| mentholinks a întrebat:

Va dati seama ca cei care au ars si murit in acel club sunt, conform ideologiei crestine, in iad? Asa ca de ce mai spuneti Dumnezeu sa-i ierte din moment ce nu se mai poate face nimic pentru ei?

14 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Sint in iad... pentru ca ce? Te-ai gindit ca poate erau si crestini get-beget printre ei? Cunosc rockeri mai crestini ca Papa si nu vad nici o incompatibilitate intre cele doua. Doar cretinoizii romani care stau cu nasul in antene si trinitas non-stop pot debita asa ceva. Eu spun "Odihneasca-se in pace" si cu asta basta. Pina la urma intentia conteaza, nu modul in care o exprimi.

| doctorandus a răspuns:

In primul rand nu toti crestinii cred in iad, iar in al doilea daca intrebi formatiile de White Metal iti vor spune ca rockul este foarte ok din punct de vedere crestin.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu mai debita asfel de tampenii si nu te lasa condus de ce auzi /vezi /citesti!
Nenorocirea se putea intampla si la alfel de concerte!

| milan9 a răspuns:

Lasa-L pe Dumnezeu sa judece lucrurile si nu te oferi sa-i trimiti in iad asa cum vrei tu pentru ca te afli in eroare...
Din discoteca e intr-adevar un mod nepotrivit de a intra in eternitate, dar nu cunosti intoarcerea lor la Dumnezeu din acele clipe ale vietii lor.

Dumnezeu nu a avut nici o implicare in regretabilul accident. El este doar Cel care din anumite cauze (ce tin in principal de libertatea noastra de a-L refuza sistematic o viata intreaga) nu poate interveni providential (SALVATOR) in toate accidentele existentei noastre.
Drama risca sa-i atinga pe majoritatea celor prezenti in acea sala (ce prezenta atatia factori de risc) iar numarul majoritar al celor ce si-au salvat viata ar putea fi vazut si ca interventie divina providentiala ce s-a putut face prezenta acolo... sad

| Anonimuserr a răspuns:

Ești în eroare.
Acele persoane care au murit sunt nevinovate și au murit crunt. Că mai aveau păcate asta este partea a doua. Poate vrei să spui că cei care au dat cu artificii vor ajunge în iad la fel și patronul acelui club.

| Inferno a răspuns (pentru Anonimuserr):

Sunt nevinovati dupa logica ta, insa conform ideologiei crestine cei ce se inchina lui lucifer comit cel putin un pacat grav.
Ori ei erau la un concert rock cu elemente destul de "neortodoxe"

Deci conform crestinismului toti acei tineri au comis un pacat:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/tainelemuzicii.htm

Este gravitatea acestui pacat suficient de mare incat sa-icondamne la o eternitate de chin si suferinta? Asta e intrebarea pe care ar trebui sa ne-o punem. Aici userul alesuldomnului a tras-o de par, pentru ca nu se stie raspunsul.

| Anonimuserr a răspuns (pentru Inferno):

Da e corect ce zici. Cu ce au greșit acele persoane care au murit în flăcări arși?
Ce dovezi ai că s-au închinat lui lucifer? Și care erau elementele,, neortodoxe" Doar la acele versuri amărâte te referi. Mă îndoiesc că din acest motiv și-au găsit sfârșitul.
Dar sunt oarecum de acord cu ce ai explicat aici. Nu înțeleg de ce asocierea cu Halloween = o sărbătoare diavolească ca să zic așa și prin urmare din acest motiv și-au găsit sfârșitul. Eu tind să cred că oricărei persoane i se putea întâmpla asta și nu în perioada cu Halloween-ul.

Conform siteului crestin ortodox, ascultatul muzicii Rock cu continut "neadecvat", constituie pacat. Este echivalent cu a te inchina lui lucifer (Vezi linkul).

Nu eu spun asta, nu eu cred asta.

Vezi raspunsul userului "danut" de la aceasta intrebare:
http://www.tpu.ro/......si-goleau/

Dupa cum vezi si el spune exact ce spun si eu aici. El e crestin, poate iti explica mai bine.

| Anonimuserr a răspuns (pentru Inferno):

Da mulțumesc. Tu ești de altă religie?

| AliGab a răspuns:

Readetot te-ai intrecut pe tine...o intrebare mai idioata chiar nu se putea. Unii sunt aici doar ca sa faca "funde, funde" de prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alesuldomnului, al carui domn? Diavolul? Tu impreuna cu Celilluminat si Drogatu puneti intrebari aiurea.Prin intrebarile si comentariile voastre nu ajutati pe nimeni cu nimic, nu clarificati nici o idee, numic, zero. De ce a trebuit sa te legi de aceasta tragedie pentru a pune o intrebare idioata? Ti-ai epuizat ideile? Nu te teme prostia ta nu are limite. Iluminat o ****!

| BogdantheDreamer a răspuns:

De ce sa ajunga in iad? Ai grija prietene cu ce masura masori, cu aia ti se va masura. Nici nu ii cunosti si ii judeci.
Nu ai habar de religie! Dupa moarte intr-adevar tu nu mai poti face nimic, doar cei vi se mai pot ruga pentru tine, sa iti fie iertate pacatele si prin pomeni si toata randuiala. Asa ne invata Biserica.

| malvinacroft a răspuns:

Tu tot pui intrebari si cand ti se dau raspunsuri nu mai stii ce sa zici, si treci la alta intrebare. De unde esti tu asa sigur ca au ajuns in iad, daca nu prea stii care e treaba cu religia si credinta? Ca din intrebarile tale de pana acum, nu prea pari a sti.

Întrebări recente