| Xiaoh a întrebat:

Venerarea zeitatilor impiedica evolutia?

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

In nici un caz. Oamenii de stiinta descopera din tainelele si puterea lui Dumnezeu.Sunt si oameni de stiinta buni crestini.

| Duucu a răspuns (pentru EmaS):

Corect! Biblia se poate demonstra...

| shadovv a răspuns:

Ce evolutie?

| OOOLEOOO a răspuns:

Un om ce isi impune limite, nu va merge niciodata inainte.

| nesuferit a răspuns:

Venerarea zeitatilor inhiba creativitatea.

| dracu14 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mai.pe mine credinta in Dumnezeu m-a impiedicat rau de tot.am ramas maimuta si tot in copac.da tu? am auzit ca voi ateii a-ti mai pus un soare pe cer, a-ti eradicat toate bolile, moartea, si razboaiele, toata lumea e fericita si nimeni nu mai sufera.asa e? baaa da ce tare a-ti evoluat.cat sant eu de urangutan, si tot ma minunez de atata evolutie. aveti grije sa nu va impiedecati, ca nu va ridica nimeni.nu are cine.

| C0nstantin a răspuns:

Atata timp cat is vad de veneratul lor si nu se intampla ceea ce s-a intamplat pe perioada Inchizitiei... totul e ok.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Da, impiedica evolutia imoralitatii.

| 1libercugetator1 a răspuns:

Da desigur ca da se vede foarte clar in Grecia care erau foarte avansati in tehnologie iar cand a aparut crestinismul la ei lea intors cu mii de ani in urma, se vede si in europa ca stiinta a creat tehnologia din ziua de azi, religia are ca scop manipularea omului prin orice mijloc posibil

| Kaleo a răspuns:

E ca si cand ai zice ca eu trag un vant la mine in plapuma si tu il mirosi pe TPU. Nici macar mai probabila involutie nu este impiedicata.

Răspuns utilizator avertizat
| Kaleo a răspuns (pentru GigelVecinuDeLa3):

Nu toti traiesc in conformitate cu experientele tale! Vaju ca nu te tine... laughing

Răspuns utilizator avertizat
| amuzanta a răspuns:

In primul rand zeitele nu exista.Venereaza-l pe Dumnezeu

| comandamente a răspuns:

Tu ai venerezi?
daca da atunci afla raspunsul.
daca nu atunci nu te ajuta cu nimic.

| AnnealedPride a răspuns:

Da si. nu. Apare o problema cand se ajunge la impunerea prin forta a credintei si venerarii lor altor oameni de alta credinta.
Vezi istoria crestinismului, cruciadele si foarte multele exemple de crime in numele credintei.
Orice e bazat pe crima, e pur si simplu gresit.

Întrebări similare