| AvalohAlyn a întrebat:

Vouă nu vi se pare că viața asta e mai mult blestem decât frumos și binecuvântare? dar Viata asta oricum nu mai reprezintă nimic pentru mine odata ce trecând copilăria am murit si eu odată cu ea..viața și tot ce trăiesc eu acum pentru mine r fost așa un bonus...dar ce vreau eu sa întreb e big grine ce sa nu ne aștepte o viață mai bună după sau acolo sus? Din moment ce in viața asta e mai mult blestem decât binecuvântare..mai multe r nefericirea, la orice pas, decât fericirea. Oare nu ne așteaptă ceva mai bun după? Ceva mai mult decât blestemul asta de viață? O lume mai buna.O viață mai bună.O alta dimensiune.

6 răspunsuri:
| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Sunt multe de zis prietene
As vrea sa îți spun ce știu dar poate nu ești chiar așa interesat
Oamenii se împart in doua categorii
Copii Domnului și copii diavolului
Ori ești cu Dumnezeu ori ești fără
Dacă te-ai pocăit și slujești Domnului, El te binecuvântează
Adică : ai pace, ai dragoste, nu duci lipsă de multe, îți înviorează sufletul din pricina că El este Dumnezeu
Dacă ești copilul diavolului o sa trăiești in păcat, mort in păcat. exemplu : curvit, fumat, mințit, drogat, beții etc
Viața cu Hristos e cel mai minunat lucru ( îți zic din propria experiența)
Eu nu doar am auzit de Hristos, ci El și m-a născut din nou ( Ioan 3:3 Noul Testament )
Domnul sa îți deschidă inima in fata Lui

| halogen001 a răspuns:

Pana acum nu s-a intors nimeni din alte dimensiuni, deci regula de baza e - ai murit = nu mai existi. E rau? Nu e rau. Nu e nici rau, nici bine. E nimic.

| ania a răspuns:

Mie viața mea de copil al lui Dumnezeu mi se pare o binecuvântare nemeritatã si sunt convinsa ca viata de dupã va fi si mai buna."Cine isi dăruieşte viața Mantuitorului Hristos are autoritate in Numele Lui sã rupã orice blestem ar fi fost peste viata lui.
"El suferințele noastre le-a purtat si durerle noastre le-a luat asupra Lui...pedeapß care ne dă pacea a cazut peste El si prin rănile Lui suntem vindecați...a purtat păcatele multors si s-a rugat prntru cei vinovați.-Isaia 53

| SilentRain a răspuns:

Viata este viata, nici blestem nici binecuvântare, depinde de tine cum o vezi, si ce sens ii dai

| marinaru777 a răspuns:

Trebuie sa luptam sa o facem frumoasa si asta cu ajutorul unui duhovnic, noi doar de capul nostru singuri nu reusim, fara spovedanie si impartasanie umbla in intuneric.

| AndrElle a răspuns:

Cum trăiești această viață. Cu sufletul curat, oricum ar fi ea?