Mi-ar face o deosebită plăcere să încerc să învăț un ateu calea adevărului...
Deci nu m-ar deranja ci aș găsi-o ca o provocare.
Recomand articolul cu cea mai bună religie:
http://www.forum4you.ro/cea-mai-buna-religie-de-pe-pamant/
Pai ateii nu cred in nici un zeu, de exemplu cum credem noi in Dumnezeu.Acum depinde daca as avea un ateu aproape m-ar interesa daca ar fi un om bun si daca m-as intelege bine cu el.Acum dintre crestinii din Romania, toti s-au smecherit si s-au luat cu diferite gesturi urate.Dar totusi mai gasesti si crestini foarte credinciosi.Pe mine m-ar interesa si sa fie credincios totusi.
Nu ma refeream la atei,ma refeream la romanii crestini ca in cea mai mare parte s-au luat sa fumeze, fura, injura si alte gesturi urate.Sunt si romani crestini credinciosi.Eu am vrut sa te ajut, nu stiu sigur daca ti-am fost de mare ajutor dar imi place sa ajut oamenii pe TPU!
Dar ce ateii nu sunt tot oameni? De ce sa crezi in ceva ce stiintific nu exista? L-ai vazut pe Dumnezeu? Nu cred, atunci spune-mi de unde stii ca exista? Si pana la urma cum ramane cu "sa iti iubesti aproapele"? Dumnezeu ii iubeste pe toti creztini sau atei, pacatosi sau credinciosi. Se vede ca la capitolul religie nu stai atat de bine pe cat crezi.
Eu sunt ateu si de aia eram curios de raspunsurile crestinilor, e de datoria crestinilor sasi stie dogma
Si eu la fel si m-a enervat thealchemist ca vorbeste ca sa nu taca.
Fiecare crede in ce vrea de cand e religia obligatorie? Si crestinii astia cel putin din Romania sunt niste prefacuti ca ei zic ca sunt credinciosi si toata ziua injura, sunt invidiosi ca altul are mai mult, si multe alte lucruri care le fac si aici sar repede cu gura ca ateii sunt cine stie cum, macar noi nu suntem prefacuti ca majoritatea ortodocsilor stiu de Dumnezeu numai cand au o problema si zic "Doamne ajuta" si in rest nimic. Ca sa nu mai vorbim de babele care se duc la biserica si barfesc chiar acolo. Intr-adevar oameni foarte credinciosi.
Nu m-ar deranja sa am prieteni atei, chiar am si ma inteleg bine cu ei. Dar cand e vorba de partener, cred ca e important sa avem aceeasi religie; conteaza mult sa gandesti macar asemanator in privinta asta, sa ai cui impartasi ceea ce crezi despre anumite concepte religioase, iar el sa te inteleaga. Bineinteles ca am mai multa incredere intr-o persoana crestina, dar nu in orice persoana crestina.
Ce gandire minunat de simpla ai. Banuiesc ca nu iti pui intrebari, deoarece Domnul se ocupa de totul, da pana la urma ignoranta este o binecuvantare, pe care multi o au.
Poate ca acum 2 secole, puteai doar sa predici evanghelia si atat, dar acum nu mai merge, ateii au argumente, sunt vocali, iar crestinii tac si dispar, deoarece nimeni din Romania nu ii ia apararea lui Dumnezeu cu ajutorul ratiunii.
Apoi a făcut Noe un jertfelnic Domnului; şi a luat din animalele cele curate şi din toate păsările cele curate şi le-a adus ardere de tot pe jertfelnic.
21. Iar Domnul Dumnezeu a mirosit mireasmă bună şi a zis Domnul Dumnezeu în inima Sa: "Am socotit să nu mai blestem pământul pentru faptele omului, pentru că cugetul inimii omului se pleacă la rău din tinereţile lui şi nu voi mai pierde toate vietăţile, cum am făcut.
22. De acum, cât va trăi pământul, semănatul şi seceratul, frigul şi căldura, vara şi iarna, ziua şi noaptea nu vor mai înceta!"
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=8
Prieteni sincer nu am ca prieteni 2 musulmani, iar pentru mine nu ar conta ca e ateu sau crestin ca sa am incredere in el aici omul in sine conteaza nu de ce religie apartine.
Tu nu vezi ca este chiar la usa? Romania sub zapezi. Localitati izolate, scoli inchise, drumuri blocate s, oamenii stau cu mortii in casa.Si tu spui ca nu vine apocalipsa.
Pai tu contrazici geneza citeste sa vezi ca dumnezeul tau spune ca in veci va lasa pamantul asa cum e
Ema voua nu va pasa de biblie cititi doar ce vreti voi, in geneza dumnezeu face un legamant cu noe
anonim_4396 întreabă: