| Babacunene a întrebat:

Voi astia care va credeti rationali si destepti crezand in evolutie, de ce nu s-a vazut aparitia ARN sau a unei proteine din materie nevie, fara vreo inteligenta creatoare, ca sa faceti mancare din materie moarta ca sa mananc? De ce nu transformati pietrele in mancare, in paine?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Nu e o intrebare fara sens. Viata e transmisa prin codul genetic (ADN, ARN), care inseamna, ca si codul binar, informatie. Se transmite informatie. Problema e cum ajungi de la o structura chimica stabila si (oarecum) regulata la compexitatea informatiei transmise de codul genetic. Mai simplu, cum ajungi din nimic la informatie, adica cum s-a format acea informatie? Asta evolutionistii nu vor putea explica niciodata. Teoria selectiei naturale nu intra aici, inca nu e cazul, caci ea apare dupa aparitia primelor fiinte vii. E ca si cand ai incerca sa explici cum poate aparea o fotografie cu tine in codul binar din nimic. Intrebarea e: ce sau cine anume a avut grija ca codul genetic sa apara? E mai greu de crezut ca a aparut la intimplare, decat ca a fost creat de cineva.

34 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru cristi202):

Deci nu la întâmplare, deci proiect, deci cineva, deci Dumnezeu, amin.
Ce mai vrei de la mine, să cred ceea ce crezi tu?

| cristi202 a răspuns (pentru sadrian46):

happy Nu. Fiecare e liber sa creada ce vrea. Eu doar am prezentat niste dovezi care ar trwbui sa dea de gindit. Nu e "deci", e "iata!" Concluziile le tragi tu.

| cristi202 a răspuns (pentru sadrian46):

Am uitat sa zic si eu: Amin! happy

| cristi202 a răspuns:

Mamaaaa!
"Este un fapt că păsările sunt un subset al dinozaurilor" Va fi un fapt abia atunci cand omul va reusi sa repete ce a facut evolutia, daca a facut-o - sa creeze printr-un proces evolutiv o pasare dintr-o sopirla (ca dinozauri nu mai sunt). Abia atunci vom putea fi siguri ca e un fapt. Altfel, e o credinta. O teorie. Nedemonstrata! Pentru ca nu a fost nimeni acolo sa observe, stiintific vorbind, cum dinozaurii s-au transformat in pasari.