| CredintaInDumnezeu a întrebat:

Voi ce cale alegeti?
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
este scris.
Faptele apostolilor 3:19
Pocăiţi-vă, dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare
Romani 2:5
Dar, cu împietrirea inimii tale, care nu vrea să se pocăiască, îţi aduni o comoară de mânie pentru ziua mâniei şi a arătării dreptei judecăţi a lui Dumnezeu,
6 care va răsplăti fiecăruia după faptele lui.

Răspuns Câştigător
| Danielcristian a răspuns:

Eu aleg calea adevarului, respectarea bibliei. Desi pacatele ne inconjoara si de multe ori cadem in ele ma ridic si o iau de la inceput.

Si sincer mi-asi dori sa fiu pocait.

9 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Ok... ceva mai penibil de atât nu am văzut niciodată.
Rămâi tu cu zeii tăi homosexuali şi slujeşte-le lor în speranţa că îţi va fi mai bine după ce crăpi, dar nu încerca să le bagi şi celorlalţi religia ta pe gât cu forţa... că am sa-ţi bag şi eu ceva pe gât cu forţa, şi nu mă refer la religie.

| CredintaInDumnezeu explică (pentru Woodenpints91):

Tia intunecat Satana mintea si te face sa spui lucruririle acestea.Domnul Dumnezeu sa te aiba in paza, pocaiestete pana nu e prea tarziu.
Este scris
Is 12, 5-6
Cântaţi Domnului, căci a făcut lucruri minunate! Să ştie aceasta tot pământul! Tresaltă de bucurie şi înălţă laude, tu care locuieşti în Sion, căci mare este în mijlocul tău Sfântul lui Israel!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru CredintaInDumnezeu):

Învaţă să scrii agarmatule.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Apropo daca faceti reducere la cotizatie poate ma gandesc sa ma bronsez la voi pe biserica, arata ma dovada ca exista dumnezeu e asa greu?

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Dar arata tu ca nu exista.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Cel care afirma trebuie sa dovedeasca sau tu crezi tu tot ce nu exista?

Dovedeste ca nu exista. Uite, tu nu crezi ca stai cam mult la computer? Mai du-te-n parc si da-te cu hinta, tu si soimos, poate va mai luminati mintile.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Stau pe banii tai?

Nuuoooo... time is money.