In nici un caz. Oamenii de stiinta descopera din tainelele si puterea lui Dumnezeu.Sunt si oameni de stiinta buni crestini.
Da mai.pe mine credinta in Dumnezeu m-a impiedicat rau de tot.am ramas maimuta si tot in copac.da tu? am auzit ca voi ateii a-ti mai pus un soare pe cer, a-ti eradicat toate bolile, moartea, si razboaiele, toata lumea e fericita si nimeni nu mai sufera.asa e? baaa da ce tare a-ti evoluat.cat sant eu de urangutan, si tot ma minunez de atata evolutie. aveti grije sa nu va impiedecati, ca nu va ridica nimeni.nu are cine.
Atata timp cat is vad de veneratul lor si nu se intampla ceea ce s-a intamplat pe perioada Inchizitiei... totul e ok.
Da desigur ca da se vede foarte clar in Grecia care erau foarte avansati in tehnologie iar cand a aparut crestinismul la ei lea intors cu mii de ani in urma, se vede si in europa ca stiinta a creat tehnologia din ziua de azi, religia are ca scop manipularea omului prin orice mijloc posibil
E ca si cand ai zice ca eu trag un vant la mine in plapuma si tu il mirosi pe TPU. Nici macar mai probabila involutie nu este impiedicata.
Nu toti traiesc in conformitate cu experientele tale! Vaju ca nu te tine...
Tu ai venerezi?
daca da atunci afla raspunsul.
daca nu atunci nu te ajuta cu nimic.
Da si. nu. Apare o problema cand se ajunge la impunerea prin forta a credintei si venerarii lor altor oameni de alta credinta.
Vezi istoria crestinismului, cruciadele si foarte multele exemple de crime in numele credintei.
Orice e bazat pe crima, e pur si simplu gresit.