Concluzie : Cand un barbat se masturbeaza inseamna ca isi trimite spermatozoizii in iad, si cand face dragoste, in rai.
Incep sa ma simt dumnezeu.
Si embrionii fac parte din lumea materiala, si dupa nastere nu ajung nici de cum in lumea spirituala, deci nu prea merge ce spui tu.Una e sa fi material si sa ajungi intr-o lume materiala, si alta e sa fi material si sa ajungi intr-o lume spirituala.E total eronat exemplul dat de tine
Nu-mi suna cunoscut, nu cred ca pe vremea aia imi ardea de discutii filosofice.
Totusi e o diferenta semntificativa intre discutia asta si discutia ateu-credincios:
In primul rand embrionii nu stau la chat deci discutia asta este doar SF ( amuzanta ce-i drept), iar despre nastere se stie ca nu este sfarsitul ci inceputul vietii la fel de bine cum si de moarte se stie ca este sfarsitul trupului.Deci diferenta e semnificativa, se stie clar ca o sa mori, nu se stie ce se intampla cu sufletul, la nastere in schimb e doar o schimbare, trupul doar evolueaza iar embrionul nu asteapta eternitate si o viata perfecta. Deci analizat textul asta merge pentru o comedie SF.
Povestea e sf in primul rand doar un spermatoiz fecundeaza un ovul nu doi deci e imposibil chiar si ipotetic 2 ca o mama sa aiba 2 embrioni e iar sf ovulul se imparte in doua rezultand gemenii
Ai nota 3 la biologie.Pana la a 8-a saptamana se numeste embrion, dupa aceea fetus, iar o mama poate avea mai multi embrioni.
DeProfundis99 întreabă: