| Aflorin a întrebat:

Voi ce credeti? Vine Apocalispa? Eu cred ca da deoarece aceasta data este prea aproape de Craciun si se spune ca Iisus a venit sa ne mantuiasca! Deci s-ar putea ca peste cateva zile sa murim si Iisus sa ne ia sa ne mantuiasca chiar de Craciun.Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Roaga-te sa nu vina ziua sfarsitului, PAMANTUL NU E PREGATIT PENTRU JUDECATA!

17 răspunsuri:
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Salut.

Deci.Sa iti explic niste chestii.
Iisus a fost pe Pamant acum multi ani si a spus ca nu stie cand e Sfarsitul. Iisus este Fiul Tatalui Dumnezeu. Iisus este Atotputernic, Atotstiutor, este Fiul Creatorului Suprem si Etern.Bun.

Atunci cum sa stim noi, niste oameni simplii care gasesc un calendar, cand va fi Sfarsitul?

Stai calm pe 21. Posibil va fi la fel ca si in mai 2010, ca si acum cativa ani, ca si acum mai multi ani, ca si acum cateva sute de ani...
Sper sa nu gresesc, dar au mai fost la Apocalipse false de te saturi de ele.

Stai calm.

O zi buna!

| RAY a răspuns:

Tocmai ce am vazut filmul asta http://www.trilulilu.ro/video-diverse/adventistii-the-adventists

nu va veni niciodata apocalipsa din biblie asa cum nu a venit la in 1865 nu veni nici la noi

| Mădă0611 a răspuns:

Iisus nici nu s-a nascut in decembrie. Daca ar exista, cred ca ar fi suparat ca ii sarbatoriti nasterea in alta zi.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Am auzit ca vine doar daca iti doresti cu adevarat asta.Ia incearca, vezi ce iese.(sa nu-ti iasa ochii)

| RAY a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Ce mai face sfantul extratrestru din avatarul tau?

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru RAY):

Vrei sa spui, ce reprezinta?
Reprezinta propria-mi parere despre inexistenta misticismului.O sfidare a irealului, a nedemonstrabilului.
Apropo, sunt Michelangelo, mi-am schimbat pseudonimul...

| RAY a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

E simpatic avatarul

| WR104 a răspuns:

Nu are legatura cu faptul ca se apropie Craciunul, nu vine apocalipsa deci taie porcu' linistit si impodobeste bradul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu aș crede asta pentru că nimeni nu poate să prezică Apocalipsa!
Dă-o încolo de ștință!
Poate va veni doar un cutremur dar în nici-un caz Apocalipsa!

| CryChristiAN a răspuns:

Din nefericire pentru unii( si fericire pentru altii) ea va veni. Dar nu stie nimeni acea zi.

| GRs a răspuns:

Mai pun multi intrebarea asta idioata?!

| TomaSorinel1974 a răspuns:

Nu poate fi asa ca spune in biblie ca nici fiul nu stie dar mie nu mi-e frica deoarece am citit asta 'de ce sufletul cantareste doar 21 de grame 'o sa ti se para copilaresc dar citeste

| RAY a răspuns (pentru TomaSorinel1974):

Nici un gram mai mult

| TomaSorinel1974 a răspuns (pentru RAY):

Daca ai fi citit nu ai mai rade cred ca nici nu l-ai cititbig grin

| Radamel a răspuns:

Nu te teme! Daca esti un bun crestin, ar trebui sa crezi versetul din Matei 24:36 :"Iar ziua şi ora aceea nimeni nu le ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl
". Asadar nu au cum stii maiasii acest lucru.

| Borz_Emanuell_1992 a răspuns:

Nu te teme! Daca esti un bun crestin, ar trebui sa crezi versetul din Matei 24:36 :"Iar ziua şi ora aceea nimeni nu le ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl
". Asadar nu au cum stii maiasii acest lucru. Iti dau dreptate Adrian!