| Dorugar a întrebat:

Vi se pare normal faptul ca in scoala si in familiile celor religiosi copii sa fie terorizati cu imagini despre Iad si santajati tot timpul cu notiunea de pacat urmat de judecata unui Dumnezeu care il va pedepsi ca este pacatos?
Cine va permite sa va jucati in felul acesta distrugator cu sufletelel unor copii nevinovati?
Nu cumva Dumnezeul vostru cu coarne si coada?
Nu credeti ca religia NU este pentru copii ci doar pentru babe si mosi, si ca atare ar trebui total interzisa in scoli?
Va rog un raspuns scurt Da sau NU

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt contra predării religiei în scoli.

Acum 8 ani *clasa a 4 a* profesoara de religie *creștin ortodoxa * ne-a spus că dacă nu ne facem rugăciunea înainte de culcare, dimineață nu ne vom mai trezi.
Tot ea*clasa a 7 a* ne-a intors împotriva profesoarei de biologie *diriginta* ea era de confesiune adventistă de ziua a șaptea, ne spunea tot felul de rahaturi*profa de religie* cum ca nu este bine să ascultăm de ea și alte chestii de genul, nu îi convenea, așa că prin intermediul nostru am facut-o să plângă și să se simtă prost in școala in care predase mai bine de 18-20 de ani, cea mai mare prostie am facut-o mai ales eu și alți 3 colegi ai mei (._.)

| AdiTorrent7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Actiunile respectivei preofesoare sunt gresite, neinspirate, insa aceste lucruri tin de educatie, de inteligenta... Pe de alta parte crezi ca e tocmai corect sa generalizezi? Extrem de putine cadre care predau religie ar folosi aceeasi metoda stupida de abordare. sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru AdiTorrent7):

Adevărat,nu pot generaliza dar nu văd cu ce ar ajuta ora de religie?

| Dorugar explică (pentru anonim_4396):

Nu ati facut decat ceea ce a merita! Daca faceati ceea ce trebuia sa faceti ...era mult mai rau pentru ea ca isi pierdea slujba de care a abuzat cu nerusinare.

| 熊Panda熊 a răspuns:

N-am sa fiu asa de scurt, si te rog sa ma ierti pentru asta, dar sa stii ca ideea de iad e inteleasa gresit ca fiind un loc unde diavolii te invartesc cu furca in cazanul cu smoala, etc... De fapt, iadul in constiinta ortodoxa e o stare in care omul nu poate tolera prezenta lui Dumnezeu.
Parintii astia care zic ca-i va chinui Diavolul pe copii, parerea mea sunt putint fanatici.
De multe ori, trairea crestinilor nu este inteleasa de cei ce n-au avut-o.
Si Sa iti mai spun inca ceva : mai bine infundam mintea copiilor cu toti homosexualii perversi, betivii, drogatii, ca doar sunt " liberi "?
DUmnezeu se arata prin multe lucruri, dar noi, fie nu-l vedem, fie nu vrem sa-l vedem.
Sper ca nu te-am suparat happy. Si te rog, daca raspunzi, sa raspunzi civilizat.

| Dorugar explică (pentru 熊Panda熊):

Toti drogatii betivi si homosexualii sunt produsul unei educatii religioase care a esuat!
In Ro 95 % din oameni se declara ca sunt religiosii, asa ca procentul ca cineva sa fie betiv, sa fie homosexual, sa fie redus mintal, sa fie oameni fara Constiinta, sau sa fie pervers este de 95%!