anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Veste BOMBĂ pentru cei peste 1 milion de români din Italia! "Cipul IMPLANTAT sub piele va fi obligatoriu de la 1 ianuarie 2016!" Prim-ministrul Italiei A FĂCUT ANUNȚUL! Cine NU respectă această măsură plătește…ce parere au teligentii,si rationalii,care pun la indoiala profetia din apocalipsa, privind semnul fiarei?

24 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ieri a fost ziua verisoarei mele si am vorbit cu ea (se afla in Italia). Mi-a spus ca nu exista asa ceva. Ea ingrijeste chiar copii fetei ei si ar fi fost prima care ar fi aflat.
E preluata de pe un site gen Times Net Roman (dar care mi se pare cam de prost gust si fara haz) din Italia: http://www.ilmattoquotidiano.it/......in-italia/
Din lista lor de stiri:
https://translate.google.com/....../translate
Cateva „stiri" traduse cu Google:
– PAPA Bergoglio elimină preoții celibat „Astăzi puteți căsători."
– Gianni Morandi lovit de o boală, „El a fost încercarea de a răspunde la toate comentariile"
– Pedeapsa cu moartea, vor fi reintroduse în 2016 în Italia.
– Facebook pentru o taxă, din iunie va costa 3 euro pe lună.
– S-au găsit în Sicilia catelus sirenă, VIDEO șoc.
Si asa mai departe…
Ce e interesant e ca „stirile" astea nu prea au haz, deci nu inteleg exact care e scopul unui asemenea sait, pentru ca pe post de divertisment eu nu il inteleg…

| Dandanache a răspuns:

Jorpale, vestea BOMBĂ va fi cand tu vei incepe sa iti verifici sursele. Ti-am tot zis, tu nu, nu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Loooool. Stirea a plecat de la un ziar pamflet din Italia get TimesNewRoman de la noi si a fost preluata de cele mai obscure bloguri si site uri de stiri happy

Dar aparent unii au luat-o de buna si ii mai dau si cu apocalipsa

| liviu890 a răspuns (pentru suntserios):

Mda... am vazut si eu acuma laughing

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Ai dreptate seriosule.astia mint.dar firmele care-si-au obligat demuult angajatii sa si-l implanteze nu mint, si ca il vom avea toti nu e minciuna e adevarul adevarat.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca te ai facut de cacao cu articolul ala nu e nevoie sa cauti alta teorie a conspiratiei, las o moarta ca e mai bine

Ma? de ce nu vrei sa vezi adevarul? de cand cant eu pe aici ca vor dispare banii ca obiect de cumparare, si va ramane cipul biometric implantat in mana ori in frunte? de ce esti tu prost crescut si crezi ca gogai degeaba cum au facut si altii inainte? aseara la stiri au anuntat ca Suedia in maxim 10 ani ba chiar mai devreme, vor renunta la Cash fiindca ei folosesc cardurile si cumparaturile online.deasemeni,toate se vor face in numele bunelor intentii dar in ultima instanta va fi vai si amar de truditii de rand.o femeie chiar a mentionat ca folosirea banilor implica riscuri, si renuntarea la ei va rezolva multe probleme.Dar si cardurile pot fi furatemclonate, etc.Cipurile vor fi mult mai sigure,va dispasre, mita, probabil coruptia, hotia, talharia, va fi bine.Chiar foarte bine.dar toate astea se implinesc sub ochii nostri,incet si sigur pana cand vei fi controlat intru tottul si se va ajunge pana si la controlul gandurilor, distrugandu-se tot ce e duhovnicesc in om.vor fi roboti, gandind mai mult nu, fiindca are cine in locul lor, iar acestia vor fi cei adormiti de indiferenta asa ca tine, adica copii nostri si copii copiilor nostri care vor spune ca tine; haiii ma lasa-ne cu basmele.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Muta te in varful muntelui, lasa internetul, lasa cardul, lasa telefonul si lasa ne pe noi sa traim in era moderna. Ma doare in pix ca nu vor mai exista banii, oricum eu platesc cu cardul aproape tot ce pot si nu m am luat dracu inca.

Canti pe aici despre dracu care se afla in tehologie, dar sunt sigur ca ai macar un card in portofel si internetul e clar ca il folosesti asa ca esti doar un ipocrit, nici nu mai are rost sa continui discutia cu tine. Esti la fel ca popii aia care se opun cardului de sananatate ca cica scris invers inseamna DRAC... dar cu cardul pe care isi primesc salariile nu au nicio problema.

Ai dreptate ma seriosule, as vrea sa te vad pe tine ce alegi intre a fi marginaslizat de societate TU SI COPII TAI, mai ales ei, si a lupta cu morile de vant.nu am sustinut niciodata ca as fi eu sfant,fiindca am toate cardurile posibile,deci sant plin de draci,ma gandesc insa ca tot trambitam vorbe frumoase,despre drepturile omului,despre libertate,cand de fapt,peafara-i vopsit gardul si inauntru e leopardul.Iar in lupta cu sistemul dragul meu, intodeauna; pestele cel mare-il inghite pe cel mic, si numai DIN INTAMPLARE, pestele cel mic, il inghite pe cel mare.

Daca vei citi profetiile parintilor nostri adormiti, vei vedea ca au spus exact ce spui si tu, pentru vremurile alea; cu plecatul si fuga in pesterile muntilor si in rapile dealurilor, dar si acolo va vor cauta gasi, ca pe niste raufacatori.deci daca nu am libertatea de a alege... unde este libertatea?

| Fatamuntilor a răspuns:

Hai bre, unde ai vazut /citit stirea asta?
Sunt o gramada de asa zisi ziaristi care fabrica stiri de gen...
Apoi ce legatura are prin-ministrul cu acel cip, si de ce doar pentru romani? NU vad logica!

| VelaJohnny a răspuns:

laughing desi is crestin, asta nu inseamna ca daca ai cip implantat porti numarul 666 laughing aberatii prietene, nu cred in asa ceva, ar trebui sa fie si pe frunte cip ca sa se apropie de realitate. Nu fi ca babele care nu vor card de sanatate doar pentru ca card scris invers rezulta drac laughing serios omule, e tehnologie, de ce folosesti calculator si internet ca poti avea acces la siteuri imorale?

| anonim_4396 explică (pentru VelaJohnny):

Asociatia Civic Media a anuntat inca din Dec 15 2012, printr-un comunicat, ca se va opune prin toate mijloacele legale introducerii in Romania, cu nota de obligativitate, a cardurilor de identitate electronice cu date biometrice, incepand de la 1 ianuarie 2013. Civic Media atrage atentia ca cerinta autoritatilor incalca grosolan drepturile universale ale omului si Constitutia Romaniei, dupa cum au mai aratat de altfel reprezentantii asociatiei in dezbateri publice si adresari catre Ministerul de Interne si alte instante de stat. Cardul de identitate cu cip RFID, in care sunt stocate date personale, amprente si scanari faciale si oculare care pot fi citite de la distanta, impreuna cu asa-zisul Card de Sanatate similar, se constituie intr-un afront la libertatea individuala, acceptarea acestuia fiind un pas inapoi spre un stat politienesc cu un regim totalitarist de tip comunist sau fascist. De aici si pana la transformarea corpului uman intr-un card de credit nu mai e decat un pas.

| VelaJohnny a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai de capu' meu...no fie, crezi ce vrei, daca prin purtarea unui cip crezi ca iti vinzi sufletul demonilor si Dumnezeu nu te mai aproba imi pare rau pentru tine sad nu uita, asta e doar opinia ta, a batranilor si a celor care au o logica biblica prea...prea confuza.

Priveste mai jos la alt raspuns al meu, si daca cineva a avut grija sa lupte cu escrocii vremurilor si reaua intentie a distrugerii omului ca fiinta rationala, au fost cei ce au grija de constiinta lui.iar renuntarea suediei la cash, nu e o poveste ci o realitate.se grabesc, se grabesc, stim noi cine.

Frate, cum sa iti distruga rationalitatea printr-un cip, daca toti oamenii poarta cip si devin nebuni cu ce ar iesi ei in avantaj? Si in plus, crezi ca n-ar interveni Dumnezeu intr-o astfel de situatie? In prezent oamenii nu mai sunt posedati de demoni (decat ca se prefac sau innebunesc, si unii pun acea boala pe seama demonilor) si niciodata nu au fost oamenii la scara mondiala posedati. Serios, tu crezi ca Dumnezeu ne-a lasat balta si nu se ingrijeste de noi? Cat de distant e Dumnezeu fata de tine? Eu nu imi fac griji, si nici nu consider ca acel cip e posedare, intrucat imi pierd ratiunea. Constiinta e grav afectata prin actiunile noastre voite, nu atunci cand nu suntem rationali. Cel putin asta e explicatia pentru ceea ce am inteles. Acel semn al fiarei nu este ceva fizic prietene, cei care au primit semnul fiarei sunt acei oameni care si-au insusit modul de gandire al lui Satan si actioneaza in conformitate cu gandirea lui, ura, razboaie, violenta, imoralitate. Cartea Apocalipsa, sau Revelatia, este o viziune, o revelare, intelesul nu este intocmai literar, semnul acela pe frunte gandirea, semnul pe mana actiunea, dar daca crezi ca un cip te face malefic, crud, violent si ca vei fi controlat ca un robot...ti-am zis mai sus prietene

Ma puisor? tragedia veacurilor,inregistreaza actul ca incepand cu prezenta,undeva anume,fiindca omul nu este supus si prost,nici tampit dar viata lui este conditionata de niste limite; intai vanatoarea,pescuitul si culesul de fructe,apoi munca in sine,razboiul,apoi lumea a evoluat,au aparut fabricile,deci legitimatia de servici,legitimatia de club ori de apartenenta la o alta clasa,dupa care aparu semnarea condicii,si hooop legitimatia cu banda magnetica,cardurile,cardurile cu cip si pasapoartele, probabil cipul biometric, si in maaai tarziu, codul de bare inserat cu laser in mod nevazut si ia spune-mi tu, peste 50 de ani -100 cand lumea va depasi o anumita cifra si saltul in dezvoltare va fi extraordinar, cam cum crezi ca va fi? ai vederea si perceptia fenomenelor cam scurta fratica, de aia ideea de libertate iti pare atat de mica si de redusa, dar traind si nemurind vei bea paharul generatiei tale pana la fund.Nu vei putea altfel.

Iti inteleg ingrijorarea, dar nu e fondata, sunt niste presupuneri si se aseamana mult cu Apocalipsa, dar dovezi solide nu ai prezentat incat sa cred. In Biblie scrie in Revelatia 13:16-18 ca „Ea îi constrânge pe toţi oamenii, mici şi mari, bogaţi şi săraci, liberi şi sclavi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, pentru ca nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât cel ce are semnul, numele fiarei sau numărul numelui ei. Aici este nevoie de înţelepciune: Cine are pricepere, să calculeze numărul fiarei, fiindcă este un număr de om! Numărul ei este şase sute şaizeci şi şase
." De aici intelegem ca numele fiarei este acel numar, iar fiara daca citesti contextul o sa iti dai seama ca acea fiara reprezinta guvernele omenesti. Prin urmare, spui ca cipurile e numele/numarul guvernarilor umane? Nu e okay ca pe baza unui singur verset sa fondezi o doctrina. Citeste tot capitolul 13 al cartii Apocalipsa/Revelatia happy

Ai dreptate.Neavand posibilitatea de a alege,si nevoind semnul,dar nici putand trai fara el in societate,{daca nu pot cumpara si vinde e clar ca asta e legat de circulatia unei valori in schimbul vietii,a mancarii,apei,medicamentelor,hainelor etc}.nu-mi ramane decat decat sa-mi iau capra de funie,amanarul,cremenea si iasca le voi gasi acolo,lemne nu sant sigur,la cum taie astia padurile,da ma descurc eu cumva,si pasarile imi vor da oua,de paine nu-i nevoie ca ingrasa,pestele sare singur in tigaie daca te plimbi cu ea pe mal,s-ar putea sa fiu mai liber in salbaticie decat tine in mijlocul confortului. poate voi gasi si vreun barlog de urs sinistrat si pribeag,si iaca rezolvat-am problema spinoasa a numarului fiarei.Da ce ziceai? de guvernele omenesti? nea velica? in vremurile acelea va fi doar un guvern supus fiarei,acuma de abia se lucreaza sub auspiciul lozincii; unitate in diversitate, pana cand ii vor prosti pe toti, impropriu spus prosti, fiindca cei ce se nasc vor creste cu ideea in sine, iar cei care-i pot invata se vor fi dus demuuuult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai ce amuzant esti. De cand a aparut treaba asta cu cipul tot aud ca "o sa fie obligatoriu in curand".

Sunt cateva mari (uriase) probleme cu un astfel de cip iar implantarea lui NU o sa se intample prea curand.

In plus de asta, tu deja ai un fel de "cip" asemanator. Cardul bancar, buletinul, etc.

Apoi apare problema cu "semnul fiarei". Arata-mi si mie unde scrie in biblie ca acel semn o sa fie un cip?

Si nu in ultimul rand, prezinta-ne si noua sursa informatiilor tale. Nu de alta dar vad ca niste useri spun ca afirmatia ta este luata de pe un site gen TNR. Daca e adevarat, tocmai te-ai facut de rusine (iar).

| liviu890 a răspuns:

Adevarul adevarat e ca romanii din Italia au facut multe prostii. Daca le pune CIP la toti o sa fie mult mai usor pentru autoritatile italiene sa ii gaseasca pe cei care fac prostii, fura, cersec, cu alte cuvinte care au venit acolo doar ca sa strice. Sincer eu sunt de acord. Daca nu ai nimic de ascuns de ce sa iti fie frica? Si eu zic sa lasam la o parte vrajeala cu semnul fiarei si cu apocalipsa deoarece nu e cazul.

| anonim_4396 explică (pentru liviu890):

"Daca nu ai nimic de ascuns de ce sa iti fie frica"... nu-i vorba de frica. E vorba de libertate. Un asemenea cip nu o sa fie acceptat de oameni iar daca o sa fie impus si o sa le fie fortat pe gat, multimea o sa se revolte (presupunand desigur ca "multimea" e compusa din oameni inteligenti nu ciumpalaci care o ard gen "daca n-ai nimic de ascuns bla bla bla").

| LostInPark a răspuns:

Si sa mai zici ca doar islamul naste teroristi. Daca vestea era bomba, de ce naiba o arunci in multime? happy

| anonim_4396 explică (pentru LostInPark):

Asta e terorism uman fratica, pavat cu bune intentii in care vei fi subjugat cu voia ta, ba chiar singur o vei cere.e bine sa ai grija ce-ti doresti.