Nu primești pedeapsă de la God dacă faci lucruri din ciudă?
Serios acum, te comporți ca o copilă. Demonstrează-ne că ești suficient de matură și știi când să te oprești.
Poți să faci ce vrei; puțin îmi pasă dacă rămâi pe site sau te retragi. Oricum am evitat să mai intru la această categorie, pentru că mă enervam de câte ori vedeam o aberație postată de tine. Am decis să stau deoparte până acum, dar ai depășit unele limite și se pare că nu îți dai seama, ceea ce este trist!
Ema, am și eu o melodie pentru tine:
http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k.
Sa cezi cum se contrazic aia / nu am tras nimic decat muzica piratez la greu
Bine,o sa plangeti voi dupa Ema. Vorbesc serios.Chiar am de gand sa ma retrag de pe TPU.
Tu chiar vrei să nu mai dorm la noapte?
Te comporți exact ca puștii de 10-12 ani care amenință că se retrag de pe TPU.
Drum bun și cale bătută!
E intrebare sau afirmatie?!
Stiam ca este de sex feminin.
Fiindca m-am cam saturat sa fiu agresata verbal de multi useri.Pot sa fac altceva mai constructiv in timpul pe care il pun deoparte pentru TPU.
Acum am văzut răspunsul tău. Păi văd că întrebarea s-a transformat în chat-ul TPU.ro...
Http://www.youtube.com/watch?v=IjAQnp8HH-8&feature=related / intrebare
Bineinteles ca a devenit chat. De-asta si ziceam de un schimb de ID-uri, macar stiam o treaba
Auzi, pot sa ii dau primul vot INTELIGENT Emei, la postul in care a zis ca s-a gandit sa se retraga?
Ahahaha, bună asta! Și folositor merge... chiar și amuzant, pentru că nu o va face.
Nu vreau sa va dau satisfactie.Numai de ciuda am sa raman!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: