Pentru ca iepurasul de pasti si m.craciun nu ne amenintau.Nu ne-a spus nimeni cand eram mici ca daca nu credem in ei vom ajunge sa suferim intr-un loc cu flacari.Astia cred in DZ pentru ca au nevoie de cineva care sa fie ca un bodyguard anti-demoni si anti-Lucifer.Ca daca n-ar mai fi iadul si-ar baga toti in el de crestinism.Mi-a raspuns unul la o intrebare: "frica este indusa la varste fragede" si avea dreptate.Incearca sa ne controleze de mici ca sa nu aiba probleme cu noi.Pentru mine exista un Lucifer.Se numeste religie.
Am vazut parca ieri la TV ca a ars o biserica si deja s-au apucat sa o reconstruiasca. Daca ar arde un spital cred ca i-ar lua ani sa fie reconstruit.Le e frica mereu de Lucifer asa ca trebuie sa se pazeazca in permanenta. Daca nu sunt bolnavi,nu le pasa de spitale,daca traiesc bine, nu le pasa ca tara asta se duce dracu'(cazul celor care o conduc(spre dezastru)) daca nu au probleme cu altii nu le pasa ca sunt politisti corupti care abuzeaza de putere peste tot.
Si in legatura cu aia cu spitalele pe care am spus-o mai sus, vazusem o poza pe 9gag cu unul care tinea o umbrela deasupra unui catel sa nu il ploua si mai jos scria: "Cand iti mai ramane doar un singur lucru devine mult mai valoros".Asa e si cu astia.Baga bani in biserici, si cand or sa se imbolnaveasca sau or sa pateasca ceva or sa inceapa sa se planga ca nu sunt medici, ca nu avem spitale...etc.
Pentru ca nu exista nicio dovada ca mos craciun exista la fel si ala de paste. Dar avem o gramada de dovezi ca Dumnezeu exista doar ca unii dintre noi nu vor sub nicio forma sa creada in El.
Spune-mi una singură. O dovadă.
Doar una? nu ceri prea mult. Ar fi cand a despartit marea ca sa treaca Moise si ceilalti oameni, cand i-a aratat lui ioan cum o sa fie zilele din urma, i-a aratat ca o sa fie un antihrist si alte seman ale sfarsitului (bestia cu picioare de urs gura de leu si cu 7 capete.
Am spus o dovadă, nu poveşti din cărţi sf.
O dovadă, care să o pot vedea cu ochii mei în ziua de astăzi. E atât de greu?
Daca tu crezi ca oricine poate sa vada dovezi ca Dumnezeu exista atunci cand vrea te inseli. E evindent ca nu o sa crezi in Dumnezeu atata timp cat traiesti.
De ce e aşa evident? Şi de ce aş crede ce zice biblia, şi nu altă carte unde se vorbeşte despre alt zeu? Ce are biblia aşa special?
Deci, am înţeles. Nu poţi sa-mi aduci argumente solide. Tipic.
Pentru toti...pe d-zeu la-ti vazut? Nu cumva e aceeasi treaba si cu el?
Astept ceva mai inteligent
Sal recunosti pe dumnezeu e cand ai crede ca cand isi cade un dinte inchei un contract cu zana maseluta, sa crezi in dumnezeu nu ai nevoie de dovezi, argumente si doar sa crezi atata tot asta e credinta
Pentru ca Mos Craciun si iepurasul de Pasti (la fel ca si politzaiul inteligent sau functionarul incoruptibil) sunt personaje de basm!
Fiindca am vazut cine-i Mos Craciun si Iepurasul de Paste, insa nu am vazut cine-i Dumnezeu.
Pentru ca dumnezeu nu este un mit un basm dumnezeu este adevarat
Pe cand mos craciun si iepurasul de pasti este un fals si ai uitat de mos niculae 6 decembrie bineinteles ca parintii iti pun darurile
Pe langa dumnezeu este o fiinta supranaturalaa creat cerul si pamantul de ce credinta ta este asa de slaba fata de dumnezeu?
Nu esti crestin?
Si daca esti crestin de ce nu crezi in el doresti sa fii Toma necredinciosul Poi daca nu crezi in el du-te la ateisti budisti si altii prostii care nul recunosc pe dumnezeu
Dumnezeu ne-a creeat, iar Mos-Craciun si Iepurau de Pasti sunt doar niste traditii populare care sunt din mosi- stramosi
Asa este, recent au fost descoperite scrieri stravechi despre locuitorii Antlantidei; se pare ca acestia inca de pe atunci sarbatoreau craciunul si pastele.
anonim_4396 întreabă:
DorelSudoru întreabă: