Trebuie sa fi fost un vis tare extenuant pentru tine.Dar iti spun ca nu exista Satana.E doar o inventie. Exista in schimb, Dumnezeu.
Satana este o inventie si dzeu este real? hai ca esti tare de tot.parca satana era mana dreapta a lui dzeu nu? acum deja e trecut pe linie moarta e doar asa inventie?
Asta se intampla cand amestecam credintele fanatice religioase cu probleme precum paralizia in somn.
Un numar mai restrans de oameni experimenteaza paralizia in timpul sau chiar dupa trezire. Acestea deseori sunt insotite de halucinatii. Dar cand halucinatiile sunt astfel de intunecate, esti indreptatit sa iti pui unele semne de intrebare.
In fiecare an in jurul anului nou sunt dfintite locuintele crestinilor. A ta locuinta nu a fost sfintita? Trebuie, in fiecare an.
Cu cat avem mai multe pacate, cu atat suntem o prada mai usoara pentru cel rau, caci ele ne departeaza de Dumnezeu. Deci iti recomand sa te spovedesti. De asemenea, asa cum te speli pe dinti, te imbraci in pijamale, asa iti faci si program de rugaciune. Cand visezi urat, tu esti stapanul visului tau - spune o rugaciune in vis si totul va fi bine. Probabil ca ai asemenea vise pentru ca te simtu mai indepartat de Dumnezeu intr-o oarecare masura. Foarte bine ca esti capabil sa si constientizezi acest lucru. Roaga-te, spovedeste-te, sfinteste casa, du haine la dar si poti chiar sa tii post in zilele de miercuri si vineri.
Ai grija de tine.
Este vorba doar despre programare mentala.
Ai in cap ingeri si demoni asta visezi.
Religiile care nu cred in existenta demonilor nu au probleme cu ei si nu ii viseaza.
Evreii nu cred in existenta demonilor.
Iisus era evreu si a murit tot evreu.
Crestinii aveau nevoie de un Bau-Bau ca sa sperie credinciosii si l-au inventat ad-hoc.
Satana in Tanach are alt sens, rolul acestuia putand fi luat de oricine.
Imi place de tine foarte tare explicatia,
Uite cum sta treaba eu crred ca satan a venit in vis la tine ca tu sa i te predai lui ai inteles?