Stai putin frate,cine a inceput primul cu jignirile? Tu vorbesti de atatc la persoana? Cand te iei de poza mea de la avatar? Asa crezi tu ca iti dovedesti inteligenta?(ca tot te consideri atat de destept).Nu ma cunosti deci nu comenta! Nu ma provoca! Daca imi vorbesti frumos iti vb frumos,daca ma iei cu aberatiile din capul tau,atunci iti raspund cu aceeasi, moneda! Daca vrei sa fii respectat, atunci si tu la randul tau respecta.Eu nu am jignit pe nimeni,doar mi-am spus parerea pentru ca de obicei, copiii vorbesc urat la ore si incep sa ii raspunda urat profesorului, si atunci ce vrei? sa stea si sa ii zambeasca? Sa fim seriosi...
A sunat cineva la usa se mai intimpla si incidente scuze te rog.
Sa te iei de mina cu nepotul tau vad ca faceti pereche amindoi Cind scrii cererea musai sa explici ce citesti pe aici vezi ca unul nu vrea desen ca nu se face pictor trece si desenul, altul nu vrea romana ca de este nascut Roman sa nu uiti sa treci si asta sa lasi doar sportul.Pai o sa zici ca este scutit la sport si nu se mai duce la scoala exact ai ghicit. Cind o sa il angajezi la tine ca vad ca esti mare patron si om umblat cu muuulte studii pentru nepotel sa ii angajezi o secretara stiitoare de carte si musai sa ii faci stampila ca nu da bine sa puna degetul in sec XXI.
Da da, te scuz, dar nu prea am înțeles partea cu "a sunat cineva la ușă.".
Hei, acum văd că ți-am făcut verișorul frate, greșeala mea
Văd că pe aici a devenit și nepot, poate îl facem și fiu în curând...
Eu sunt de acord.
Mie profu nu de reli mi-a spus ca imi scade 3 puncte din nota doar pentru ca nu cred in marele D si nu vreau sa ma duc sa ling icoane la biserica. :I