:

M-a sunat.

| ada92 a răspuns:

Dacă dorim ca Dumnezeu să ne asculte rugăciunile, trebuie să ascultăm şi noi ce spune el -Zaharia 7:13. Trebuie să ne străduim să trăim în conformitate cu legile sale- Proverbele 15:29; 28:9, ceea ce putini oameni fac.

| Șeremet_Doinita-Augustina_1996 a răspuns (pentru sublime89):

Ba da, dar medicii nu intotdeauna iti dau vesti bune, si atunci apelez si la Dumnezeu. Daca El n-ar vrea, ori cate medikamente si prin cati medici n-as merge, tot nu m-as vindeca.Deci daca-i si voia Lui ma vindec happy

| Șeremet_Doinita-Augustina_1996 a răspuns (pentru Zamolxe777):

Am zis cumva ca-s mai presus ca altii? Nu. Poti si tu s-o faci, o sa ai rezultate, asta atata timp cat crezi happyPentru ca daca nu crezi ca o va face, degeaba Il mai rogi sa te ajute.

Eu pe conceptia asta merg.Gandeste-te, nu crezi ca e anormal ca pe tine sa te ajute cand ai probleme de sanatate, dar pe copiii din Africa care n-au ce manca si traiesc in jeg, nu? De aia nu cred ca te-ai insanatosit ca te-a ajutat Dumnezeu.E prostesc si naiv sa consideri asta.

Atunci de ce mai mergi la doctori si iei medicamente daca oricum totul e in mana lui Dumnezeu? Nu ar fi mai usor doar sa te rogi cand esti bolnava si sa te vindece el?

| Jardelin a răspuns (pentru costis):

Interesant!

| ADN30 a răspuns:

Mie imi place tare mult experienta a trei frati foarte credinciosi:
Cei trei au cunoscut adevărul despre Dumnezeu în închisoare. În urma unui incident violent, tuturor deţinuţilor li s-au impus mai multe restricţii. Din această cauză, ei s-au revoltat şi, în semn de protest, au decis ca în dimineaţa următoare să nu mai înapoieze farfuriile după micul dejun. Cei trei nu ştiau ce să facă: dacă se alăturau revoltei, încălcau sfatul lui Iehova din Romani 13:1; dacă nu se alăturau revoltei, deţinuţii furioşi s-ar fi răzbunat pe ei.
Întrucât nu puteau să ia legătura unul cu altul, cei trei s-au rugat fiecare pentru înţelepciune si pentru ca sa ia cea mai buna decizie. A doua zi dimineaţă şi-au dat seama că luaseră aceeaşi decizie: să refuze micul dejun. Astfel, când gardienii au venit să strângă farfuriile, cei trei n-au trebuit să înapoieze nicio farfurie. Cât de mult s-au bucurat ei pentru că ‘Ascultătorul rugăciunii’ fusese alături de ei! (Ps. 65:2)

| Scarbo a răspuns (pentru NOname):

Cam cat ai luat?

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Nu stiai ca Dumnezeu lucreaza si prin medici? happy

De ce ar avea el nevoie sa lucreze prin medici daca e capabil de miracole?

Imi pare rau ca gandesti astfel sad

Pai cand lucreaza prin medici, nu-s tot miracole?

| queen8520 a răspuns (pentru NOname):

Hahaharolling on the floor) made my day

| queen8520 a răspuns (pentru Polonic1):

Cu nr. ascuns?laughing

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Da, implinindu-mi rugaciunea. De multe ori.

Eu n-am vazut vreun medic sa faca miracole. Am vazut doar medici care, folosindu-se de cunostintele lor stiintifice, au tratat cu succes anumite boli.

De cand mama dracu' fac medicii miracole, femeie? Eram sigur ca se va ajunge cu conversatia pana aici. Miracol este fenomen supranatural.Iar tu imi zici ca medicii fac miracole? Scuza-ma, verifica te rog frumos un dictionar!