| troleibuz a întrebat:

Vi se pare corect ca in zile de sarbatoare ortodoxe, vecinii catolici sa se trezeasca la 6 si sa bage bormasina, aparatul de sudura, freza si toate ciocanele pe care le au la indemana in functiune si sa faca o galagie de nedescris?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu mi se pare corect sa nu respecte orele de liniste indiferent de zi

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu are legatura cu zilele de sarbatoare si cu religia. Exista anumite ore de liniște prevazute de lege pe care toata lumea trebuie sa le respecte in fiecare zi din an.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce legătură are? Dacă ei au nevoie de acele lucruri, doar n o sa stea degeaba toată ziua ptc voi alegeți sa nu faceți nicio treabă în acea zi. E normal sa îți folosească lucrurile atât timp cât au nevoie, că în orice zi

| CostinAlamariu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu e normal să faci gălăgie la 6 dimineața. Există legi în ceea ce priveste orele de liniște în locuințele colective.

| troleibuz explică (pentru anonim_4396):

Duminica trecuta noi nu am avut chef de treaba cand ei sarbatoreau si chiuiau prin curte. Oricum, pe mine nu ma deranjeaza asa tare, dar am vecini care la 4 veneau de la biserica si la 6 le suna freza in cap. Ma amuza ca cei mai nesimtiti cu credintele altora sunt mereu alti credinciosi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Aici nu s-a precizat dacă e vorba de ora 6 dimineața sau după-amiaza. În plus, el se referea la faptul ca catolicilor nu le pasa de sărbătorile ortodoxe, nu are legătură cu ora neapărat în cazul de față.

| anonim_4396 a răspuns (pentru troleibuz):

Mna, oricum trebuie întelepciune, dar pana la urma, dacă trebuie sa îsi facă treburile, nu cred ca vor tine cont de sărbătorile ortodoxe.