| Kalla a întrebat:

Va-ti dat seama cant va influenteaza Dumnezeu mintea? Daca cineva va intreaba pe voi ateii daca sunteti religiosi voi raspundeti: Nu cred in Dumnezeu. Ce s-a intamplat,nu-l mai aprati pe Zeus sau pe Marduk,sau pe Kali,Ganesh etc? Stiti de ce de fiecare data cand vorbiti despre religie primul cuvant care va vine in minte este Crestinism si nu satanism sau pagani sau politeisti? Pentru ca Dumnezeu va vorbeste in fiecare zi! Vrea sa va intoarceti la iubirea Lui.El va iubeste nespus de mult pentru ca sunteti creatiile Lui si nu vrea sa va vada in focul satanei si a demonilor! In fiecare zi Dumnezeu vrea sa gustati din caldura Raiului,cea ce ati putea avea daca ati uita de cruzime, de nepasare si de ispitele satanei ca asa-zisa libertate de gandire, propagandism stiintific.Nu tot cea ce spun oamenii de stiinta pot fi adevarate.Chestia cu Big-Bangul l-ati auzit din carti de la scoala din documentare...dar cine v-a spus ca este real? Voi va luati dupa niste oameni de stiinta care pot gresi exact ca mine si ca voi, car poate au inventat totul ne avand o explicatie la cum s-a creat universul? Preferati cea mai urata pucitanie cu coarne, cu solzi care va tortureaza cum nu va puteti imagina decat frumusetile nebanuite ale Raiului?

35 răspunsuri:
| BlackSulphur a răspuns (pentru Kalla):

Pentru ca sunt 10002492385^1241 dovezi ca iadul si raiul exista... De aia esti asa de convins!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru M25M):

Asta e cea ce am zis eu mai devreme

| svartirhimnar a răspuns:

Nu sunt atee, însă îţi spun un lucru:
Ateii nu cred în nimic. Deci dacă ei nu cred în Dumnezeu, nu cred nici în Satan, nici în nimeni.

| benny34 a răspuns:

Ok, eu din carti, documentare..., dar sa inteleg ca biblia nu e considerata tot o carte?

| FaraSareDoi a răspuns:

Daca m-ar fi iubit asa de mult, m-ar fi ajutat cand i-am cerut... In cine sa cred? Nu am nicio dovada ca El chiar exista. As vrea sa cred, dar nu mi-a dat niciun semn ca e acolo, pentru mine. Sa cred in Biblie? Sa cred in Biserica? Biserica e plina de oameni profitori in ziua de azi. Nu te boteaza, nu te cununa, nici macar nu te ingroapa daca nu ii dai bani cu nemiluita. Nu vreau sa intru in polemici cu tine. Imi exprim opinia si atat.