"lumii"
Nu se stie.dar mai mult ca sigur, ceva o sa se intample!
apropo, nu sfarsitul lumii, ci sfarsitul timpului!
NU clar nu doar Dumnezeu stie cand nu clarvazatorii sau oamenii de rand este PROBABIL ca sfarsitull lumi sa vina peste 10 ani 178 ani 15 zile nimeni nu stie sigur, nici un om, nimeni, decat Dumnezeu
Categoric da... poate si mai repede.Am visat eu aseara... Asa ca dragi copii, gustati viata cu bune si rele ca mult nu mai aveti. Trebuie sa fii prea naiv si religios sa crezi in asemenea aberatii.
Va incepe noua ordine mondiala pe 21 decembrie 2012 (data exacta a "apocalipsei", de care zici) si da! intr-un fel va fi! sfarsitul vechi ordini mondiale!
daca vrei sa stii mai multe, cauta illuminati pe google, sau mai bine youtube, si afli mai bine!
OMG uh te bati pentr u titlul cel mai prost DUPA TPU! nu mai crede toate tampeniile
As vrea sa vina. Vreau sa fie ziua, iar asteroidul care ne va lovi sa-l pot zari din departare, ca sa am timp sa-mi pun ceva elegant pe mine, sa deschid o sticla cu sampanie, sa-mi instalez fotoliul cu fata catre fereastra si sa savurez momentul. Ar fi o dovada ca dumnezeu nu exista.
Nu va fi sfirsitul lumi, probabil vor fi niste schimbari pe plan mondial, financiar
Uita-te la Documentarul Zeigeist si o sa intelegi ce inseamna sfarsitul timpului.O sa intelegi originile religiei si multe alte lucruri la care ne supunem desi nu ar trebui
Ai vazut si tu filmul ala,, 2012"? Nu, sfarsitul lumii nu va veni atunci cand vor decide regizorii.
Face'ti repede o groapa si va-scundeti acolo, ca poate scapati de sfarsitu lumii
Pai sa o luam asa : intai teoria spunea ca va veni pe 21 septembrie 2012, apoi s-a mutat pe 21 decembrie 2012. Acum o alta descoperire : nu va veni sfarsitul lumii, ci doar incepe un nou ciclu... Tu chiar mai crezi in porcoelefantzaria asta?
Numai Dumnezeu stie cu siguranta, El decide totul si tu nu ar trebui sa crezi in toate prostiile astea cu sfarsitul lumii, etc.Traieste-ti viata din plin, fii optimista.
Chiar crezi c aia o sa citeasca vreo dara calendarul mayasilor ca lumea Daca spanioli nu ar fi omorat mayasi acum poate am fi stiut
Da nu sa trazit si in mai un destept sa zica ca sfarsitul va fi anul asta pe 21 mai. Si a fost? Nu. Deci nu mai asculta tot ce zice la TV
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu SPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Nuuuuuuuuu.pentru ca nimeni nu stie cand va veni.asa ca nu iti mai fa griji.doar D-zeu stie
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: