Am citit tot, su te felicit din toata inima. Eu stau in Piatra Neamt, si probabil ma voi duce la Manastirea Neamt sa vad daca pot afla ceva despre Madalin. Daca aflu ceva, te anunt.
Ar merita sa pui acest lucru intr-o revista, sa stie si altii de aceasta minune.
P.S. imi dai o fundita?
Nu stiu cat este de reala aceasta istorisire a ta,dar eu cred din toata inima in puterea de transformare pe care o face numai unul singurumnezeu! Am vazut oamenii alcoolici,hoti,criminali,femei imorale, schimbati, in oameni noi care traiesc pentru slava lui Dumnezeu!
Aceasta poveste a fost publicata in Jurnalul National, dar apare si pe diferite bloguri.
Majoritatea celor care posteaza articole pe internet, in sistemul copy/paste, "uita" insa sa prezinte si precizarea autorului (Bruno Stefan):
"In primul rand trebuie sa va spun ca Madalin nu exista – el e un personaj compozit, in care am bagat la un loc diverse evenimente reale din viata altor persoane. Mi-a fost relatata alungarea lui Basescu de pe muntele Athos de catre 2 persoane aflate la mare distanta intre ele (un calugar si un pustnic) si am vrut sa fac din asta subiectul unei povesti. Am primit pe forumuri (povestea a fost publicata si pe jurnalul.ro) si pe mail destule injuraturi – ba ca am facut o blasfemie, ba ca trebuia sa scriu una despre Iliescu, ba ca n-aveam dreptul sa scriu despre Basescu decat dupa ce scriam una despre Patriciu, Vantu, Voiculescu, Nastase, Hrebenciuc si tot neamul lor. M-au amenintat ca hula se plateste drastic, ca desacralizez lucrurile sfinte de pe Athos, ca voi primi afurisirea si blestemul sacerdotilor si multe altele. Era o poveste…"
Am citit tot, daca e adevarat tot ce spui, si minunea inseamna ca ai trait o experienta unica in viata ta.Si felicitari lui Madalin pentru decizia luata.
Cred ca voi care ati intrebat care e intrebare nu vedeti prea bine."Ce parere aveti?" asta e intrebare. Daca nu va place intamplare de ce ati m-ai citit-o?
eu cred ca da caci daca asa aranduit Dumnezaeu sigur s-a intamplat. multumesc mult ca ai scris atata si ca ai pus in vedere aceasta intamplare
Buun si mi-am pierdut un sfert de ora sa citesc aceasta poveste si intrebaREA ta care e?