"lumii"
Nu se stie.dar mai mult ca sigur, ceva o sa se intample!
apropo, nu sfarsitul lumii, ci sfarsitul timpului!
multă lume crede că data de 21 decembrie 2012 constituie capătul calendarului mayaş, acest lucru este greşit. Această dată reprezintă doar finalul celui de-al 13-lea baktun, un ciclu al timpului. Mayaşii foloseau mai multe cicluri temporale, iar baktun-ul, ce măsura 144.000 de zile (puţin peste 394 de ani) era doar unul dintre ele.
Alte cicluri folosite de mayaşi sunt katun (care reprezintă 7.200 de zile) sau piktun (echivalentul a 20 de baktunuri). Un alt ciclu folosit de mayaşi este acela de 18.980 de zile (52 de ani), denumit "rundă calendaristică" de către experţii în cultura maya.
Calendarul poate exprima orice dată din viitor şi din trecut, fiind infinit. De altfel, există inscripţii mayaşe străvechi ce menţionează evenimente ce au loc mult după aşa-zisa apocalisă din 2012.
Nite prostii... aia care oo zis asa ceva sunt niste prostii vine sfarsituu **** nu vine nimica potee ca oo sa se intaple ceva da de unde sa stimm noii da nu vinee sfarsituu lumii
Sti cine stie cand vine sfarsituu lumii (DUMNEZEU) numa ell stiee
Nu te lua dupa toate prostiile ce scriee pe nett si ca aii vazut filmu ala 2012 L-am vazut si euu estee Frumos filmul da nu va veni nimic
Nu cred ca in 2012 cred ca atunci cand justin bieber va face un copil va veni sfarsitul lumii pentru ca el va fi antihristul!
Depinde de oameni; daca vor fi credinciosi evident ca nu se va intampla nimic dar daca vor fi rai si necredinciosi probabil se va intampla (cu ajutorul lui Dumnezeu sa speram ca nu se va intampla nimic )
Daca crezi in dumnezeu va veni sfarsitul agoniei... crizei etc daca nu crezi... poate va veni sfarsitul lumii
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: