Proaste, mai ales ca-s de unde nu trebuie adica de la satan, si dracii fac minuni mai ales pentru cei fara credinta statornica asa ca a ta
Tu te auzi ce spui? Eu am zis ca nu sunt ortodoxe dar sunt frumoase, versurile sunt foarte frumoase si ai ce sa inveti de la melodie..si tu vii ca daca nu sunt ortodoxe sunt de la satan..rad pe burta. Uite de asta pierdem noi, crestinii ortodocsi, datorita conceptiilor invechite, gresite. daca asculti o melodie care e altfel decat bisericeasca si Il slaveste pe Dumnezeu gata e de la satan.E total eronat. Daca ai intelege versurile ai vedea ca ne indeamna foarte frumos..Eu sunt crestin ortodox dar nu pot sa accept tot ce zic preotii ortodocsi si Biserica Ortodoxa...Apropo..Chiar Sf.Ioan din Kronstadt spunea sa ascultam muzica care ne linisteste sufletul, ne provoaca ganduri bune de pace si iubire..de credinta si de liniste interioara. Sfantul vrea sa zica ca putem asculta si pop si blues si orice daca acele genuri de muzica nu Il hulesc pe Dumnezeu si nu iti provoaca ganduri urate.
Eu zic ca ne facem de ras cu astfel de afirmatii ca ale tale. fara suparare.
Si nu ai de unde sa stii ca am credinta nestatornica.
Misterioase sunt caile lui satan. Corupe prin muzica sufletele crestin-ortodocsilor, ntz ntz ntz
Se pare ca satan a inventat marketing-ul, de asta produsele pocaitilor prind asa bine la public.
Se poate, dar eu sunt ortodox practicant
Daca aveai o credinta statornica nu te mai uitai in gradina altora, imi pare rau ca esti departe de mine ca ne-am fi intalnit si-ti spuneam mai multe
Parerea mea legata de aceste versuri este ca, melodia transmite un mesaj adevarat, caci daca nu lupti pentru credinta, ori pentru ceea ce vrea inima ta, niciodata nu vei castiga.
Sunt niste versuri foarte frumoase, dar e foarte greu sa lupti cand vrei sa ai, Sa nu regreti cand pierzi sau dai, Sa urci cand altii te doboara, Sa-nduri cand lumea te inseala.Cred ca daca am incerca si am reusi sa ne comportam asa cum ne transmite mesajul din aceste versuri am duce o viata mult mai linistita si mai frumoasa.