| Allrc24Orthodox a întrebat:

Vi se pare moral si etic? Sincer nu am absolut nicio problema cu stiinta dar cand incepem sa ne jucam cu legile naturii si ale fiii deja ESTE PREA DE TOT... OAMENII ASTIA NU SUNT SANATOSI LA CAP. MA TEM DE CE VA URMA. traim zilele de pe urma fratilor.

http://www.realitatea.net/......10414.html

21 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Tot nu inteleg unde este problema.
"Copii cu trei parinti", o afirmatie groteasca si neadevarata. Dor pentru ca materialul genetic provine de la o donatoare, iar singurul scop este cel prezentat in acel link, daca ai citit, nu vad problema.
Ai de ales intre: Copii ce se nasc cu maladii genetice si copii sanatosi.
Sa inteleg ca tu alegi prima varianta?

| Kosuchin a răspuns:

Ce e imoral in a-i asigura copilului o viata sanatoasa, lipsita de stigma si prejudecati?
Si ce-i cu paranoia asta a ta laughing? Stai calm frate, de ce ti-e teama ca te va lovi tocmai pe tine preaiubitul zeu?

NOname
| NOname a răspuns:

Cuplurile care până acum nu puteau să aibă copii, pentru că riscul malformațiilor genetice era unul extrem de ridicat, vor da naștere unor copilași sănătoși, care vor putea să ducă o viață normală și fericită.

Care e problema?... Pentru ce această panică?...
În loc să te bucuri...
Bănuiesc că nu țipai acum, dacă erai în locul acelor părinți...

Răspuns utilizator avertizat
| Zenicide a răspuns (pentru NOname):

Panica e pentru ca nu au inteles ce au citit. Asta se intampla cand iei o bucata dintr-un articol si il arunci asa ca la caine. Probabil nici cel care a deschis threadul nu a inteles absolut nimic.

| RAY a răspuns:

Eu unul nu cred ca este posibil asa din punct de vedere genetic e cam imposibil un copil este rezultatul a unui spermatioz si un ovul atata tot, chiar nu inteleg de ce donatoare? un copil cu informatie genetica de la 3 parinti nu cred e sf

| M25M a răspuns:

Si acum 2000 de ani se credea ca va veni sfarsitul lumii, si acum 1500 de ani, si acum o mie de ani si acum 500 si acum 100 ma intelegi?
Deci chill out. Eu nu inteleg de ce te temi. Daca vine Judecatorul, tu te-ai scos, aia care au initiat acest proiect si cu parintii o vor mierli(scuza-mi franceza).

| Zeflemitoarea a răspuns:

Şi care-i problema?

| casablanca40 a răspuns:

Nu inteleg de ce te agiti atat.
"Pentru că este şi o problemă de natură etică, oamenii de ştiinţă vor cere şi acceptul opiniei publice. Abia apoi, legea va putea fi modificată. ". Nu este nimic batut in cuie.

| vitbsk a răspuns:

Aici e vorba de egoism, unii vor cu orice preţ copilul lor şi al lor.
Sunt mii de copii sănătoşi care se prăpădesc în orfelinate, dar unii nu se lasă.
Dacă o ţinem tot aşa în curând vor apărea copii cu 3 picioare şi tot felul de maladii mai rău ca la Cernobâl.
Nimeni nu poate garanta că următoarea generaţie născută din copii eprubetă nu vor avea gene recesive.
De asemenea nimeni nu poate garanta că va avea succes o asemenea practică.
Nu-i de ajuns că avem copii spălaţi pe creier acum trebuie să fie şi copii de plastic-creaţi artificial.

| pyma a răspuns:

Pe mine una nu mă încântă ideea, ci îmi provoacă neliniște. Pentru că mi se pare o joacă de-a viața. Să încerci să controlezi crearea unui om. Parcă e prea mult. Și nu pot să nu mă întreb până unde vor merge cu ideea?

| TrentonChase a răspuns:

Frate, nu inteleg care e problema? Eu ma bucur daca se va ajunge sa fie posibila o asemenea procedura... Daca un cuplu isi doreste neaparat un copil pe cale biologica, de ce nu ar face-o? Din cauza unor prejudecati de sute sau chiar mii de ani? Plus ca avantajele sunt foarte numeroase...acel copil va avea un sistem imunitar foarte eficient si probabil va avea o dezvoltare mai sigura si rapida decat un copil obisnuit, presupun ca in urmatorii 20 de ani se va merge chiar si mai departe.

Întrebări similare