| alidenbealidenbi a întrebat:

Vad ca cei care nu cred pun tot felul de intrebari, mai in gluma mai in serios. Gluma gluma, dar cand ei vad ca le dau raspunsuri directe este posibil ca gluma lor sa devina ceva serios pentru ei. Acestia au multe indoieli sau din distractie si din lipsa de opcupatie sau ca sa-si umple timpul cu ceva distractiv pun intrebari si raspund fie la misto, fie mai serios. Eu vreau sa ajut. Dara fara sa o bat in cap prea mult pe o intrebare care e pusa fie la misto fie mai in serios.

Ati inteles?

Eu vreau sa ajut. Satan vine cu tot felul de indoieli asa cum a venit si la Eva.

Religia e cea mai importanta chestiune din viata unui om.

34 răspunsuri:
| Classiffied a răspuns (pentru alidenbealidenbi):

Am inteles.

| Eisenheim a răspuns:

Vrei sa ajuți,foarte bine ne bucurăm că mai există și astfel de persoane happy vine cu îndoieli,de acord știm asta,și totuși cum ne dăm seama? happy mergem la martori lui Iehova,bun știm și asta, și dupa aceea? Dormim mergem la muncă și tot ce facem de obicei happy vezi și tu, lumea vrea chestii concrete, lumea s-a saturat de chestii gen participa la concurs și,, poți" câștiga, dar nu câștigă happy

| Eisenheim a răspuns (pentru alidenbealidenbi):

Îmi cer scuze că te dezamăgesc că nu sânt martor,dar totuși in zona mea se fac,am fost și eu la o operație,și mi-au dat un fel de contract sa zic așa, unde putea bifa niste chestii in funcție de convingeri, ba chiar le place când au de operat câte un martor dinasta că pot experimenta pe el legal tot felul de tehnici, cum ai menționat aici, una dintre ele fiind fără sânge happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Total de acord cu tine la ultima frază.