anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vad ca foarte multi au asteptarile lor de la Dumnezeu. Deci, ce asteptari ai de la Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ce asteptari are Dumnezeu de la noi? noi nu punem conditii, noi eventual solicitam

35 răspunsuri:
| gingergirl1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hahaa,meriti o bomboana, ai niste "glumee" straight face
Mi-am dat seama ca nu trebuie sa te contrazici cu astfel de oamneni! Nu pe bune, altii nu cred in Isus, alti in Dumnezeu, altii ca nu exista cer si iad straight face s.a O sa te convingi tu la judecata de apoi stai linistit!
Stau sa ma gandesc ma mai contrazic cu unii pentru ca poate ii intorci la Domnul dar degeaba! tot in lumea lor traiesc!
Si cum adica stiu 0.1%,vrei sa iti iau toata religia de la inceput? Stiu versete pe derost, citesc din Biblie, merg la biserica.Nu ca ma "dau mare", ci ca sa vezi ca nu vorbesc aiureli, dar ma rog, nu am chef de alte discutii pe aici laughing
P.S,"si tu esti ala..." SUNT FATA laughingwinking

| gingergirl1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai sa mai spun ceva laughing
Ai dreptate Dumnezeu are pentru noi o dragoste neconditionata dar este SI DREPT si el uraste pacatul! Care e scopul vietii noastre? Sa ne mantuim! (cum zice profa de religie si cum zic si eu, sa facem voia Lui, sa asculatm poruncile Lui) DECI PORUNCI! CELE 10 PORUNCI! Deci revin la ideea mea,cum sa intre toata lumea in cer! [Doamne ajuta un cer e loc pentru oricine,cum zice si melodiia aceea laughing dar cei care nu cred in existenta Lui? Ei il resping pe Dumnezeu,nu El pe ei,si satanistii sau ateii sau martorii mincinosi sau s.a
Deci cum exista Dumnezeu, EXISTA SI SATANA! Care iti baga in cap numai prostii!
In fine, lasa asa, nu am chef "sa ma cert"ca poate nu esti persoana care poate sa invete ceva sau sa se gandeasca mai bine, din raspunsuri mi-am dat seama happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru gingergirl1):

Eu nu m-amcertat cu tine, mi-am spus parereasi atat. Mi-ar placea mult sa faca si ceilalti, inclusiv tu, la fel. Asta este. La revedere!

| QuaresmaRicardo a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai haide ca sa si raspund, evident ca necrezand in nimeni decat in fortele mele proprii singurile asteptari le am de la mine, daca naveam 2 maini si 2 picioare, poate m-as fi gandit sa imi pun asteptari in altcineva.Si nici in momentul acela alesul nu ar fi fost dumnezeu

| danay72 a răspuns:

Noi suntem tot timpul dornici sa ne ajute Dumnezeu, dar uitam ca si El are asteptari din partea noastra.Proverbe27:11