Nu functioneaza rugaciunile, si te poti convinge de asta foarte usor. De exemplu, roaga-te sa iei un 10 la un examen sau test fara sa inveti nimic, si sa vezi daca merge. Tu ce crezi?
Ma frate stiu ca zici ca nu merg rugaciunile dar eu cred pur si simplu ca trebuie sa te zbati pentru ceva sa te straduiesti, apoi daca chiar iti doresti ceva din suflet si ai muncit pentru el atunci rugaciunile iti vor fi ascultate.
Deci intr-un cuvant vrei sa zici ca daca chiar te zbati si muncesti si-ti reuseste ceva datorita meritelor tale, de fapt d-zeu a fost cel care te-a ajutat.
1) Daca tu muncesti din greu si Dumnezeu vede ca te zbati te va ajuta.
2) Da ai spus intr-un cuvant
Nu crezi ca de fapt tu esti cel care te ajuti, prin propriile tale actiuni, si nu altcineva?
Sa stii ca da.
Dar daca ca stii ceva nu iti este in putinta, si incerci totusi sa faci acel lucru va reusi.
Dar daca un lucru nu iti va reusi, inseamna ca pe viitor alt lucru mult mai bun decat cel pe care ti-l doreai se poate intampla sa stii.
Nu e cine stie ce dar cand aveam 7 ani ma duceam la tara si in masina eram eu, mama, sora mea si sotul surorii mele.Eu sufar de rau de masina si nu mai puteam de rau.Atunci am zis in gand Tatal Nostru si dupa L-a rugat pe Dumnezeu sa se opreasca masina (eram grabiti si mama nu vroia s-o opreasca doar pentru mine) si dintr-o data imediat dupa ce am facut rugaciunea s-a spart roata din spate si am coborat ca s-o schimbe.A fost extraordinar.
La ce te refeni mai exact?
Da a functionat si m-a facut sa cred si mai mult in Dzeu,acum aproximativ o luna prietena mea cea mai buna a nascut o fetita,la nastere amandoua erau in pericol sa moara,tot aici pe TPU am cunoscut un om caruia ii datorez viata fetitei ei, el mi-a spus intr-o alta situatie ca atunci cand am o problema sa ma gandesc la Dzeu si asta am facut, m-am rugat la El ca macar pe una din ele sa o tina in viata, prietena mea a murit iar Rebecca(fiica ei ) e inca in viata, e un ingeras de copil pe care parintii ei desi au bani de arunca cu ei pe geam nu au vrut-o asa ca am luat-o eu avand posibilitatea sa cresc un copil pentru ca aveam aceeasi situatie financiara ama2 eram modele pentru o casa renumita de moda din statele unite, atunci am invatat ca banii nu rezolva totul si ca puterea lui Dzeu este cel mai puternic lucru de pe lumea asta, nu ai cum sa i te impotrivesti, Dzeu chiar exista, desi nu prea merg eu pe la Biserica acum ma gandesc si la altii mai mult
Nu este un gest neaparat a fost ceva din inima, ne cunoastem de cand nici nu eram nascute si eram ca 2 surori,este parte din ea cum sa o las de izbeliste atata timp cat pot si am tot ce-mi trebuie,de fapt cand am aflat ca a murit primul lucru la Rebe m-am gandit si am spus ca ea va fi a mea,nu m-am gandit foarte mult,si stiu ca ar fi facut la fel si asa e mai devreme sau mai tarziu te ajuta,este un lucru rar intalnit pentru ca nu mai exista iubire intre oameni,noi nu eram tocmai normale nu ziceam niciodata imi pare rau sau te iubesc soro,eram diferite fata de alte fete care sunt prietene,ne ''bateam'' din cauza gentilor a hainelor a mancarii,ne faceam glume proaste,tin minte ca trebuia sajung la o filmare si ea mi-a luat pantofii si rupt tocul putin si am ajuns unde trebuie sa filmez cu un patof in mana si unul i picior, sau ma facea de ras prin magazine zicea ca furam haine cand le probam intr-un magazin din Italia si vanzatoarea nu stia engleza si nu facea nimic, in fine sunt multe momente de care mi-e dor si nimeni no va putea inlocui niciodata, alte fete cand se cearta, nu se mai impaca aia nu e prietenie adevarata!
Asa este, asa am fost eu in situatia asta "se cearta si nu se mai impaca" dar a fost motiv cat de cat serios spun eu. Si ai dreptate in legatura cu oamenii nu mai exista iubire intre ei. Timpurile si oamenii s-au schimbat, multi in rau foarte putini in bine. Dar asta e. Multumesc pentru raspuns :*.
Si la noi a fost un motiv serios o data,s-a culcat cu iubitul meu din greseala,era beata si i-a incurcat, iubitul ei avea aceeasi camasa pe el ca si al meu si a fost sa fie, am ras nu m-am suparat mai deloc dar a fost o greseala totusi, as fi renuntat la orice ca ea sa fie bine, cu placere
Sa nu crezi in toate povestile insirate siropos si induiosator pe TPU:
http://www.tpu.ro/......ina-4.html
Cam ceva de genul asta a fost si la mine, dar nu a intretinut relatii sexuale niciuna cu vreun fost iubit. Era doar geloasa pentru-ca fostului ei pr ii placea de mine, si vroia sa fie cu mine folosindu-se de ea. Din pacate ea nu a inteles faptul ca eu nu am avut nici o treaba cu el, si cat timp am mai ramas prietene de fapt era dusmanca mea, incercand sa imi faca rau in orice fel..si ma cam distrus. Dar asta e.a fost ca o lectie pentru mine.
Nici ea nu a itretinut relatii sexuale, pentru ca si-a dat el seama ca nu sunt eu, ceea ce mi-a demostrat cu adevarat ca tine la mine ea, este ca mi-a spus ceea ce a facut ca era sa fie cu el in noaptea aia, noi 2 cam semanam ama2 si cand esti beat si incins nu prea mai faci diferenta, oricum cred ca viata mea ar fi fost alta daca ea nu ar fi fost
Sunt o nonconformista, oamenii inteleg ceea ce vor ei sa inteleaga, daca t interpretezi gresit e problema ta, si-au dat seama ei 2 ca de fapt nu sunt cu cine trebuie in locul respectiv, intr-adevar am probleme cu lb romana asta pentru ca nici nu locuiesc in Romania si nici nu vb prea des, dar nici nu sunt romanca, e posibil sa fi gresit si eu la scris dar mi se pare foarte bine scrisa fraza, se poate intelege ceea ce trebuie din ea...revenind la nonconformism, nu prea imi pasa daca ma cred unii pe cuvant sau nu, si nu prea ma uit la parerea celorlati, mai ales a celor pe care nu-i cunosc.
kaynmaincallme întreabă: