anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce credeti despre faptul ca intrebarile din categoria asta sunt repetate de "n" ori, iar raspunsurile date (de cele mai multe ori) sunt nesatisfacatoare pentru persoanele care le-au pus?

32 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru ca aceste subiecte sunt contradictorii si raspunsurile nu vor fi niciodata satisfacatoare pentru una din parti.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Sau pentru totul.

A, te refereai la rezultate? Nu se stie niciodata!

| Ferenin a răspuns:

Din punctul meu de vedere oricat s-ar discuta nu s-ar ajunge la un consens. Ateilor le place sa faca trolling, iar crestinii incearca a-si dovedi credinta prin dovezi concrete, biblice, singura solutie fiind sa-si vada fiecare de treaba lui fara a se implica in treaba celuilalt. Daca la infiintarea sit-ului nu se baga si categoria asta, probabil ca era mult mai bine.

| EmaS a răspuns (pentru Ferenin):

Te inseli. Aceasta categorie a fost creata ulterior in urma mai multor certuri si discutii contradictorii dintre atei si crestini. Ateii ne atacau tot timpul ca de ce postam la Stiinta-Filozofie si ne faceau irationali si ignoranti.

Da, dar macar traim cu speranta ca, odata cine stie in ce circumstante sau imprejurari, in stramtorare isi vor aduce aminte de cele scrise de crestini aici si vor striga la Domnul si Domnul le va raspunde!

| Ferenin a răspuns (pentru EmaS):

Asta nu stiam. Din pacate, nu poti sa dai vina pe unii sau pe altii fiindca conflictul isi va face prezenta mai devreme sau mai tarziu. Abia astept sa se termine conflictul asta. Sincer sa fiu m-am cam saturat de el.

Sincer ma gandesc ca ar fi bine ca si ateii sa experimenteze lucrarile lui Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De asta nu mai pot eu ca nu ajung ei la orgasm din cauza raspunsurilor nesatisfacatore.
Subiectul religie este ca Universul, infinit.

Daca ai putea sa ma intelegi ca eu nu urmaresc altceva, decat fericirea si binele lor. Dar, nu ai cum sa intelegi! O zi faina!

| iKronstadt a răspuns:

Denotă lipsa inteligenței, indiferent de user-ul care repetă la nesfârșit aceleași întrebări. Categoria asta este făcută pentru a se pune întrebări despre religie, și implicit nonreligie, deoarece nu poate exista una fără cealaltă, ambele implicând credința și necredința. Cei care nu găsesc un răspuns mulțumitor, pot pune întrebări oriunde pe Internet (sau în viața reală), nu trebuie să le repete ca un magnetofon stricat.

| dragos9234 a răspuns (pentru EmaS):

Le-am experimentat, si nimic nu s-a intamplat.

| Inferno a răspuns (pentru EmaS):

"Ateii ne atacau tot timpul ca de ce postam la Stiinta-Filozofie si ne faceau irationali si ignoranti." Si acum va ataca ca de ce postati lucruri irationale la religie. laughing laughing

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Infinit in ce? In prostie?

| EmaS a răspuns (pentru Inferno):

Diferenta este ca aici o fac pe teritoriul nostru, nu? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Inferno):

Se poate zice si asa. Cand nu stii cum sa iti omori timpul, subiectul asta intervine si e al naibii de util.

| Inferno a răspuns (pentru EmaS):

Da.

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce religie ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Inferno):

De fapt, intrebarea potrivita este daca, cred in Dumnezeu.
Mereu voi zice ca religia mea este ortodoxa. Doar am fost botezata in rit ortodox.

| 4b a răspuns:

Sa fie pace odata ca m-am saturat de razboiul asta de pe site...

| 4b a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Nu zi ''hop'' pana nu sari gardullaughing

| 4b a răspuns (pentru wdexwjmwd):

laughing mda, te-ai scos...