| AvalohAlyn a întrebat:

Viata e un dar de la Dumnezeu,e frumoasa dar e si DURA cateodata. Dura de ce? ca intalnesti oameni RAI si rautaciosi,invidiosi, scarbiti, antipatici fara frumusete sufleteasca si fara pic de inteligenta sau inteligenta construita prost pe ce nu trebuie.Viata e dura cand esti neindreptatit,cand vezi ca lumea e rea cu tine,ca te injura uneori,ca rade de tine, ca cauta sa-ti faca felul, nu mai zic ca multi "destepti" si pe TPU se gasesc sa comenteze (nu vorbesc de crestini sau atei) nestiind deloc raspunsul.Intrebarea e de ce daca nu ai un raspuns concludent vii si jignesti,vii si esti rautacios,fie esti invidios,plin de zel, invidie, ura si ironie.Viata e nedreapta, de fapt nu viata ci oamenii care majoritatea sunt mai mult decat "destepti"(opusul dar nu vreau sa jignesc pe nimeni). Pareri? Sunteti scarbiti si voi de unii oameni?

35 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Draga mea, nu trebuie sa pui la suflet rautatile lor.Este scris ca in vremurile din urma dragostea celor mai multi se va raci.Incearca ca tu sa fi diferita! Atunci cand toti coboara tu sa urci, si mare iti va fi rasplata! http://www.youtube.com/watch?v=m-YTyqmlVnI

| AvalohAlyn explică (pentru EmaS):

Sunt baiat, Ema. Doar ma cunostilaughing

| EmaS a răspuns (pentru AvalohAlyn):

O, scuze, pe tine te stiu bine, insa eu am vrut sa ii raspuns lui 알이나.

| Gregory a răspuns:

Salut! Fiecare om are crucea lui. Şi suferinţa face parte din viaţa noastră. Dacă ea este primită cu dragoste şi toleranţă aceasta duce către mântuire. Viaţa cu şi pentru Hristos este şi va rămâne în veci cea mai frumoasă indiferent de obstacolele din drum. Să ne gândim la suferinţa Mântuitorului pentru omenire, la cea a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu şi la cea a tuturor sfinţilor care s-au jertifit pentru Hristos şi pentru alte lucruri bune şi mântuitoare, dar şi a alor oameni care vor dori să facă acest lucru, până la sfârşitul veacului, în scopul obţinerii unui loc bun în viaţa cea de veci.
În ceea ce priveşte oamenii care nu au o atitudine prea bună nu trebuie să-i judecăm. Indicat este să-i iertăm, să ne rugăm pentru ei, să-i iubim şi să-i respectăm, după putinţa fiecăruia. Scârbiţi putem fi însă nu de oameni, ci de atitudinea lor necorespunzătoare pe care o adoptă unii dintre ei uneori.

| RAY a răspuns:

sunt scarbit de hoti care au distrus tara asta timp de 21 de ani si o distrug in continuare, nu sunt scrabit de oamenii pentru cea ce cred ar fi culmea sa fiu, fiecare crede in ce vrea nu-mi pasa, in continuare cred ca cu toti suntem niste ipocriti, absolut toti suntem o apa si un pamant indiferent de sex, rasa, religie, credinta etc ne place doar ce ne convine si credem doar ce ne covine asta suntem noi, trebuie sa ne acceptam asa cum suntem

| AvalohAlyn explică (pentru RAY):

Nu sunt scarbit de cei care nu cred in Dumnezeu.Deloc.Sunt scarbit de rautatea oamenilor, de materialismul lor.De ura si nedreptatea lor.

| RAY a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Daca sau imbogatit prin munca nu cred ca trebuie sasi fie scarba, de cei care au furat da, acum nu e rau sa strangi daca poti dar prin munca cinstita

Nu ti-am pus niciodata intrebarea asta, dar cati ani ai? Daca nu te superi.Eu 18.

| RAY a răspuns (pentru AvalohAlyn):

23,multi nainte

Merci frumos.La fel iti doresc si tie.

| Mădă0611 a răspuns:

Viata nu e dar, nu e frumoasa pentru ca nu e dreapta, dar nu exista nimeni care s-o faca dreapta, de aceea oamenii au creat "indreptatori".
Nu exista bun si rau, totul e relativ/subiectiv, ce tie ti se pare bun, mie mi se pare rau, si esti rau, imi faci rau, asa cum o fapta pe care eu o vad buna, tu o vezi rea.

Eu sunt scarbita doar de oamenii prosti, dar prostii aia insistenti si de salbatici, aici pun pedofilii si violatorii, sau astia sunt nebuni thinking

| AvalohAlyn explică (pentru Mădă0611):

Cred ca nu faci o trimitere la minesad

| Exilee a răspuns (pentru Mădă0611):

Mada0611 as vrea sa te scot la o cina romantica, departe de agitatia lumii, doar noi doi. Ti-ar placea?

| Mădă0611 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Alege:
1. sper ca nu faci trimitere la mine
2. cred ca faci o trimitere sa mine

Nu prea. laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru Exilee):

laughing Tu nu esti minor?

Deloc.

Credeam ca esti. Nici nu stii cum arat, si apoi, sunt cam maritata tongue
E urat sa refuzi ceva, sau pe cineva, dar mai urat sa n-o faci la timp.

Mada,esti frumoasa? Te invit si eu la niste cornulete seven days sau la un snickerslaughingrolling on the floor

laughing Gata, m-am prins. Vreti sa scapati de un ateu si ma invitati cine stie pe unde ca sa ma legati si sa ma aruncati in ocean. laughing

Nu.Doamne fereste. Vreau sa te indulcesc cu noile cornulete Seven DayslaughingCe credeai ca vreau sa-ti zic ca doresc sa te aduca la dreapta credinta?

Cele cu visine sunt drooling
Nu.

Iti doresc o zi frumoasa de 8 Martie in continuare, implinita in ceea ce priveste iubirea si mangaierea celor dragihappy

Nu vrem sa scapam d eun ateulaughing). Ne crezi ''malefici''?hee hee

Multumesc! ^^

De unde sa stiu ce planuri aveti? laughing

Ce te face sa crezi asta?straight face

Glumeam laughing

| M25M a răspuns:

De ce esti scarbit, il ai pe Dumnezeu de partea ta, nu ar trebui sa ai aceste antipatii ci dimpotriva trebuie sa ii iubesti pe toti asa cum sunt, parca asa era filosofia crestin/budista, nu?

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru M25M):

Fight! laughing

| M25M a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

laughing Nici chiar lupta, sunt mai pasnic de felul meu.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Sunt scarbita de minciuna care o spun unii (mai multi) de pe TPU.

| M25M a răspuns (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Atunci de ce tot revii la aceasta sectiune?

P.S. Banuiesc ca te referi la "minciunile" ateiste?!?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru M25M):

Vin pentru acelasi motiv pentru care si tu revii.

| M25M a răspuns (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Eu vin ca sa mai omor timpul cum s-ar zice, insa vezi tu eu nu sunt scarbit de nimeni oricare ar fi parerile sale. In schimb tu sustii ca te afecteaza negativ anumite afirmatii deci nu cred ca revii din acelasi motiv ca al meu, fiind "scarbita" este foarte probabil sa gasesti altceva de facut. Ori detii adevarul absolut si insurmontabil si nu te lasi pana cand nu distrugi minciuna?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-adevarat viata e dura, dar fara acea greutate viata nu ar mai avea acelasi has.

| tasmania a răspuns:

Nu-s nici degetele de la o mana la fel, daramite oamenii. Trebuie sa iei pe fiecare asa cum este, nu cum ai vrea tu sa fie - altfel o sa ai parte de multe dezamagiri. Fii si realist pe langa statutul de crestin! Iar viata e chia frumoasa. Cine nu a trait macar o data apropierea mortii nu poate intelege pe deplin chestia asta. Cand treci prin situatii de viata si de moarte, ai vrea numai sa traiesti. Toate cele bune!

| DaDiSk a răspuns:

Viata este un test. mereu trebuie sa fi sigur pe puterile tale, cînd cazi te ridici nimeni nu te ajuta o sa vezi in viitor ca lumea e cel mai rau lucru uni te ajuta numai pentru a te fura..toti vor un lucru..Bani nu le pasa daca omoara pe cineva atat cat au ei bani. Familia, fratii, tovarasii sunt singuri care te vor ajuta. Sper ca te-am ajutat