Isaia 45:18 spune: Caci asa vorbeste Domnul, Facatorul cerurilor, singurul Dumnezeu care a intocmit pamantul, l-a facut si l-a intarit, l-a facut nu ca sa fie pustiu, ci l-a intocmit ca sa fie locuit: "Eu sunt Domnul, si nu este altul!
Creatorul pământului ne asigură că Terra va vi populată încontinuu de oameni.
O lume fara om, o lume fara inteligenta, o lume care nu poate fii antropizata, o lume perfecta, fiindca perfectiunea nu poate fii caracterizata de nimeni, astfel toti devenind perfecti in simplicitatea lor.
Avem o istorie in acest sens deci, nu sintem straini de subiect. Acum avem multe alte probleme de rezolvat, mult mai marunte si carora culmea, nu le gasim rezolvare.
Asa ceva este imposibil. Din cauza unor legi obiective pe care oamenii nu le cunosc. Pamantul nu poate "sta" fara oameni. Oamenii sunt creati sa-l populeze. Daca va disparea Pamantul, atunci vor disparea si oamenii odata cu el. Dar invers nu.
Wow. am scris asta fara sa citesc postul lui Sviri. Ma bucur ca si Biblia e de acord cu mine
Asta o sa se intample in curand(citeste Alocalipsa) si vei vedea acolo intocmai.
Nu, fiindca printre ''nici un om'' ma aflu si eu. Ce rost are sa stau sa ma gandesc cum voi muri?
dulshica întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: