| Ceunas a întrebat:

Va rog imi puteti explica? Ce inseamna atunci cand ciorile se pun pe o cruce?

Răspuns Câştigător
| Varahil a răspuns:

Nu inseamna nimic! Indiferent ce se atinge de ea, Crucea ramane la fel de sfanta, iar ciorile n-au nimic de-a face cu asta!

31 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Înseamnă că ciorile au găsit un suport bun pe care să stea? Pare destul de logic...
Oare ce însemană când ciorile se așează ep cabluri, copaci, garduri etc?

| Urzi23 a răspuns:

Inseamna ca un ateu croncane despre evolutionism rolling on the floor si ele stau si asculta.Ai uitat sa spui ca mai cade cite una pe jos de pe craca, atunci cind aude chestia cu acum 200 milioane de ani.

| FerLin a răspuns (pentru Urzi23):

N-am mai ras de mult asa de bine! laughing))

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ai vazut tu vreo cioara care stie sa citeasca?
Ai auzit de vreo cioara sa fi citit Biblia, ca sa afle ce-i aia cruce?
Cred ca, pur si simplu se aseaza cand se simt obosite si au nevoie de odihna.
Ca se aseaza, n-ar fi o problema; dar stii ce fac ciorile FIX in momentul in care isi iau zborul?

| DrunkenRat a răspuns:

Inseamna ca ciorile au obosit. Nu vad de ce superstitia este atat de raspandita in lume, in fond, superstitia este un pacat.

| Wehrmacht a răspuns:

Tu crezi ca ciorile alea au habar ca acea cruce este "sfanta"? Daca ati ajuns sa comparati animalele sau zburatoarele cu oamenii(nu toate) aveti probleme extrem de grave.

| PreaSfintitu a răspuns:

Se odihnesc.

| PreaSfintitu a răspuns:

Se odihnesc.

| soimos a răspuns:

Inseamna ca ciorile s-au dus la WC!

| Mindreader13 a răspuns:

Au obosit.

| Metthiaz a răspuns:

Si ciorile sunt create de Dumnezeu ca toate celelalte pasari. Sfantul Ioan Gura de Aur a spus: "Cel ce zice ca cioara canta rau, il face pe Dumnezeu mincinos, caci Dumnezeu a facut cioara si Dumnezeu le-a facut pe toate bune si bune foarte."

| soimos a răspuns (pentru Metthiaz):

Ciori pe cruce, este ceva ce simbolizeaza Moartea

| DrunkenRat a răspuns (pentru soimos):

Bravo, sperie oamenii. rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu stau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saracele ciori si mate negre.semn rau.si ele habar nu au.

| Ceunas explică:

Da totusi pe o cruce. pe cabluri am mai vazut dar asta-i CRUCEA. de cand ma stiu n-am mai vaztu asa ceva. as fi vrut un raspuns mai concret

| Ceunas explică:

Haideti ma vreau un raspuns calumea. Si am mai zis odata : cum sa te puna ba pe cruce. CRUCE > semn bun CIORI > semn rau. Dau funda celui cemi da un raspuns calumea.

| soimos a răspuns (pentru Ceunas):

Cum e crucea semn bun daca o intalnim pusa mai ales la capul mortilor?

| Ceunas explică (pentru soimos):

Adic vrei sa zici ca noi cand facem cruce inseamna ca facem semnu mortului sau cum? Tu nu gandesti? Mai mergi pe la biserica si aflawinking.

> Adic vrei sa zici ca noi cand facem cruce inseamna ca facem semnu mortului sau cum? <

Ba chiar mai rau!
Nu numai ca iti faci Semnul Mortii, dar faci si semnul batjocurii lui Isus, pentru ca crucea este un instrument de tortura pe care a fost batjocorit Isus.
Faptul ca crestinii nu inteleg asta, sa nu te mire, ei doar Cred, nu Stiu nimic, dar repeta ca niste papagali tot ce le baga popa in cap, fara sa gandeasca!

| FerLin a răspuns (pentru soimos):

Eu sunt crestin si prin urmare nu sunt de acrod cu cele spuse de tine, dar, de-ar fi asa cum spui tu, vrei sa spui ca Dumnezeu merge pe un sistem de legi rigide, stricte si de cele mai multe ori lacunare cum avem noi oamenii pe pamant in codul penal de exemplu, si in consecinta el nu vede ca noi, crestinii, facem semnul crucii sub forma de dragoste pentru El si din iubire pentru El? Oare Dumnezeu nu vede ca noi, crestinii, nu facem semnul crucii cu rea intentie? Deci vrei sa spui ca Dumnezeu in loc sa se bucure de iubirea ce o manifesta oameni pentru El facand semnul crucii, se pierde in detalii cum facem noi oamenii in mintea noastra limitata si ne va taxa la un moment dat ca am facut semnul crucii pe care El a suferit, noi fiind de fapt bine intentionati si nicidecum nu incercand sa il batjocorim pe Iisus?

