Eu nu stiu daca va fi sau nu sfarsitul lumii, asteptam data in care se zice ca vom muri si daca nu se intampla nimic ne bucuram in continuare de viata asa cum e la bine si la rau.
Eu zic ca nu va fi. Au mai zis de o gramada de ori ca vine sfarsitul lumii si niciodata nu s-a intamplat nimic. Iar despre acest subiect se vorbeste la fel de mult cum s-a vorbit si despre altele doar ca, avand in vedere ca au facut un film intitulat 2012, au sporit mai mult frica si interesul oamenilor pentru acest "alt sfarsit". Eu oricum nu cred in asta, dar asteptam pana atunci si vedem ce se intampla
Nu cred ca va fi, pentru ca nimeni nu stie numai Dumnezeu stie cand va fi
Eu cred ca da...pai cred deoarece sunt multe cutremure in Vrancea, si toate celelalte lucruri.
Nostradamus spunea ca sfarsitul lumii va fi atunci cand vor aparea conflicte mari intre tari, criza economica si oameni care vor iesi pe strazi protestand.
Chiar daca s-au facut si filme, si se tot vb despre asta, eu nu cred.nu stie nimeni cand murim, numai Dumnezeu.s-a mai spus de atatea ori ca vor fi cutremure, comete si tot felul de aberatii din astea si nu s-a intamplat nimic.acum asteptam sa vedem, dar nu cred:d
Nu cred ca va fi sfarsitul lumii.cred doar ca va fi un fenomen dar nu devastator! se vorbeste atat despre asta pentru a le posta pe internet, pentru as vinde articolele din ziar si multe altele.dar ei o fac doar pentru BANI.ce sa mai zic de mayasi.va draga! se termina caledarul la EI nu si la NOI! abereaza si astia...cat despre acei asa zisi oameni de stiinta, nu mai spun decat:mincinosilor! rusine sa va fie! induceti lumea in eroare! si in 2000 de spunea ca va fi sfarsitul lumii.e, am murit? NU!
astia abereza pentru bani(repet).
Nu,de fapt 2012 este sfarsiutul calendarului mayas dar se pare ca mayasii au uitat 104 ani deci de fapt sfarsitul calendarului trebuia sa fie 2116
Este o minciuna.
Adevarul dureaza o zi dar maine totul se schimba iar adevarul nu va mai insemna nimic.
Pe scurt, nu va veni nici un sfarsit in 2012 doar ca este de la Mass-media vor sa faca rating la televizor sa faca bani sa spuna hai sa ii speriam sa cumpere produse scumpe, masini, femei etc intelegi?
Eu nu cred deoarece asa se spunea ca murin si in 2000 si dupa cum vezi nu este asa, asa se mai spunea si acum o luna s-a trezit unu sa spuna a murin in octombrie si dupa cum vezi nu a venit nici un sfarsit al lumii : )
Poate ca va fi pina la 2012 poate ca va fi dupa 2012, poate ca nu va fi in timpul apropiat, asta doar El stie, nimeni nu stie! pentru mai multe detalii coteste biblia! sau noul testament!
Majoritatea nu cred in acest zvon. Adica, ce se va intampla? Explodeaza soarele si noi ramanem ca prostii pe intuneric si in frig? Sfarsitul lumii este pentru fiecare atunci cand moare. In plus, asta nu-i decat o manie care se discuta la emisiuni gen Dan Diaconescu. Fiecare fiinta rationala isi doreste sa stie data cand va muri, sa stie cat timp mai are sa faca ceva cu viata lui si sa-si repare greselile. Cei care ne conduc (in mod oficial sau neoficial) apeleaza la astfel de mijloace pentru a ne determina sa facem ceva cu viata noastra. Acum nu ca toti prostii, cum am auzit eu o fata de 14 ani care vrea ca pana atunci sa fie casatorita si sa aiba copil, asa ca sa nu moara fara. Oricum, sfarsitul lumii este unul pentru fiecare in parte.
Poate ca va fi pina la 2012 poate ca va fi dupa 2012, poate ca nu va fi in timpul apropiat, asta doar El stie, nimeni nu stie! pentru mai multe detalii coteste biblia! sau noul testament! S-a aflat acum ca 2012 a fost o greseala in ceia ce se spune ca va fi sfirsitul lumii, ci va fi o schimbare a populatiei, va fi intr-un reiting mai modern.
Nu va fi, dar ma voi distra total sa vad cum se vor face reclamatii si toata lumea disperata. dezamagita
ca fi distractie nu catastrofa
Nu cred ca va fi sfarsitul lumii pentru ca asa au spus si in anul 2000 si nu s-a intamplat . Sper ca te-a ajutat
Sunteti superficiali daca puneti in aceeasi oala anul 2000 sau profetiile lui Camping cu fenomenul 2012. Daca primele nu aveau niciun fundament (reprezentau profetii mincinoase, intrari in noul mileniu, combinatii interesante de cifre), 21.12. 2012 nu e doar o atractie pentru numerologi. Exista multe argumente pro (inclusiv stiintifice, gen finalizarea schimbarii polilor magnetici, alinierea Sistemului Solar cu restul Caii Lactee, si altele pe care nu le mai retin, ca le-am citit de mult...toate ar urma sa aiba loc in preajma zilei respective...sigur, ar putea fi si inventii, nu neg). Dar faptul ca se petrec multe lucruri interesante in perioada aia nu are o neaparata legatura cu apocalipsa. E posibil sa nu ne schimbe viata cu nimic, dar e posibil si sa ne-o influenteze. Oricum, cert e ca 'sfarsitul lumii' nu va veni. Apocalipsa asta poate veni oricand. Poate ne izbeste vreun asteroid, poate erupe vreun megavulcan, poate ne iradiaza Soarele din cauza subtierii stratului de ozon, sau poate pur si simplu vom trai pana la adanci batraneti (adica pana va 'muri' Soarele)
Filmul a fost creat pe baza teoriei despre 2012 si nu invers!
A fost sfarsitu' lumii de cateva ori pana acum. O.o de ce as crede in chestia asta?
" reiting ", de fapt se scrie " rating " cu toate ca ai 14 ani, cat ai luat la engleza?
Ha ha, pana acum au fost vreo 5 sfarsite ale lumi, cand va fi vem stii toti, fara sa ne spuna cineva, ca vam vedea cum murim, fiecare zii e o apocalipsa, si o raza de soare, depinde cum vrei tu, tu decizi, exita rau si bine, nu doar ca sa se dea o lupta si sa se zica ca aia e apocalipsa, ci ca doar tu poti alege ce faci!
Chestia asta cu sfarsitul lumii e o stire folosita doar pentru a face audienta deoarece numai Dumnezeu stie cand se va intampla sfarsitul lumii
Eu nu cred in asta eu cred ca farsitul lumii va veni peste cateva milioane de ani! . Nu stiu can va veni sfarsitul lumii Dumnezeu stie! primesc funda
va rog?