Adevarul este ca poti invoca demonii, si poti fi posedat, degeaba faci tu gargare cu tamaie si alte traditii, daca nu te intorci la Dumnezeu cu adevarat o sa ramai asa. Citesti numai porcarii de pe net, esti prostita cu toate minciunile despre cum sa scapi de tabla si cum sa invoci si alte porcarii, in loc sa citesti Biblia care este Cuvantul lui Dumnezeu, tu ai luat-o pe alta cale. Degeaba te spovedesti tu, nici macar nu sti ce inseamna, degeaba pupi cruci si faci matanii, lumea e prostita in masa de traditii, fiind aroganta necitind Adevarata CARTE. Sunt 2 lucruri pe care trebuie sa le faci chiar daca ai facut sau nu ce ai scris : Sa citesti Biblia si sa comunici cu Dumnezeu prin rugaciune,
Problema la toti oameni in legatura cu Iadul nu este PACATUL! PENTRU CA TOTI OAMENI DIN LUME AU PACATE! CINE NU ARE PACAT SA COMENTEZE LA CE ZIC EU! DAR GARANTEZ CA NU VA VORBI NIMENI! PROBLEMA CU IADUL ESTE UN LUCRU FOARTE SIMPLU DE FACUT DAR CARE NIMENI NU DORESTE SA IL FACA! E SIMPLU> SA FI CREDINCIOS! CREDINTA NE MANTUIESTE! CREDINTA NE SCAPA DE IAD, DE VRAJI SI DE TOATE LUCRURILE DIAVOLULUI!
Daca vrei sa traiesti VIATA VESNICA si nu doar o amarata de viata pe acest pamant TE INCREZII IN DOMNUL ISUS HRISTOS, daca nu ramai cu DOMNUL DRACU.Fiecare alege ce vrea in viata! Nimeni nu te obliga sa te pocaiesti, sa fi credincioasa din partea noastra poti fi ce vrei. Iti dau un exemplu in biblie in legatura cu OAMENI NECREDINCIOSI CARE SAU INTALNIT CU ISUS!
Un fariseu a rugat pe Isus să mănânce la el. Isus a intrat în casa fariseului şi a şezut la masă.
Mat 26.6; Marc 14.3; Ioan 11.2;
37 Şi iată că o femeie păcătoasă din cetate a aflat că El era la masă în casa fariseului: a adus un vas de alabastru cu mir mirositor
38 şi stătea înapoi, lângă picioarele lui Isus, şi plângea. Apoi a început să-I stropească picioarele cu lacrimile ei şi să le şteargă cu părul capului ei; le săruta mult şi le ungea cu mir.
39 Când a văzut lucrul acesta, fariseul care-L poftise şi-a zis: „Omul acesta, dacă ar fi un proroc, ar şti cine şi ce fel de femeie este cea care se atinge de El: că este o păcătoasă."
Luca 15.2;
40 Isus a luat cuvântul şi i-a zis: „Simone, am să-ţi spun ceva." „Spune, Învăţătorule", I-a răspuns el.
41 „Un cămătar avea doi datornici: unul îi era dator cu cinci sute de lei, iar celălalt cu cincizeci.
42 Fiindcă n-aveau cu ce plăti, i-a iertat pe amândoi. Spune-Mi, dar, care din ei îl va iubi mai mult?"
43 Simon I-a răspuns: „Socotesc că acela căruia i-a iertat mai mult." Isus i-a zis: „Drept ai judecat."
44 Apoi S-a întors spre femeie şi a zis lui Simon: „Vezi tu pe femeia aceasta? Am intrat în casa ta, şi nu Mi-ai dat apă pentru spălat picioarele; dar ea Mi-a stropit picioarele cu lacrimile ei şi Mi le-a şters cu părul capului ei.
45 Tu nu Mi-ai dat sărutare; dar ea, de când am intrat, n-a încetat să-Mi sărute picioarele.
46 Capul nu Mi l-ai uns cu untdelemn; dar ea Mi-a uns picioarele cu mir.
Ps 23.5;
47 De aceea îţi spun: păcatele ei, care sunt multe, sunt iertate; căci a iubit mult. Dar cui i se iartă puţin iubeşte puţin."
1Tim 1.14;
48 Apoi a zis femeii: „Iertate îţi sunt păcatele!"
Mat 9.2; Marc 2.5;
49 Cei ce şedeau cu El la masă au început să zică între ei: „Cine este Acesta de iartă chiar şi păcatele?"
Mat 9.3; Marc 2.7;
50 Dar Isus a zis femeii: „Credinţa ta te-a mântuit; du-te în pace."
Invocă încă o data spiritele apoi la sfarsit fă un cerc de sare in jurul tablei pentru aprox 3 h
Asta ar trebui sa faceti toti, lasati tablele in pace ca îs niste energie cu care nu va puteti juca ca si cu o jucarie. Imi pare rau sa va spun da odata ce atingeti acea tabla, veti fi blestemati pe viata (vas sfatuti sa o lasati si sa uitati tot despre ia). Daca intelegeti proiectia astrala veti intelege ca nu exista fantome ci doar demoni, o fantoma ar insemna ca atunci cand un spirit isi pierde corpul nu mai are in ce sa locuiasca si atunci se poate plimba peste tot, adica iei nu iti mai pot face nimic daca înțelegeți ce vreau sa spun. Cand vedeti in filme ca se ridica obiecte... Si daca o sa vedeti vreodata asa ceva sa stit ca aia nu sunt oameni care nu au corpuri ci demoni
Otilia_Luiza_1990 întreabă: