Nici sa-i ranesti sentimentele nu-i un lucru bun e un lucru rau dar sal ucizi e cel mai rau posibil isi mai revi cand cineva isi bate joc de setimentele tale dar ca mort nu cred
Hopa hopa nu am spus ca vreau sa ma ucid sau sa ucid pe alti iar dac il omori ii omori doar trupul daca il ranesti sentimental ii ranesti sufletul
Orice razvratirea a ta fata de Dumnezeu si pacatele care au rezultat din ea se rezuma intr-un singur cuvant:nelegiuire.De aceea, inainte de a primi mila lui Dumnezeu, El iti cere sa te pocaiesti.Aceasta trebuie sa fie o decizie deliberata din partea ta:sa renunti la razvratirea ta si sa te supui fara rezerva la tot ceea ce iti cere Dumnezeu.Omul care s-a pocait cu adevarat nu se mai cearta cu Dumnezeu!
Să-l ucizi, că vin băieţii veseli şi te bagă la zdup. Pe sentimente poţi să te şi pişi... oricum nu păţeşti nimic.
Nu exista pacat mai mare sau mai mic! orce pacat are aceeasi consecinte, moartea!
Pretul pacatului este moartea.
Pace tie
Daca ucizi un om nu ai voie, pentru ca doar Dumnezeu are voie sa condamne cine traieste si cine nu. Daca ranesti sentimentele cuiva nu e nimic, cu timpul asta va uita. Dar daca il omori inseamna ca tu l-ai condamnat la moarte si nu D-zeu, iar pe urma va sta pe capul tau ca tu l-ai omorat!
Acu s-ar putea sa il ucizi ranindu-i sentimentele dar asta ar fi altceva decat sa il ucizi la propriu! clar e cel mai mare pacat sa ucizi omul!
Hopa hopa nu am spus ca vreau sa ma ucid sau sa ucid pe alti iar dac il omori ii omor doar truupul daca il ranesti sentimental ii ranesti sufletul intelegeti?
A ucide e pacat pentru ca viata ti-o da Dumnezeu, e un dar si tu ii furi sansa acelui om de a se mantui. E pacat ft mare. Ranirea sentimentelor nu cred ca e pacat, dar totusi il doare pe aproapele tau... aici e discutabil
maria_5654 întreabă: