anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati sunt baiat am 14 ani si sunt credincios dar de un timp ascult rock si ma imbrac ca unul am inele am bretele cu cranii si bratarii cu tepi si un pandantiv cu pentagrama pe care il port la gat am lant cu cranii si etc tricouri rock dar alta e faza am avut credinta mare in dumnezeu multi siau batut joc de mine si dintr-o data mi-am pierdut credinta in dumnezeu nu stiu nu mam mai rugat de demult uneori sunt foarte trist si suparat si nu am chef de viata si acuma dintr-o data mi-am adus de aminte ca dumnezeu mi-a dat viata si el ma ingrijeste zi de zi si vreau sa ma rog in fiecare zi dar problema e ca pot sa port acele accesori si sa ascult rock dar in acelasi timp sa fiu bun nu rau sa nu mai fiu rau si inchis in sufletul meu deeci pot sa le port si sa ascult muzica dar in acelasi timp nu o sa uit sa-mi fie frica de dumnezeu si sa ma rog la el!?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mantuitorul rastignit pe cruce, nu-ti conditionează apropierea de purtarea vreunui costum la patru ace, asa cum insinuează un cult fatarnic, o secta ce practica amenintarea cu moartea.
La El poti veni asa cum consimti tu!

36 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Stai linistit o sa-ti treaca.

| Dreamer a răspuns:

Ce legatura au niste haine si un stil de viata cu spiritualitatea si cu zeitatile? ...sincer, nu va inteleg.

| RAY a răspuns:

In loc sa umbli gol cum te-a lasat domnu tu te imbraci pacat de moarte

| milan9 a răspuns:

Dumnezeu este iubire şi te primeşte oricum. Ca dovadă, la El nu contează cum te apropii de El, de Biserica Sa, cu ce eşti îmbrăcat, câte brăţări porţi, din moment ce El primeşte suflete cu probleme mult mai mari, cu PĂCATE, cu RĂNI SUFLETEŞTI ce se aşteptă a fi vindecate...

Idéea greşită potrivit căreia în Biserică n-ar trebui să existe suferinţă din cauza păcatului, cade ca un castel de paie dacă se ţine cont de AFIRMAŢIA MÂNTUITORULUI, potrivit căreia "spitalul" este CHIR Biserica Sa:

"Dar, auzind, Iisus le-a zis: Nu cei sănătoşi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. N-am venit să chem pe cei drepţi ci pe păcătoşi la pocăinţă." – Marcu 2, 17

| milan9 a răspuns:

Inaintea prezenţei slavei Sale, în Biserică, intri cu bunăvoinţă aşa cum crezi tu că e mai de cuviinţă…
Dar decât să vii nesincer (adică fără brăţările care crezi tu că te definesc) mai bine vino SINCER, cu brăţări cu tot, cu adevărata ta personalitate, pentru că Mântuitorul răstignit pe cruce pentru noi, această SINCERITATE o aşteaptă…

Nici nu-ţi pot spune ce farmec deosebit au unii copii, unii tineri, care chiar au avut "curajul" de a se smeri şi de a intra şi la rugăciune în Biserică, deşi purtau cu ei însemnele revoltei lor, piercing-uri, freze ciudate, etc.…

| milan9 a răspuns:

Dacă răspunsul Bunătăţii Sale va mustra cumva înfăţişarea ta, atunci îţi vei da seama singur. Dialogul nonverbal cu Dumnezeu îţi va explica acest detaliu chiar înainte să o facă orice alt duhovnic.

Nu-ţi poate nimeni interzice ceea ce El ţi-a oferit (şi ne-a oferit) cu preţul Jertfei Sale: iertarea dacă este căutată, drumul întoarcerii spre fericirea veşnică…

| milan9 a răspuns:

Dar pentru slăbiciunile oamenilor (!), a semenilor care pot cădea uşor în păcatul judecării sau mândriei, e mai bine să nu-ţi afişezi chiar prea mult la vedere accesoriile. Se poate întâmpla fie ca lipsa de educaţie, fie ca lipsa de înţelepciune să determine pe vreo bătrână (care la vârsta ei se simte responsabilă să explice) să-ţi atragă atenţia.

N-ar fi nimic exagerat, dar lipsa ei de tact pedagogic sau de înţelepciune s-ar putea să te rănească. Ce să faci, purtăm slăbiciunile tuturor… Tu vei veni din slăbiciune cu accesoriile tale, ea va veni ca slăbiciune cu lipsa ei de tact pedagogic (accentuată de diferenţa de vârstă, de înţelegere a diferenţelor)…
Trebuie să ne înţelegem unii pe alţii, şi să ne acceptăm oricum…

| milan9 a răspuns:

În primul rând, o lămurire...

"Întâiul născut" este CU TOTUL ŞI CU TOTUL ALTCEVA decât "creatura", dar… "NE-CREŞTINII" nu vor dori niciodată să vadă asta. FIUL LUI DUMNEZEU este Cel care a făcut toată "Creatura"! O continuă blasfemie aduc cei care Îl confundă cu "creaţia Sa"!

"Întâiul născut" este prezentarea limbaj simbolic a faptului că Fiul este născut din Tatăl "ma înainte te toţi vecii", sau o "naştere" continuă (dar nu în termenii embriogenezei umane!) tot la fel cum Duhul Sfânt purcede sau PROVINE continuu din veşnicie din Tatăl!

"Întâiul născut" subliniază în limbaj metaforic (limbaj stilistic în care Biblia este extrem de condensată) apropierea maximă, unică prin natura ei, între Tatăl şi Fiul (singurul numit distinct şi nominal Fiu în toată Scriptura!).

Numitorul comun, punctul comun între cele trei ipostasuri ale Treimii îl reprezintă FIREA sau NATURA DIVINĂ (diferită de firea sau natura umană!) unică şi comună celor trei ipostasuri (Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh).

| milan9 a răspuns:

Fiul nu este o "creaţie"! Nimeni să nu Îl confunde pe Dumnezeu cu creatura, PE CARE El a CREAT-O!:

>Coloseni 1, 16. Pentru că ÎNTRU El (Dumnezeu Fiul - Hristos) AU FOST FĂCUTE TOATE, cele din ceruri şi cele de pe pământ, cele văzute, şi cele nevăzute, fie tronuri, fie domnii, fie începătorii, fie stăpânii. Toate s-au făcut prin El şi pentru El.
Coloseni 1, 17. EL (Hristos) ESTE MAI ÎNAINTE DECÂT TOATE ŞI TOATE PRIN EL SUNT AŞEZATE.

>Ioan 1, 3: „Toate prin El (Dumnezeu Fiul - Hristos) s-au făcut; şi FĂRĂ
EL NIMIC NU S-A FĂCUT DIN CE S-A FĂCUT."
Ioan 1, 4: „Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor."

> Evrei 1, 1. După ce Dumnezeu odinioară, în multe rânduri şi în multe chipuri, a vorbit părinţilor noştri prin prooroci,
Evrei 1, 2. În zilele acestea mai de pe urmă ne-a grăit nouă prin Fiul, pe Care L-a pus moştenitor a toate şi PRIN CARE A FĂCUT ŞI VEACURILE;

>Miheia (Mica) 5, 1: „Şi tu, Betleeme Efrata, deşi eşti mic între miile lui Iuda, din tine va ieşi Stăpânitor peste Israel, iar OBÂRŞIA LUI ESTE DINTRU ÎNCEPUT, DIN ZILELE VEŞNICIEI."

,, Eu si Tatăl meu una suntem" a spus-o chiar Fiul lui Dumnezeu.
Si din context se pare ca toti au inteles ca s-a recunoscut a fi una cu Dumnezeu!

| milan9 a răspuns:

Hristos este în Sfânta Scriptură singurul numit în sens propriu şi distinct FIU AL LUI DUMNEZEU!
Este o diferenţă ca de la cer la pământ între DUMNEZEU FIUL pe de parte, existent din veşnicie şi CREATOR al tuturor lucrurilor, şi "creaţia" Sa pe de altă parte!

În toată Biblia expresia "întâiul născut" se referă la un fiu din aceeaşi "familie", de aceeaşi "natură" cu ceilalţi din respectiva familie: dacă e vorba de fiu al lui Iacov e din "familia" lui Iacov, daca e "fiu" dintr-un regn animal atunci e de ACEEAŞI NATURĂ CU SPECIA RESPECTIVĂ şi nu om sau altceva, dacă e numit fiu al lui Faraon înseamnă ca este fiu ŞI NU CREATURĂ "meşterită" de faraon!

Şi pe acelaşi raţionament, dacă Hristos este în Sfânta Scriptură singurul numit în sens propriu şi distinct FIU AL LUI DUMNEZEU, înseamnă că e de ACEEAŞI NATURĂ CU TATĂL "FIULUI"!

Dar bine spune Scriptura despre unii rătăciţi: "aveți ochi dar nu vedeți, urechi dar nu auziți".

| milan9 a răspuns:

Pe de altă parte,...

Numele folosit de "martori" NU este o pronunţie SCRIPTURISTICĂ (deoarece EVREII N-AU PRONUNŢAT NICIODATĂ "Iehova". Este o insultă la adresa sacralităţii numelui a cărei pronunţie a fost definitiv pierdută de către evrei...

Este important a nu se confunda iniţialele YHWH întâlnite în Vechiul Testament (pe lângă alte 5000 de expresii referitoare la Dumnezeu) cu pronunţia greşită "Iehova" ("Iehova" fiind o variantă ciudată de vocalizare în engleză, inventată arbitrar prin îmbinarea dintre consoanele ale unui nume pierdut (Y-H-W-H) şi vocalele(!) altui nume (Adonai) - o compoziţie deci, cel puţin inventată...).

"Iahve" – o altă variantă de pronunţie, rămâne totuşi un compromis forţat!

Pronunţia propusă la voia întâmplării (puteau fi alese oricare alte vocale, din oricare alt nume din cele aproape 5000), "Iehova", nu este acceptată de niciunul dintre rabinii istoriei poporului evreu (SPECIALIŞTI în domeniul ebraicii natale şi a pronunţiei ei).

În consecinţă, "Iehova" nu este un nume, ci doar o variantă greşită de "pronunţie", o CREAŢIE UMANĂ ALEATORIE, obţinută prin îmbinarea abuzivă şi arbitrară dintre consoanele unui nume şi cu vocalele(!) altui nume... (a două dintre cele aproape 5000 de "nume divine": Yhwh şi Adonai.)
Să nu facem o confuzie de neiertat! sad

| HueyFreeman a răspuns:

Alt tryhard trist care incearca prea tare.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Ia imagineazati ca Isus doreste sa fii de partea lui,, sa fii un supus al Regatului sau, (AZI el este Rege Ceresc ) si incurand domnia lui va fi si peste pamant. Astazi pe pamant este mare sef si dumnezeu Satan, care nu doreste ca tu si multi alti oameni sa fie prieteni cu Dumnezeu, nici sa nu ajunga sa fie placuti inaintea lui, astfel se foloseste de diferite siretlicuri placute la vedere pentru a induce omul in eroare (mai ales pe tineri), si se foloseste azi de moda, care este aiurea, (azi e intr-un fel, maine in alt fel, si cat mai deocheata ), si prin ea se vede instabilitatea lumii, si iata exemplul ce-l spui tu, si cum ti-am spus la-nceput sa-ti imaginezi, ca la tine la usa Isus iti trimite doi mesajerii sa te invite de partea lui, sa participi la multele intruniri pe care el le prezideaza, atunci tu cum te ve-i simti cand apari la usa, sau si pe strada, cu o tinuta de sperii ciurda, (esti in fata mesajerilor regelui care au o tinuta corespunzatoare si demna de numele pe care-l poarta), ba iti doresti sa le pui in urechi si un rok, ca doar asa se primesc musafirii? Asadar am luat doar exemplul, tau, dar in lumea lui Satan, sunt si alte situatii pe care el le foloseste cu succes, de exemplu: imoralitatea sexuala, viata libertina, iubirea de bani, droguri, violenta, nationalism, ura rasiala, minciuna ca omul ar avea un suflet nemuritor, trinitatea, teama de focul iadului,, multele forme de religii, pe care le manevreaza cu succes si multe alte metode de-a induce omul in eroare si a nu-l lasa sa se apropie de adevarul lui Dumnezeu. Daca doresti, vorbim si co alta ocazie sa vedem cum poti deveni un supus al Regelui de DreptIsus, si sa primesti aprobarea lui Dumnezeu exprimandu-ti credinta prin fapte.

Răspuns utilizator avertizat
| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

Da, sunt o martora a lui Iehova, si obligatia mea, fata de tine si fata de oameni de orce fel este sa-ti depun o marturie temeinica despre Iehova Dumnezeu si scopul sau cu privire la om si pamant, despre care il are ca rege de drept pe Isus Cristos fiul intai creat de Iehova Dumnezeu, in cer si care in curand isi v-a incepe domnia si peste pamant, inlaturand guvernarea umana, care s-a dovedit, un esec, pentru omenire, iar guvernul lui Dumnezeu v-a guverna pentru totdeauna si peste pamant. Asadar de aceea se numesc martori ai lui Iehova cei ce depun marturie despre Iehova si principiile sale drepte, nu ascund, sau denatureaza adevarul,, marturia lor se bazeaza pe Biblie care este cartea lor de referinta, respecta porunca data de Isus apostolilor, de-a merge la toate natiunile pentru ai face discipoli. Oameni cu o inima sincera ce sunt constienti de necesitatile lor spirituale, cu umilinta se lasa invatati in adevar, isi dedeca viata lui Dumnezeu, cautand sa aiba o conduita potrivita, isi simbolizeaza dedicarea prin botez, devin Martori,, dau dovada ca-si iubesc semenii si de aceea ii cauta la locuintele lor, pe strada, la munca campului, sau iata in cazul de fata prin mijloace de informare. Daca doresti poti sa citesti in Biblie in Isaia 43:9, 10; Matei 28 :16-20; Matei 24:14.

Auzit-ai bine ce ti-ai citit in gand, dar tu, si cel ce te invata, ce stiti despre Dumnezeu? (confundati expresiile )_ Ce sens are vorbirea voastra, nu este dreasa cu sare deloc, vreti sa+mi puneti mie sau altora capac, dar nu stiti, pentru ce, nu sunteti interesati de adevar, ci doar de vorbe fara miez si justificare. Ei uitati-va scumpilor la lucrurile din jurul vostru,! justificati autenticitatea religiei in care cu mandrie stati, ce proprietate aveti? _Unde mergeti,? Ce adevaruri prezinta religia ta, nu poti sa fii de acord cu ce ti-am scris, de ce? Vrei sa stii? Citeste daca doresti in Biblie in 2Corinteni 4:3, 4,5. Vreti, nu vreti, lucrurile lui Dumnezeu merg inainte,. Stiti ca in urma potopului din zilele lui Noe, au fost salvate (au supravietuit doar 8 persoane); de ce? sau nu este adevarat? Eu ti-am raspuns cu sinceritate la ceea cemai intrebat, tu de ce ocolesti un raspuns sincer si laaalaaaiesti ca si cei ce nu-si adapteaza vocabularul la un limbaj modern, ca doar suntem in 2013, nu in 1900 toamna_, si aia nu stiu ce vor, Treziti-va pana aveti timp favorabil!

Indiferent daca apartii de un cult sau nu, inima ta nu este sensibila. In ceea ce ma priveste, nu am pentruce sa te jignesc, am mila de tine, dar nu pot sa+ti ofer decat informatii sigure pentru a+ti schimba in timp gandirea, si sa nu te lasi in voia mintii si+a bucuriei lui Satan de-a te folosi, pentru ca nu lui ii datorezi viata ci lui Dumnezeu, vrei nu vrei asta este realitatea,,. Spui ca parintii mei m-au dus sambata la bese, dar, sarac de ei, ei cred ca au fost tot de gandirea ta, ei, nu se poate turna in minte ceva cu palnia,. La Dumnezeul adevarat vin oameni pe care el ii atrage, prin masurii si metode eficiente gandite de El. Faptul ca te deranjaza ca primesti scrisori, reviste, sau iata mesaje de la mai multi Martori sau cum spui tu martorite, nimeni nu te obliga sa le urmezi invitatia de a studia Biblia, sau de-a crede in d-zeu, esti liber sa te exprimi, sa jignesti, sa acuzi sau sa te scuzi ca cineva nu ti-a dat o educatie spirituala pe care era obligat sa ti-o dea, dar ce sa facem, nu ne-am nascut toti la fel, si nici nu ne-am plecat urechea, probabil, la o idee sanatoasa, ci mai degraba la prostii si placeri promovate de Satan, care cu placere ii atrage pe multi si dupa aceea ii ataca. Stai linistit. Zilele lui si-a prietenilor lui sunt numarateDaca doresti citeste in Biblie in Matei 24:34, 36, 46. Matei 24:14-21. deci, retine, daca nu ai, nu poti sa dai,, cei ce te cauta pentru a te informa, au ceva, ceea ce tu, nu ai, iubire fata de semeni, interes fata de viata lor, cunostinta despre Dumnezeu si dorinta de a face ce pretinde Dumnezeu de la noi. Nu poti comunica potrivit, lasa-te de vorbe goale, ca nu-ti folosesc.

Mda, intr+un fel, ma bucur ca nu renunti la dialog cu mine, ca cine stie, in ce fel de sol a picat o samanta de adevar.Dar vad ca tu daca nu scrii o trasnaie, te doare mana, sau mintea_ Ei bine spui sa nu -ti recomand Biblia, pentru mine ea este cartea de referinta, prin intermediul careia am gasit adevarul lui D-zeu si sensul vietii, deci doar ce este scris in ea ramane la orce ora argument ce se poate dovedi, pentru cine are o dispozitie buna, de-a cauta adevarata viata, deci ce a fost scris in Biblie, a fost pentru instruirea noastra, a oamenilor, iar increderea in aceasta scriere inspirata de Dumnezeu si de folos pentru oameni de orce fel, aduce numai satisfactii chiar si azi, cand traim in mijlocul unei lumi care este mai orobsita ca oricand. Iaca asa draga tinere, prin intrebarile ce mi le pui, vad ca de fapt stii destule lucruri, numai, nuuu vrei sa le stii, caci invatatura sanatoasa iti gadila urechile, ca la multi altii nu pentru ca nu ar fi auzit, dar in centrul lorcu multa minte, se da o lupta intre adevar si fals, dar asa, ca vor fi oamenii in zilele din urma (totusi, citeste in 2 Timotei 3:1-5), ca oricum daca citesti tot nu-l gasesti pe mos Craciun pe care il sarbatoriti cu multa pompa, sarac de ei, cu sarbatori cu tot, caci Satan le-a orbit mintea, orce le place numai adevar, nu. Dar sa-ti raspund in mare la ce mai intrebat, referitor laexistenta lui dumnezeu( Este intr-adevar al meu ca, lui ma inchin, dar este si al tau ca el te-a creat, si te-a vazut, pe cand erai un embrion in uterul mamei tale, ti-a cunoscut si cele 273 de oscioare ce erau componentele corpului tau, deci de El apartii, lui ii datorezi viata, numai, ca ai naravul,lui Sati, ),. Dar i-a gandeste la bec, nu la lampa, daca ai vazut-o cumva, cum arde, palpaind pana-si termina fitilul si combustibilul, si nu mai ramane in urma ei nimic decat fum, deci becul te lumineaza la aceasta ora, ca sa gasesti adevarul, oare cine a activat neuronii creerului, pentru a putea percepe lucrurile, sau a fost ceva automatizare, cibernetica, sau, moimu-gorile in continua transformare? Daca privesti intr-o noapte senina, cerul instelat, cine le-a pus pe stele sus, cine le-a asezat intr-o ordine deplina, la o distanta potrivita de pamant, cine a pus Soarele unde este, si-l tine la distanta potrivita fata de pamant, Cine a stabilit norii sus, unde sunt camarile zapezii, dar grindina cine o inchide cu lacat, cine a facut ploaia sa cada in stropi, si sa nu ne toarne cu galeata, sa ne loveasca cu dusmanie, asa cum de multe ori am merita, neputinciosii de noi, (MAi vrei?), Cine a stabilit ca un copil sanatos sa se nasca la ~9 luni? Cine vegheaza fatul caprioarelor, Cine a stabilit instinctul pasarilor,? Cine a pus un hotar marii ca apele sa nu treaca peste el,? Cine a stabilit cu cati dinti sa fie gura omului, dar al iepurelui, care om de stiinta poate crea o furnica, care om de stiinta, poate opri forta vantului, care om destept poate sa elimine moartea,. asa.Cine a hotarat adancimea gropilor tehtonice, care om si-a pus umarul sa opreasca un cutremur, care ateu este constient ca v-a avea o distrugere eterna? Da increderea in creatie, si nu in evolutie dovedeste increderea in Dumnezeu, care a creat totul din iubire. Iata de ce a creat pamantul sau planeta vie -Stralucitoare, doar pe ea este viata, omul a fost creat din iubire si sa traiasca vesnic pe pamant, sa nu cunoasca ce este boala, suferinta si moartea, ca, a fost impiedicat temporar, nu inseamna ca a fost abandonat scopul lui Dumnezeu. Satan a fost facut de Dumnezeu cel mai frumos Heruvim (Citeste Ezechiel 28:14 ) a fost pus de catre Dumnezeu sa strajuiasca peste pamant si a fost de fata la creerea omului si martor la porunca ce i-a dat-o Dumnezeu. Ca sa crezi toate acestea. trebuie sa-ti faci o sedinta cu mintea, cu inima, cu constiinta ta, care te arbitreaza, dupa cum a fost educata, dar daca iti analizezi pozitia ta fata de cel caruia ii datorezi viata, vezi cum stai cu constiinta, cu credinta -mai citeste daca nu ti-e prea mult si foarte greu in Evrei11:1-3. Cat despre barcuta cu Noe,(era cat un teren de fotbal de mare si inalta de 30 metri, compartimentata.)0 sa mai vorbim, ca nu-mi ajunge timpul, sa descriem bine biblia de inceput la sfarsit, ea se studiaza daca este elevul cu minte buna si cu o inima sincera, cam in 6-7 luni, pentru punctele mai necesare cunoasterii trebuie timp pentru a fi aprofundate ). O, ti-am zis iar de biblie, dar este fara egal, altfel, catre ce sa te indemn / catre cartea de bucate din 1978, sau catre codul rutier din "84, ai auzit cumva ca acolo este descrisa vreo notiune despre viata vesnica, nu, ci doar conditii bune de viata. Daca doresti, si nu te-ai plictisit, mai vorbim.dar fara Biblie nu avem un sens in dialog., Nu?,

Bravo, numai bine.

| LordBolton a răspuns:

Ce legatura are muzica si tricourile cu o zeitate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poţi avea credinţa ascunsă, să nu afle nimeni că tu te rogi, mergi la biserică si lasă-i să vorbească. Crede-mă, e mult mai bine să te rogi, nu te lua după gura celorlalţi, ştiu! E greu! Dar dacă-ţi aduci aminte PENTRU CINE lupţi vei avea putere. Asta unu la mână. Doi: rock-ul e doar o perioada a creşterii, a dezvoltării, s-a nimerit să fiu şi eu în aceeaşi perioadă, ascult black metal, însă cred în Dumnezeu pentru ca mi-a dat motive, am trecut prin cele mai grele momente si nu mai aveam scăpare până când pierdută am zis să încerc să mă rog. A funcţionat. Iar perioda rock, las' că trece şi totul va fi bine. Eu deja cam scap de rock şi-mi revin, dar să ştii că şi tu trebuie să asculţi într-o oarecare măsură. Nu-ţi face griji de gurile rele, sunt peste tot...chir şi aici!

| DiamondEyes a răspuns:

Mai intai invata gramatica.

| Dumniezău a răspuns:

Dumnezeu mi-a dat viata si el ma ingrijeste zi de zi
rolling on the floor amu serios, Dumnezeu e taicatu?rolling on the floor

| Dan10079 a răspuns:

E o mica problema la tine in sensul cu ce povesteti, muzica rock este muzica satanei, paraseste-o, si cu pentagrama, lanturi, cranii si tot felul... tot de la diavol sunt, Dumnezeu nu doreste ca noi sa avem altceva decat cum ne-a lasat El, la gat trebuie sa ai o cruce nu simboluri potrivnice si referitor la credinta ta, du-te la biserica spovedeste-te, si roaga la Dumnezeu pentru ca sa te intareasca in credinta prin puterea Duhului Sfant, si nu lua in seama lumea care rade din diferite motive ca esti credincios, roaga-te si pentru ei ca Dumnezeu sa ii inbuneze si sa stii ca mantuirea nu e un lucru usor, si Iisus Hristos a fost batjocurit de oameni, noi trebuie sa induram la fel ca El daca vrem mantuire, daca mai vrei sfaturi lasa-mi un mesaj privat.Doamne ajuta!

| MoruAndrei a răspuns:

Tu decizi ce să faci, dacă ai credinţă în el e ok, totuşi, cineva tot te îndreaptă spre acel drum necurat, craniile şi celelalte semne trebuie să le elimini. Nu te poţi îmbrăca altcumva? Sunt destule haine frumoase.

| Andiiii a răspuns:

Bă Hitler. Poți să te îmbraci cu ce vrei. Că nu vine Dumniezău să te tranșeze.
P.S. Stai cam rău cu gramatica, ia te rog să iei cartea de română și să studiezi puțin așa.

| Dumniezău a răspuns (pentru Andiiii):

Si daca vin?

| Andiiii a răspuns (pentru Dumniezău):

Mă scuzați domnu.

| vicky14u a răspuns:

În mod logic, Dumnezeu a păstrat în raport cu umanitatea o singură cale de transmitere a învăţăturilor, sfaturilor, legilor, DOAR O SINGURĂ CALE.

Deoarece altfel, ar trebui să luăm în considerare o contradicţie flagrantă în cadrul mesajului lui Dumnezeu faţă de oameni, o contradicţie în însăşi esenţa divinităţii, dat fiind faptul că există zeci de mii de culte şi credinţe total diferite, având fiecare învăţături care le exclud pe celelalte! Numai creştinismul are vreo 39000 de versiuni!

Dar această contradicţie este de neconceput, iar Hristos Fiul lui Dumnezeu a insistat şi subliniat în tot Noul Testament că BISERICA SA ESTE UNA SINGURĂ!

| ChrisNemo a răspuns:

Imi este mila de unii...

| elenanolimit33 a răspuns:

Ca sa "simti" muzica rock nu este nevoie sa te scufunzi in tinte, cranii, haine negre si tot felul de accesorii cu pentagrame si par in ochi. Nu face decat sa para ca muzica rock este una pentru "ciudati" ceea ce e total eronat. Iubesc muzica rock si este corect spus:"rock-ul nu este doar un tip de muzica ci si un stil de viata" dar sa nu iesim totusi din tiparele bunului gust happy Cat despre "dumnezeu" cu siguranta problema vine din interior si nu din muzica

| Ady_Adytza_1995 a răspuns:

Nu stiu