| SadBoyForever a întrebat:

VA IMPLOR SA LUATI IN SERIOS INTREBAREA ACEASTA:

Este adevarat ca persoanele care se masturbeaza pacatuiesc si ard in flacarile sad iadului?

Eu am citit undeva ca este un pacat teribil sad si ca mergi in iad daca te masturbezi zilnic

Răspuns Câştigător
| LonelyLoner92 a răspuns:

Bun, sa fie clar pentru toti; masturbarea este un lucru pe care aproape toti oamenii il practica, este ceva, normal, nu trebuie sa iti fie rusine, capul sus, orice om s-a masturbat in viata lui bine?

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Esperança):

Sincer eu nu incerc prin raspunsurile mele sa convertesc pe cineva la ateism-ci doar imi spun propriile pareri in legatura cu subietul/subiectele intrebarii.
Ma bucur pentru tine-probabil atunci cand ai o viata fericita si plina de sens e greu sa nu crezi(chiar daca mai ai si lipsuri si necazuri tot crezi-asa ti se pare normal)
Asa eram si eu...
Dar atunci cand dai de necazuri abundente, viata nu iti mai ofera nicio satisfacie si mai ales nici un SCOP si incepi sa vezi lumea din punct de vedere obiectiv atunci descoperi un adevar cu adevarat crud

| Esperança a răspuns (pentru anonim_4396):

Ţin să te corectez, pentru că nu vreau să se înţeleagă greşit.Eu nu cred în Dumnezeu în orice vreme pentru că aşa mi se pare normal, ci cred pentru că am certitudinea că El există şi ar fi o nebunie din partea mea să îmi pierd credinţa, fiind ferm convinsă că există (Experienţe personale)
O zi plăcută!

| LeKaAlex a răspuns:

Daca iadu exista inseamna ca masturbatu nu e ceva pacatos pentru ca daca era iadu era plin cu oameni laughing)