Da si te pomeni ca a fost in direct la dan diaconescu si in reluare s-a vindecat si de cancer, nu tot ce zboara se mananca, numai fiti asa naivi...
SI de unde stii tu cine, ce a vazut? O dovada poate fi mormantul Lui Iisus, o alta Biblia....eu nu cred ca daca Dumnezeu ar fi o poveste de adormit copii s-ar face atata taraboi..de ex de ce nu se fac slujbe si despre Iepurasul de pasti si Zana maseluta? Cand cineva ar fi inventat povestea oricat de reusita ar fi nu cred ca atatia oamenii de pe timpurile alea ar fi crezut cu adevarat in tr-o poveste si s-ar fi pastrat pana astazi.
O fi o mare greseala sa nu stiu nici macar numele lui Einstein sa-l scriu corect si sa mai si vorbesc despre el dar dupa cum vezi nu sunt singura de pe aici..in primul rand, in al doilea rand am gresit numele unui om dar voi nu sunteti in stare nici Dumnezeu cu D mare sa scrieti sau macar sa nu mai prescurtati. SI daca nu scrii Dumnezeu cu D mare pentru ca"ce sa-ti povestesc" nu crezi in el..macar din punct de vedere gramatical, e nume propriu.
Nu mai arunca tu cu noroi in altii, ca nu te vad mai breaz/a. Dupa mine nu-i un pacat ca am scris numele unui om gresit din nestiinta dar ca ai scris numele Lui Dumnezeu in halul asta cu buna stiinta e mult mai grav.
Exista un Dumnezeu. Ca se numeste Allah, Zeus sau mai stiu eu cine, tot Dumnezeu e. Deci Zeus = Dumnezeu.
Pentru mine simplu fapt ca atatia oameni cred, ca s-au facut atatea Biserici, atatia preoti. De ce ar vrea cineva sa ne spele mintea? De ce ar face cineva atata treaba pentru o simpla poveste? De ce de atatia ani?
Chiar crezi ca lumea e atat de plictisita de la inventat pe Dumnezeu? Chiar crezi oamenii care l-au inventat n-ar prefera sa stea Duminica in pat pana tarziu in loc sa se duca la Biserica? Sau sa se imbete toata ziua decat sa posteasca? Sa doarma pe un pat moale cu perne de puf in loc sa aiba pat pamantul si perna o stanca?
Subiectul asta ma amuza, multa lume se lasa manipulata si condusa de altii.
pentru mine biserica = 0. nu reprezinta decat o mare mafie, o afacere foarte profitabila pe spatele milioanelor de creduli.
popa cu masina de lux si vila, saracul... l-a ajutat si pe el "dumnezeu"? i-a trimis un sac de bani, in nici-un caz n-a intrat in banii pe care ii aduna leu cu leu de la atatia spalati pe creier si indoctrinati.
sunt care se dedica intr-adevar vietii de popa si incearca sa ajute. dar marea majoritatea profeseaza de fatada.
iar cum biserica = 0 pentru mine, dumnezeul pe care mi-l prezinta nu exista pentru mine.
poate o fi vreo fiinta divina, nu ce mi se prezinta prin religie, poate exista ceva ce nu poate fi explicat stiintific, dar de-a lungul timpului stim cum omenirea se panica deoarece nu aveau o explicatie plauzibila pentru anumite lucruri/situatii, dar care ulterior... odata cu avansarea stiintifica s-a putut da un raspuns concret.
acum totul tine de perspectiva, crezi ce vrei sau crezi ce vrea altul sa crezi.
Si de ce toti erau nascuti inainte de 1900? Cand nu exista aparatura moderna din zilele de azi? Cand nu exista neurostiinta?
Daca ai vrea sa fi relevanta mai da o lista de asta dar in care oamenii aceia de stiinta sa fie inca in viata
D-zeu, sfantul duh, sfanta fecioara sau sfanta ciorba si sfantul orez e tot aia pentru mine. Niste chestii inutile de care nu vreau sa aud. Nu prezinta suficienta importanta.
Sa nu mai vorbim ca atunci cand folosesti un pronume cu referire la d-zeu tau, se scrie cu litera mare, daca tot ma iei asa. ' nu crezi in EL...macar din punct de vedere gramatical..bla bla bla"
Ia uite ma, a ajuns sa-mi dea mie lectii un anume individ de nu si-a putut face ordine nici macar in adolescenta!
Iass, sper ca nu o sa asculti tot ce spun ateistii astia de aici. Dumnezeu exista, si mai mult nu trebuie sa stim. Sa spunem mersi ca ne trezim maine dimineata in viata.
Baai, ateistilor, daca Dumnezeu nu exista, de ce sunteti in viata? Si sa nu-mi bagati paradoxul cu: Suntem vii pentru ca ne bate inima, si ne bate inima fiindca suntem vii.
Puteti sa-i ascutati pe AC/DC si sa luati autostrada catre iad, pentru ca acolo o sa ajungeti mai devreme sau mai tarziu.
E adevarat ca sunt multe intrebari despre biblie si povesti, pentru ca biblia, sigur nu este ceea ce au scris cei 4 profeti, dar cel putin, in Dumnezeu sa credem... si in Iisus Hristos... atit.
godless1859 întreabă:
djalexandrual întreabă: