Cineva a zis ca preotii au spus sa nu ne gandim prea mult la lucruri, adica sa urmam turma, deci nu cred ca este cazul sa cred in D-zeu.
Bună.
Avem oră de religie?
Fiecare crede în ce vrea sau nu!
Eu cred în Dumnezeu. Frică nu am de El că nu am grești atât de mult.
Pa, pa.
Eu da chiar cred si o spun din toata inima am si dovada ca exista adica L-am rugat ceva si mia indeplinit dorinta.
@Aprilie,
Faza aia cu "daca eu cred in Dumnezeu si nu exista, nu pierd nimic. Dar daca nu cred in Dumnezeu si exista, pierd tot" NU e credință. E mai mult o asigurare. Adică, dacă există și tu crezi ai un loc asigurat în rai, dar dacă nu există, n-are ce să ți se întâmple.
Cred in Dumnezeu, de fapt exista o putere inimaginabil de mare, o putere pe care noi o numim Dumnezeu, unu din faptele concrete care ma face sa cred ca exista Dumnezeu sant visele, daca cineva le intelege o sa fie convins ca exista cineva care stie ce se intampla cu noi sau ce o sa fie cu noi si atunci ne transmite mesajul prin vise, cine credeti ca poate avea o asemenea putere? nimeni si nimic decat Dumnezeu.
Treaba cu Dumnezeu e cam asa: stii ca vantul exista desi nu l vezi si poate treci pe langa el si nu il observi, iar in spatele tau frunzele fac un dans pe care u nu o sa l vezi niciodata. exact asa e si cu Dumnezeu. Majoritatea spun ca au frica de Dumnezeu, dar majoritatea nu prea inteleg ce inseamna asta...
De mici copii invatam de la parinti despre un anume Doamne Doamne care te ajuta daca te rogi la el. Am crezut in el cand eram compil mic, acum ca am mai crescut si am invatat sa gandesc de unul singur mi-am folosit creierul si am analizat probele pro si contra dumnezeu. Eu unul nu cred ca exista dar este doar parerea mea.
Dupa ce o sa citesti comentul meu o sa gandesti imediat ca sunt un pacatos si ca sunt prost doar pentru ati da dreptate teorii tale. Incearca sa gantesti "Poate prostul asta are dreptate, ia sa ma duc sa mai invat despre acest argument."
Uita-te la acest argument din mai multe perspective si poate o sa ajungi la o concluzie diferita de cea pe care o ai acum.
anonim_4396 întreabă: