| ShowTim3 a întrebat:

Vizionati videoclipul, are legatura cu religia http://www.youtube.com/watch?v=fXag-Tfswms
Ce am invatat din filmulet (nu e trucat )?
Cum sa nu sti diferenta dintre paste si craciun? ce naiba doar diferenta la mancare o stiu aia.Si cum mama masii poti sa te inchini la ceva, sa te rogi la ceva cand tu nici macar nu sti la ce te rogi? E frumos :) uni se roaga, se impartasesc, tin post, dar nu stiu nimic despre paste si craciun :) turma de oi, daca stamosi lor au crezut in Dumnezeu, e clar ca exista, nu trebuie sa gandim deloc, parca idioti astia se roaga la el de frica :)
Imi place de baba aia :)) da cum sa nu merarga la Biserica :)) se spovedeste, tine post, da nu stie dif dintre paste si craciun.

4 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

Simplu...sunt prea prosti sau nu le pasa...

| wales a răspuns:

Exemplul tău ține mai mult de cultură generală extinsă în toate domeniile. Nu încerca să minimalizezi pe un anumit domeniu, sau segment de populație un lucru general existent în toate domeniile. Vezi următoarele reportaje:

www.youtube.com/watch?v=MlnrgT969MI

www.youtube.com/watch?v=nqRR_fGdqyM

www.youtube.com/watch?v=W6VmH1y1JGQ

www.youtube.com/watch?v=yS6iTcT5jXk

Și exemplele pot continua, dar nu trebuie să facem caz pe neștiința oamenilor.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu cati ani ai mai desteptule care ai dat asemenea exemplu, a unor oameni simpli, care se straduiesc asa cum pot? ca la tara din aia care au fost intrebati nu au mai mult de 3-7 clase.si alea impartite intre munca,la camp,animale, si sarbatorile la biserica? ce ai invatat tu din filmuletul ala? ca esti mult mai destept ca ei? da mai credincios esti? da mai cinstit esti? iti vezi tu barba di ochiul tau mai mult decat paiul din ochiul altuia? sau ti-ai spus? prost sant eu da cand vad pe altii mai prosti ca mine, imi creste inima? si-ti mai cereai scuze ca poza ta este asa si pe dincolo.du-teee ma si ne lasa cu ale noastre. drum bun si carare batuta.