| Ceunas explică (pentru soimos):

Gresesti foarte foarte mult la asta. Intr-adevar in trecut a fost folosit ca instrument de tortura dar cand a fost rasignit Iisus a devenit lucru sfant, sacru. Deci tu daca dai foc la o cruce o rupi cu intentii rele etc. tu atunci il batjocoresti pe Dumnezeu. Deci tu acum prin raspunsul tau Lai insultat pe Dumnezeu.

| soimos a răspuns (pentru FerLin):

> Oare Dumnezeu nu vede ca noi, crestinii, nu facem semnul crucii cu rea intentie? <
Evident ca nu!
Ba mai mult El este de parerea ca va bateti joc de El, punandu-i in carca o aventura la femei. Dumnezeul Iehova nu a umblat niciodata la femei si nici astazi nu are copii asa cum nu a avut niciodata in religia Sa, dar nici in religia islamica, si ca atare nu se poate bucura ca voi faceti o cruce si il iubiti pe cel care isi spune Lucifer si se declara Seful cheilor Iadului, (vezi Apocalipsa 1.18)

Nu inteleg de ce sa devina crucea un obiect sfant doar ca a fost rastignit pe ea un biet rabin amarat?
Si nu vad cu ce l-am insultat pe Dumnezeu spunand un adevar?
Sau Dumnezeul tau iubeste numai minciuna?

Ce intreb eu, si ce raspunzi tu, eu te intreb fara sa-ti atac convingerile iar tu raspunzi cu dispret si rautate, probabil asa cum va invata pe voi biblia voastra modificata din care imi dai tu acum versete. Daca vezi ca-s pacatos (din punctul tau de vedere) poti macar sa fi civilizat si sa vorbesti cu demnitate, nu exact ca acei oameni care l-au rastignit pe Iisus pe crucea pe care tu o blamezi in asa hal.

> nu exact ca acei oameni care l-au rastignit pe Iisus pe crucea pe care tu o blamezi in asa hal <
Eu ti-am raspuns ca Dumnezeu nu are copii asa ca nu il incanta ca tu faci cruci cand vezi un instrument pe care a fost batjocorit un amarat de rabin!
Oamenii care l-au ucis pe rabinul Isus, vorbesc mieros si despre iubire, asa ca voi la biserica, deci vorbe frumoase si FAPTE bicisnici, vezi zecile de milioane de oameni ucisi de biserica voastra!
Eu macar ma comport exact asa cum merita sa vorbesti cu cineva care a intrat constient sau mai putin constient in acea organizatie criminala

Te straduiesti sa stergi pe jos cu crestinismul cu un argument ilogic, iar cand ti se raspunde la obiect te invarti in jurul cozii cu niste raspunsuri care nu au logica nici pe jumatate. Deci, ce spun eu si ce intelegi tu sau, pardon, ce iti doresti sa itelegi tu si incerci sa-i faci si pe altii sa inteleaga.
Cred ca ar fi mai placut lui Dumnezeu sa nu ne mai sicanam pe baza convingerilor noastre pentru se vede faptul ca nu am sa te conving ca punctul meu de vedere este corect la fel cum nici tu nu ai sa ma convingi pe mine ca eu cand fac semnul crucii il batjocoresc pe Iisus Hristos.

Ti-am mai explicat ca nu logica mea este problema, ci logica Bibliei care se contrazice la fiecare al 2-lea cuvant!

Nu ne sicanam pe baza convingerilor noastre, ci pe baza textului contradictoriu al Bibliei!

| Ceunas explică:

Deci eu vreau in raspuns calumea. Ma deci cum sa se puna o ciora pe o cruce. Crucea e lucru sfant. CRUCEA > sfant, semn bun CIOARA > semn rau(dracu). Vreau in raspuns calumea. Funda pentru raspunsul adevarat.

| Ceunas explică:

1) Uita-te la Patimile Lui Hristos cap coada si poate ai sa te convingi. 2) Normal ca au habar mai ca nu-s batute in cap ca noi. 3) Daca ai mai vazut ciori asezate pe o cruce... inca astept raspunsul bun

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ceunas):

Nu este o cauza aparte sau nu are o semnificatie aparte! Este doar o superstitie in care credinciosii nu ar trebui sa creada! Nu inseamna nimic rau sau bun e pur si simplu o situatie careia ii dai prea multa importanta! O explicatie din punct de vedere stiintific si teologic nu exista! Si in plus animalele nu au minte si nici intelepciune ca sa stie ce inseamna crucea! Poate vei spune ceva de duhurile necurate; nu este nici o legatura; poate e din cauza ca ai vazut prea multe filme in care apare scena asta!