anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce fel de ispite ati prefera? Cele din lumea civilizata (bani, droguri, femei etc) sau pe cele din manastiri (unde te lupti cu diavolii la propriu)? Si de ce? Eu le prefer pe cele din manastiri sau din pustnicie pentru ca la celelalte cu greu fac fata.

24 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Poi să facem o selecție mai amănunțită, femeile nu mă interesează, droguri n-am încercat până acum deci mai rămân decât banii, dar totuși aș prefera bilete la concerte moca, țigări și alcool, dacă se poate desigur.

| Angel0 a răspuns:

Ispitele ne vin dupa puterile noastre, nu conteaza locul.Cei mai evoluati si aici intra anumiti calugari, au ispite mai interesante.Incepatorii se lupta cu "azi am gresit si am mancat de dulce", sau "am zis vorbe rele".rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| William a răspuns:

Din totdeuna. (banuiesc ca esti baiat) Tu cand vezi o fata ca asta http://www.google.ro/......tp?/imgres la ce te gandesti?

| FucktheSystem a răspuns (pentru William):

O tipă mai urâtă nu găseai, nu? Nu văd ce tip întreg al minte s-ar culca cu aia... poate doar dacă are o pungă pe cap.Pentru tine sexy=vulgar, cam nasol. Poate n-ai aflat până acum dar doar cele mai proaste tipe simt nevoia să-și dea hainele jos să se simtă atractive.
Eu dacă aș fi tip asta aș considera atractiv:
http://us.cdn1.123rf.com/......arette.jpg
Nu o tipă aproape dezbrăcată, cu curul mai mare de 100 de ori decât creierul și cu față de... mă abțin.
Până și Oana lu Pepe arată mai bine ca aia...

| William a răspuns:

Sal lamuriim un lucru, esti fata sau baiat? Daca esti fata inteleg de ce ti ''se par scârboase femeile care-şi ung pielea cu ulei'' dar daca esti baiat nu inteleg.

| Varahil a răspuns:

Nu stiu daca e dupa cum preferam. Eu cred ca Dzeu da fiecaruia dupa cat stie, in intelepciunea Lui, ca poate duce.Fii convins ca daca nu le poti duce pe cele din lume, pe celelalte n-ai putea nici atat.Nu poti citi Shakespeare, daca inca n-ai invatat alfabetul.

| William a răspuns (pentru Varahil):

Mie imi este mai usor fara atatea tentatii. Si stiu ca nici viata de pustnic nu este usoara, este printre cele mai grele dar macar nu sunt asa multe ispite.

| Varahil a răspuns (pentru William):

Daca nu ai primit raspunsul celalalt, trebuie sa stii ca ispitele celor din lume sunt mai usoare. Celelalte sunt mai subtile si ascund multe capcane. Daca ai putea duce ispite pustnicesti, Dzeu ar sti.

| AragorN88 a răspuns:

Voi va luptati cu diavolii in manastiri?
WTF?

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Tigari de ciocolata=p~

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Singurul diavol real e ala de la avatarul tau.

| William a răspuns (pentru anonim_4396):

Este de la Metin2, Ingerul cu coasa, daca vreau pot sa pun Moartea albastra sau orice alt monstru din Metin dar nu are legatura cu ce am intrebat eu. As prefera sa raspunzi la intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haide fii serios s-au mantuit oamenii si in lume hai sa-ti zic ceva, un om, pustnic, pelerin nu mai stiu mergea prin lume si vedea cum un diavol sau 2 mai chinuie un om, apoi trece pe langa o manastire si il apuca groaza acolo erau ca mustele de multi, si se zice ca in pustie sunt cei mai multi, de aia se zice ca in pustie se pierde omu, eu zic sa mai vorbesti cu duhovnicu, sa mai citesti si tu niste carti duhovnicesti, ti-as recomanda de la par Paisie Aghioritul, Savatie Bastovoi, Danion Vasile, mitropolitul Antonie de Suroj, hai ca se poate...winking

| William a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce e ala duhovnic? banuiesc ca este un preot dar care din ei? Asa e cum zici tu, in pustie sunt cei mai multi diavoli, dar cum pot sa te ispiteasca la o manastire?

| anonim_4396 explică (pentru William):

Am crezut ca stii lucrurile astea oricum incearca sa citesti din cartile alea incepe si tu cu Savatie Bastovoi happy