| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD a întrebat:

Va e frica de dumnezeu? big grin

38 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Neah, n-am ajuns să-mi fie frică de lucruri care nu eixstă, de asta nu îmi e frică nici de atacul șerpilor mutanți de 10 metrii.
Oricum și dacă aș fi creștină mi se pare o tâmpenie să-ți fie frică de zeul care-i iubește pe toți.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu, n-am ajuns sa imi fie frica de un nene imaginar.

| monstrulet a răspuns:

Mai multa frica ar trebui sa-ti fie de oameni.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Care din ei ?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încă nu că nu am greșit atât de mult încât să-l supăr așa de tare.
Pa, pa.

| ShowTim3 a răspuns:

Nu chiar, daca exista ne iubeste pe toti, fiecare cu defectele lui nu? ca doar e cea mai iertatoare fiinta din lume, si eu sunt in stare sa iert si pe cineva care a omorat 100 persoane (e caracterul meu big grin nu ma razbun pe cineva neaparat, ma enerveaza, prima zi ma gandesc cum sa ma razbun, a 2 zi o iert si zic, las ca trece ) happy Deci nu mi-e frica, am doar respect, ceea ce e normal.
Nu imi este frica nici de moarte, pana la urma toti murim odata si odata, ce conteaza ca mori la 70 de ani sau la 102... tot mori big grin (scuze ca am zis si asta desi nu ai intrebat asta )

| BubblesDoubleS a răspuns:

De ce sa-mi fie frica de ceva inexsistent, si mai ales de o minciuna umana? Daca Dumnezeu e considerat bun de ce ne-ar fi frica de el? Adica totusi daca in cazul : Sunt o buna crestina, am dus o viata linistita, facut-am bine nu am omorat etc. etc. ar trebui sa-mi fie frica de dumnezeu? Ma rog, m-am incurcat in ideisad.
Totusi. crestinilor de ce v-ar fi frica de Dumnezeu stiind ca aveti un trai bun si drept?
Parca Satan era ala rau, care vrea sa puna "gheara" pe voi, nu de el ar trebui sa va fie frica sau ma rog, oricum.nici Dumnezeu nu ridica un deget sa va salveze.
O zi buna happy.

| Foxie2 a răspuns:

Da, si ar trebui sa iti fie si tie. Pentru ca El e Atot Puternicul! in biblie spune "Poporul meu sa se teama de mine "Sa ne temem de El si de pedepsele Lui si sa face voia Lui! Sper ca te-am ajutat!

| DreamAutopsy a răspuns:

Îmi este frică de mine oh go on

| ЩΛIƬIПGFӨЯƬΉΣΣПD explică:

@KenJi daca e o intrebare stupida, atunci de ce pnm te mai bagi in seama?! straight face oh go on

| Infernia a răspuns:

Nu, deoarece nu cred in acest "Dumnezeu".

| 6DuckMeJesus a răspuns:

Mi-e atat de frica incat ma pis pe ea de biserica, cica-i casa lui laughing

| Nordic a răspuns:

Mi-e frica de el in sensul ca fac pacate si il departez de la mine. Si daca il departez de la mine dau doar de probleme.

| Bibuşca a răspuns:

Vad ca multi necredinciosi nu cred in Atot Puternicul! Dar e treaba lor mie una nu-mi pasa eu una cred in Dumnezeu!

In legatura cu intrebarea ta da imi esti frica numai de EL imi e frica dar am incredere ca niciodata nu ne face rau doar ca cateodata ne mai pune "piedici sau capcane"in viata ca sa le incercam! Dar sincer imi e frica si punct!

| heyromania a răspuns:

Cu frica de Dumnezeu, cu credinta si cu dragoste sa va apropiati. Ce zici de cuvantele astea. Cum sa nu ne fie frica de Dumnezeu, numai celor care au mintea sedusa de lucrurile pamantesti, de Charles Darwin si de toti sectari nu le e frica de Dumnezeu.

| flower_3416 a răspuns:

Da e singurul de care ma tem, deoarece oameni nau nici o putere asupra mea, nimic din lumea asta sau cealalta nu are caci nu am de ce sa ma tem cand Dumnezeu are grij de mine.

| Nymphetamine a răspuns:

Nu.

| florina200 a răspuns:

Da daca nu ai avea frica de Dumnezeu ai face cele mai mare pacate

| daηă a răspuns:

Da

| mmary a răspuns:

Sincer.DA!big grin Numai bine!

| Rebe97 a răspuns:

Poi este singura fiinta de care ma tem happy!

| KenJi a răspuns:

Logic...Ce intrebare stupida

| tHeAnGeLoFwOrLd a răspuns:

Satanisti si ateii sunt cei mai stupizi oameni.Eu ma cac pe tot ce cred ei si pe tot ce ei considera ca dumnezeu nu exista! Dumnezeu ne e ca un tata.Si sa-mi spune-ti voi:ce tata nu isi mustra copilul?

| Ovidiutz a răspuns (pentru tHeAnGeLoFwOrLd):

N-as vrea sa fiu copilul tau! Si daca ai (daca n-ai e valabil pentru cand o sa ai) sa nu stea in aceiasi casa cu tine ca-i distrugi viitorul! ROCK ON SI SUS ATEII!

| soraGrime a răspuns:

Nu mi-e frica de ceva ce stiu ca nu exista
@FuckThe System
You're right, girl!

| bd3x73r a răspuns:

Nu pana cand nu imi da un bobarnac nu mi-e frica de nimeni pe care nu il pot vedea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, de ce sa-mi fie frica? Dumnezeu ne iubeste laughing
Numai celui care are de ce sa ii fie frica, ii e frica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA!
BE GU MINE?

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar de el
ca celelalte lucruri periculoase se petrec cu voia lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu chiar nu pricep ce e cu prostia asta, de ce sa iti fie frica de cineva care ar trebui sa te iubeasca neconditionat si pe care il iubesti? Una e respectul fata de zeitate, alta e frica. Cel putin asa cred eu, nu ma luati la injuraturi.

Întrebări similare