Raiul va fi pe pamant, dupa sfarsitul sistemului rau de lucruri. Iadul se refera moarte. Apocalipsa20:14,Psalmi37:9-11,Isaia65:20-25
Pe scurt, raiul înseamnă o apropiere de Dumnezeu ca Sursă a vieţii şi a fericirii în diversitatea cu care El deja ne-a obişnuit.
…Iar locul de suferinţă, este locul celor care în virtutea libertăţii lor s-au îndepărtat de Iubirea lui Dumnezeu. Egoismul lor în faţa semenilor şi a Divinităţii poate determina o astfel de stare de încrâncenare spre rău.
Ca să-ţi imaginezi că o astfel de împietrire a sufletului în îndepărtarea de Dumnezeu există, gândeşte-te la duhurile răutăţii, care ştiu calea de întoarcere dar pot totuşi să refuze orice formă de sinceritate şi recunoştinţă...
Adică la 2 metri sub pământ.
Cam abuzezi de sensul verbului " a exista".
Te-a intrebat cineva ceva pe tine?
Te-ngrozeşte gândul că şi viaţa de om are sfârşit, nu?
Calmează-te. Gândeşte-te că te culci şi nu visezi şi nu mai deschizi ochii niciodată.
Raiul imi place cel mai mult in Elvetia de ex. la Montreux.Cat despre Iadul din Romania, m-am saturat de mult! Adica nu-mi place!
Auzi, "rai" se zice la momentele fericite tie, si "iad" la cele rele, si oricum, adevaratul iad este insusi pamantul, deci alte dimensiuni alternative nu prea mai exista
Rai,iad...vesnicia le trasnforma pe ambele in rutina apoi obisnuinta apoi plictiseala. Vreau ca dupa ce mor totul sa fie ca inainte sa ma fi nascut.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: