...tu ai dreptate intr-un fel...dar nu trebuia sa postezi si pozele alea!
pe TPU sunt in general copii din pacate...
Cei care fac asta sunt niște animale, eu m-aș scula din morți dacă mi-ar face așa ceva
Sincer eu aș prefera incinerarea decât să mă mănânce tot felul de viermi și gândaci sub pământ...mi se face pielea de găină numai când mă gândesc.
Adevaru e unu nasol, nu exista nimic dupa moarte
Nu e nimic miraculos in corpul uman e o simpla "masinarie" care odata stricata nu mai poate fi reparate
Sa fiu sincera daca stiam ce mai exact ce poze ai pus nu ma i uitam.Acum nu ma simt prea bine
Si da, ai mare dreptate, in ziua de azi nu mai exista respect fata de nimeni mai ales pentru un cadavru.Si cred ca trebuie sa ai inima cam tare sa te tina sa faci lucruri de acest gen, adica sa violezi un cadavru si etc
Mi-e lene să mă uit la poze, oricum, după ce mor, nu mai contează ce se întâmplă cu trupul meu.
Corpul meu va fi o cenuşă.Nu aş suporta nici măcar gândul că aş putea fi mutilată în halul ăsta, fie că-s moartă fie că nu, e trupul meu.
Asta e nivelul Romaniei nu esti pretuit nici inainte nici dupa moarte.si eu cred in reincarnare unde doar sufletul se naste in alt trup si ca sufletul sta in nefiinta timp de trei zile...nu stiu de alti dar asta e parerea mea
Trupul e trup, sufletul e suflet, dar totusi...asa ceva este strigator la cer...
CelMaiOancea întreabă:
xXSasukeEMSXx întreabă: