Îmi pare rău se te dezamăgesc și mai ales că-mi las latura sentimentală acasă dar moaștele nu te ajută cu nimic. Mai bine întrebi cine te ajută cu tratamentul decât cu mersul la moaște, sincer.
Și chiar dacă ar exista Dumnezeul vostru el ți-ar asculta rugăciunile și dacă sunt făcute de acasă, nu cred că vrea să chinui săraca bătrână să o calce aia în picioare la coadă bolnavă cum e...
Crede-mă, dacă o duci la moaște pe vremea asta (sau cel puțin cum se anunță) cu toți disperații care sunt acolo și aglomerația nu o să-i faci decât rău.
Mai bine strângi bani să o duci la un doctor care să o vindece cu adevărat.
Ca idee: biletele de calatorie pentru pensionari acopera 50% din costul unei calatorii cu autocarul--- mai toate firmele de transport interjudetean accepta asemenea bilete. Sanatate bunicii!
Macar de data asta a zis si lolozilla ceva cu care sunt de acord. Eu zic sa te rogi pentru bunica ta, si te sfatuiesc din tot sufletul sa nu te duci la lins de oase. E un obicei pagan care nu-ti va atrage decat mai multa suferinta. Roaga-te sincer (si nu la icoane, ci cu ochii inchisi, ca in prezenta Lui Dumnezeu) si Dumnezeu te va asculta. Sanatate bunicii. Dumnezeu sa te lumineze!
Vezi si ce inseamna visul tau... uite eu am gasit ceva aici : http://www.visele.ro/cauta.php?vis=Inger
Maxim96 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: