Este un proverb care se potriveste bine pentru toti, indiferent de religie: Tot "omul" își laudă ciocanul.
Exagerează. Ei nu știu ce înseamnă un satanist.
Nu știu dacă e chiar același Dumnezeu, date fiind diferențele teoretice legate de Treime. Totuși, cu toți avem același Dumnezeu care ne-a creat, indiferent dacă ne închinăm lui sau altui dumnezeu, sau nu ne închinăm nimănui.
Ce părere pot avea? - că ar trebui să mai învețe puțină teorie, iar în rest nu judec. Poate ei se vor corecta și vor deveni mai plăcuți Domnului decât mine. Se spune undeva ceva de tipul „ iubește aproapele, dar urăște-i păcatul " și „ mâniați-vă, dar nu greșiți ", ceea ce înseamnă în acest context că avem dreptul să ne mâniem pe păcat sau pe fapte negândite, dar pe aproape trebuie să-l iubim și să ne rugăm pentru el.
Si cand nu te mai salveaza niciun doctor iti lauzi ciocanul.
Cand nu te mai salveaza nici un doctor mergi la graoapa ca Dz cel inexistent n-are ca sa-ti faca.
Ba are. Il poate sterge din memorie. Daca ramane memorat va fi reconstituit de Dumnezeu.
N-am vazut nimic reconstruit de Dz. Mortul de la groapa nu se mai intoarce.
Da, toata lumea vorbeste cu mortii si e foarte frumos sa mai auzi cu ce se ocupa mortii in viata vesnica, cum isi plimba catelul, cum mai stau de vorba cu Dz la o cafeluta spirituala de duh calitatea I de la supermarketul Dz srl.
De 2000 ani tot in viitor e si nu mai vine viitrorul. Au fost si o multime de sfarsituri ale lumii pana acum.
Modul bizar al catolicismului, adică total împotriva Bibliei, dar și evenimentele pe care le-a înfăptuit a făcut ca, Papa sa se încadreze în mare parte a descrierilor atribuite anticristului în Apocalipsa.
De aici a și apărut informația ca papa este sub influența diavolului.
Dar nici religia ortodoxă nu e mai presus, și ei continuă de la început și pana acum sa desfășoare totul contrar Bibliei.
Legile fizice sunt scrise pe ceva pe un substrat superfin in continuumul spatiu-timp precum un soft pe un suport de memorie hdd ssd etc.
E o asociere intre software hardware si legile fizice. Omul e o persoana. O persoana nu apare din ceva impersonal si asta e valabil cu materia. In domeniul material superfin ramane ideea ca ceva personal sau cu constiinta de sine provine din ceva asemanator sau din el insusi ori asta e conceptul de Dz.
Il stimezi pentru ca consideri ca daca un om reuseste sa amageasca chiar si prin religie "e un om mai evoluat" in comparatie cu cei amagiti. Dar papa se amageste pe el insusi.
Orice om moare in cele din urma. Asa cum tu ai extins sensul libertatii de alegere la sensul absolut la fel fac eu acum cu acest subiect. Dupa moarte doar un Dz imortal si foarte puternic si inteligent il mai poate readuce la viata.
Ma dau batut decat sa o batem atata in cap pe acelasi subiect.