Viata este un dar divin. El o da si numai El o poate lua.Cu bune cu rele viata este frumoasa si merita traita. Daca cineva are probleme el trebuie sa stie ca absolut orice problema are o rezolvare, nu trebuie sa recurga la gesturi extreme. Biblia spune ca sinucigasii vor merge in iad.
Doua momente, la aproape doua saptamini diferenta unul de celalalt. Ma gindisem ca a doua zi o voi face, daca durerile ce ma macinau din cauza unei boli urite nu scadeau in intensitate. Dar au scazut, si am scapat.
Exista doua variante, cea de la avatarul meu si inca una, dar nu stiu care este.
Pe dracu, uite ce cool arata asta:
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Naşpa! Exista plante halucinogene, care consumate in anumite doze, ceaules, exista altele care sunt atat de toxice, ca n-o sa simti nimic, apoi somniferele sunt boa$$ele, somnul vesnic. Metodele naşpa sunt sigure, adica cea cu lama nu prea, insa, asa cum ziceam, sunt uncool [-(
http://www.eplante.ro/plant_pics/384.jpg asta e cea foarte toxica, ce faina e :))
Poza ta nu-i cine stie ce,am vazut altele si mai groaznice, alea cu adevarat m-au speriat. Oricum, imi aduce aminte de o intamplare nefericita, dar din pacate adevarata.O cunostinta de-a mea a avut ganduri de sinucidere, motivul fiind unul foarte simplu s-a certat cu prietena lui si n-a mai putut sa indure rusinea orgoliului ranit.In pod si-a pregatit toate cele necesare pentu a se spanzura ca la carte.Pana la urma si-a dat seama ca nu merita atata osteneala si evident s-a razgandit, dar ghinionul lui a fost ca nu a pus scaunul intr-o pozitie corecta asa ca a alunecat si pana la urma tot s-a spanzurat.Sincera sa fiu nici nu stiu daca e de ras sau de plans.
De unde stii ca s-a razgandit si s-a sinucis din greseala?
Asta a fost concluzia politistilor dupa ce au analizat pozitia cadavrului si a scunului.
Spanzuratul e cea mai prosteasca metoda de a muri.
Vorbeam la modul general, este ceva simbolic.
Cea mai "buna" metoda este pistolul, mori fara ca macar sa auzi sunetul, deoarece creierul tau va fi facut zob aproape instantaneu.
Sincer "pofta"de sinucidere apare in momentul in care esti plictisit sau frustrat de viata... eu am vrut doar ca sa vad cum e dincolo dar stii daca te duci nu mai revii... depinde de religie
Ti-e frica ca-l vom "pierde"pe Inferno?
Fii de grija nu se va sinucide, nu poate.
Eu nu am vrut decat sa omor pe altii, dar mi-e frica sa nu ajung la parnaie.
De ce pui intrebarea? Si de ce e cea spanzuratul e cea mai proasta metoda? Doare cel mai putin. Iar de pastile, nu esti 100% sigur.
Nu. Nu am avut asa o nefericire de mare incat sa mi se para ca viata nu mai are sens.Au mai fost unele suparari sau esecuri dar le-am depasit.
Nu cred ca as putea sa ma gandesc la asa ceva nu doar din motive religioase, ele sunt secundare. M-as gandi la parintii mei si la ce suferinta le-as provoca. E mai greu de dus gandul asta decat orice.
Am vrut odata din cauza ca aveam niste probleme in familie dar apoi m-am gandit ca as da si mai multa suparare familiei mele.
Da de multe ori. Ce m-a oprit? Amintirile, cand te gandesti ca se va sfarsi, iti vine ca un filmulet toate momentele frumoase(la mine foarte putine)si nu poti pur si sumple nu poti. Si cum e? E naspa eu am incercat cu taiatul venelor si ustura te arde! nu incercati asa ceva
Sa te sinucizi, ce-a mai mare prostie de pe lumea aceasta sa iei ceva ce nu-ti apartine si sa te lasi ispitit asa de usor de diavol
Poate unora li se pare ciutat/amuzant ca ceea ce m-a oprit si mi-a schimbat aceste ganduri a fost un Anime (prefer sa nu zic ce anime) iar de atunci au tot aparut lucruri frumoase in viata mea care ma fac sa o apreciez mai mult
De sinucis nu am vrut nici odata pentru ca noi am fost lasa-ti de Dumnezeu pe pamant si astept ca tot el sa ma ea
Te-ai tembelit, cati ani ai? probleme de genul asta apar atunci cand organismul sufera depresii din cauza problemelor de colon, cauta-te.
Bolile organice netratate antreneaza gandiri negative, intotdeauna cand aveti idei negative gandul sa va duca la o boala, un organ, cineva in organismul dv nu face echilibrul chimic in creier, asa ca, fiule, la control cu matale.
Marry:X întreabă: