Da. Cred ca religia va exista cat timp exista omenirea.
Chiar daca existenta extraterestrilor ar fi dovedita, aceasta poate coexista impreuna cu credințele.
Oamenii au nevoie sa creada in cineva mai puternic decat ei, intr-o forță absolută la care e posibil orice.
Ai fost tu si ai verificat ca nu mai exista viata? Ai idee cat de imens e universul?
Soarele, pe langa care planeta noastra e UN PUNCT, el este un punct pe langa alte planete/stele care sunt un punct pe langa altele si tot asa.
Stele care sunt de 40 de MILIARDE de ori mai mari decat soarele sunt UN PUNCT MIC pe langa altele si tot asa
Ai fost tu sa vezi ca nu exista alte forme de viata? Stii ceva despre univers si astronomie? Sau cultura ta generala e un mare ZERO?
Civilizatii extraterestre exista si sunt chiar nenumarate DAR nu vor lua legatura cu rasa umana pana nu vom scapa de diavol si pacate. Totusi este posibil ca sa apara niste FALSI extraterestri, demonii alungati din cer de Dumnezeu.
Dumnezeu va exista vesnic, religiile se vor sfarsi odata cu viata de pe pamant.
Salut!
Este irelevanta marimea corpurile ceresti in raport cu probabilitatea vietii altundeva in Univers.
Când telescopul va deveni suficient de performant incat sa se poata observa clar ce se afla pe exoplanetele descoperite pana acum sa nu fii dezamagit.
Nu am cum sa fiu, ca exoplanetele descoperite pana acum sunt 0. 0000000000000000000000000000000 ( 7-8 MILIARDE de zerouri)1 din 0. 000001 univers. (poate chiar mai putin).
Http://www.yoda.ro/......tului.html
Nu inteleg ce ai scris, dar exoplanete s-au gasit, insa viata nu si nici nu se va gasi vreodata pentru ca nu exista altundeva in tot Universul, cel putin nu in forma in care o putem cunoaste.
Doar galaxia noastră se estimează că ar avea 100 de miliarde de planete. Universul are aproximativ 2 trilioane de galaxii.
Ideea este ca universul e mult prea mare ca sa-ti dai cu parerea despre ce exista si ce nu exista acolo.
Acum cateva mii de ani a fost unul in Babilon, Daniel pe nume care a scris prima carte despre istoria care va sa vie la acea data. De la inceput si pana la sfarsitul lumii in forma si oranduirea actuala. Acest om a facut niste preziceri sub indrumarea si la inspiratia lui Dumnezeu cu evenimentele din acea perioada si pana la sfarsit. Acele evenimente au fost studiate de multi oameni intelepti ai lumii si toti au ajuns la un numitor comun, unul dintre acei oameni a fost Issac Newton dar si multi altii. La ora actuala mai toti au cam uitat acele studii DAR ele s-au intamplat si sunt la sfarsitul evenimentelor, Apocalipsa fiind partea de sfarsit ai acestor scrieri. Pentru majoritaatea oamenilor Apocalipsa este o carte plina de mistere si evenimente plasate in diferite timpuri DAR pe pamant mai exista inca oameni care inteleg ceea ce a fost scris si stiu ce va urma. Evenimentele descrise in Apocalipsa se intampla AD LITERAM si cu o precizie uimitoare urmand sa mai aibe loc DOAR cateva evenimente pana la sfarsit. Poti crede sau nu, nu conteaza TOTUL isi urmeaza cursul fara vreo intrerupere asa cum a fost scris. Ca omenirea NU va dispare este sigur, vor fi oameni care vor avea un viitor de neimaginat dar asta nu este pentru cei ce nu cred, ei se vor sfarsi odata cu cele in care cred, umanismul, ateismul si toate celelalte asemanatoare.
1. In biblie scrie ca nu stie.
Citez: "Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.", Evanghelia dupa Matei
2. Nu mai contrazice Cartea Sfanta, daca tot te dai credincios
3. Pot trece 16 MILIARDE de ani (tu realizezi cat de mult e? au trecut doar 2000 de ani, adica nici 0.1 % de la imperiul roman si oamenilor li se pare mult).
4. Nu te apuca sa rescrii tu biblia, stiu ca fanaticilor asa le place, sa rescrie si sa reinterpreteze ei.
1+2) Se vede ca NU* ai citit toata Biblia de aceia eu nu-mi permit sa "contrazic" Biblia ci doar sa complectez "lipsurile"tale in aceasta privinta.
3) Pot trece si 100 de miliarde de ani dar ACTUALUL pamant nu mai are mult de "trait", este in coma PACATULUI.
4) Nicidecum dar poate am citit mai mult ca tine din Biblie.
"Daca un ateu are mai multe cunostinte decat tine? "
Foarte posibil ca foarte multi atei sa aiba cunostinte superioare mie, DAR nu Biblice deoarece intelegerea Biblica este un DAR de la Dumnezeu pentru cei ai Sai, cei loiali LUI, deci nu se pune problema unor atei.
"Daca exista atei pe care Dumnezeu ii iubeste mai mult decat pe tine si ii considera de 10 ori peste tine?"
Dumnezeu iubeste pe toti fiindca toti oamenii sunt creatia Lui, DAR in mod special isi IUBESTE oamenii loiali Lui, nimeni din universul asta nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard asa ca ceea ce ai spus tu nu este logic si nici Dumnezeieste.
anonim_4396 întreabă:
RationalityRules întreabă:
bleakk întreabă:
DeProfundis99 întreabă: