| AvalohAlyn a întrebat:

Va plac cartile de paranormal/mister/ezoterism/conspiratii/?
Ce ati incercat de genul?
Eu vreau sa termin cartile cu Nostradamus si Vanga.

5 răspunsuri:
| Steregoi a răspuns:

Carti demonice. Evident ca Satan fiind seful acestui sistem are grade de libertate pentru indeplinirea unor profetii insa profetiile lui Dumnezeu se intind pe o perioada mult mai mare si implinorea lor este 100%.

| Mircea08 a răspuns:

Poti citi si "fat frumos din lacrima " - este la fel de importanta, sau poate te decizi sa citesti si carti despre NORMAL, pentru ca PARANORMAL NU EXISTA. A muta lucruri, a merge pe apa, a nu fi atacat de animale salbatice, a scapa din orice incurcatura, sunt lucruri normale nu paranormale si sunt explicate in Evanghelie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi plac foarte mult. Îți recomand "Apocalipsa 13" scrisă de Mircea Vlad și "Apusul libertății umane" de Ieromonah Cristodie Aghioritul.
Mai citește și "Clubul Bilderberg, stăpânii lumii" scrisă de Cristina Martin.
Îți recomand canalul de Youtube Viorel Ghica. Acolo sunt dezvăluite multe conspirații, dar cele mai multe emisiuni sunt despre microcipare și profetiile Sfinților Părinți despre antihrist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Confesiunile unui asasin economic

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Da, imi plac mult. Desi le citesc pentru a le demonta.
Iti recomand seria Supernatural - Aventuri in lumea intunericului. S-a facut si un serial dupa ele. Este fantastic scrisa. Sunt o multime de variante paranormale cu ingeri, demoni, leviathani, sora lui Dumnezeu, etc etc.