Nici de Revelion n-ai chef sa-i lasi,omule?!
Timpul asta al nostru,care olecuta penibil, e impartit de nasterea lui Cristi, si de-aia suntem in 2012 d.Hr.Nu prea sunt de acord cu asta, dar decat sa fiu nevoit sa scriu in caiete data de 16.1.14,500,000,000 ma simt mult mai bine sa scriu 16.1.12 si atat. Asta ca argument ca faci econimie la cerneala.
Normal ca timpul prezentat noua e mincinos, ceva care sa masoare timpul intr-un mod convenabil trebuia sa se inventeze, deci s-a inventat aia cu nastera lu' Cristi ca sa nu avem ani kilometrici.Da' eu zic sa savurezi cat mai udat in bauturi...si altele() si sa te doara la stoaca de anul in care suntem in actualmente.Hai noroc si bautura, Ray!
La multi ani mult noroc in viata si banii multi, eu n-am cu cine bea sunt singur cuc
Ai mare dreptate, ar trebui ca anii sa fie numerotati odata cu inceperea primei civilizatii omenesti din istorie, fie ca e vorba despre Sumer sau Egiptul antic, de China antica sau India vedica!
Dar anul nou este recomandat sa ramana asa cum este acum, adica intre o moarte simbolica a vegetatiei si o noua nastere a ei!
LOOOOOL. Suntem în anul 2012 după Hristos. De exemplu istoria Egiptului Antic a început aproximativ în 3100 înainte de Hristos. Daca era după tine acum trebuia sa fim în cel putin anul 5100, fără sa mai punem la socoteala civilizațiile de dinainte.
Categoric ca eram mult mai inainte
Nu ai ce face,lumea este condusa de crestini,vaticaniul este inca fortos, si face legea pe aicea pe la noi.
Poate candva o sa avem si noi propriu nostru Vaticani.
Vaticaniul ateilor, orasul(sau tara) celor fara de credinta.si atunci o sa alegem noi cati ani are pamantul, cand trebuie sa bem pentru un an nou.si etc.
Pana atunci ati recomand o lada de bere, ca sa poti uita de toate minciunile crestinilor.
anonim_4396 întreabă:
recedaniel3 întreabă: