| Moisie a întrebat:

Vi se pare ca o religie nascuta in comuna primitiva se numeasca astazi in era informaticii ca fiind Spiritualitate, asta chiar daca se preocupa cu sufletele mortilor, bineinteles ca la nivelul primitiv al intelegerii primitive de atunci?
Poi atunci de ce nu este numit si CANIBALISMUL ca apartinand tot de spiritualitate, pentru ca si canibalii primitivi isi devorau dusmanii pentru a se umple de spiritul lor? Asta nu mai este spiritualism?

11 răspunsuri:
| robby212 a răspuns:

Sti cum e...totdeauna gasiti motive.
Si spuneati ca nu exista minuni...:)
http://acvila30.ro/......ndent-mir/

| Moisie explică (pentru robby212):

Eu nu am contestat niciodata existenta minunilor!
Doar ca nu le-am pus pe seama lui Dumnezeu ci pe cea a Diavolului!
Pentru ca numai Diavolul are nevoie sa faca minuni pentru a fi crezut drept "dumnezeu"! Dumnezeu Creatorul nu are nevoie sa faca nicio minune pentru ca El a creat cea mai mare minune, si anume planeta Terra cu natura ei minunatat si oamenii ei minunati, adica ateii!

| robby212 a răspuns (pentru Moisie):

Ateii? Ce sunt ateii? Niste oameni, care se dau "invatati".
Ce istorie are ateismul? Dar ce istorie are crestinismul? Documenteaza-te in privinta istoriei crestinismului, sau chiar a ortodoxiei, au murit milioane de oameni pentru ca ORTODOXIA sa fie libera, acum ca avem libertate, va revoltati ca nu mai e bine...ce oameni! Sunteti niste oameni minunati!
http://www.youtube.com/watch?v=bNe-558g-U4
P.S:Asculta pana la capat!:)

| Ben00 a răspuns:

Cu partea a doua a tezei tale poti sa iti faci prieteni in Papua (poate sa castigi chiar o bursa). Totusi daca te duci (si esti grasun) sa tii in mana un cui (daca te gauresti repede, nu te pot face toba).

| Therraex a răspuns:

Cati ani ai?

| Moisie explică (pentru Therraex):

Esti sigura ca ai inteles intrebarea ca vad ca batii campii frau de tot!
Oare din ce cauza ai inteles din intrebarea mea ca este vorba de varsta mea?
Chiar atat de tare te-a afectat credinta incat nu mai intelegi nici macar o intrebare atat de simpla?

| Therraex a răspuns (pentru Moisie):

Wow. Ai niste probleme mari... fara suparare.
Vad ca te simti ofensat de la orice.
Ma intreb de ce.

Poi mai degraba cred ca tu ai mari probleme, si anume de vedere, probabil ca nu ti-ar strica niste ochelari de cal ca sa poti observa si realitatea ca eu nici pe departe nu sunt ofensat ci ma distrez foarte copios pe baza postarilor celor ca tine care nu fac altceva decat sa ma convinga ca crestinii sunt niste analfabeti structurali care nu inteleg nimic din realitate. Si exact tu imi confirmi aceasta banuiala!

Esti dus...

Da sunt dus... dar pe Calea Adevarului, asta in timp ce tu esti ramasa in urma adica ingropata in minciuna... si asta pentru ca ai ales sa-l slujesti pe Diavol si sa-l denumesti Dumnezeu!

Foarte orgolios.

Întrebări recente