anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cereti chitanta cand mergeti la biserica si-l platiti pe popa sa se roage pentru voi? deci, il platiti pentru serviciul asta sau il mituiti sa va puna o vorba buna la Doamne Doamne?
Pe lumanari si carti de rugaciuni primiti chitanta. nu va intrebati de ce nu primiti si pentru acea rugaciune "speciala"?

Răspuns Câştigător
| Wehrmacht a răspuns:

Chitanta? Doar atat? Incearcati sa "picati" de comun acord sa faceti un contract.Nu merge rugaciunea? Pica intelegerea si iti iei banii inapoi.

| NOname a răspuns (pentru Wehrmacht):

Ar da preafericiţii faliment. : ))

| milan9 a răspuns (pentru Wehrmacht):

happy Nu cred ca ar mai fi atunci vreun nemultumit!

| Wehrmacht a răspuns (pentru milan9):

Cum sa nu...Nu ii vezi pe periculosii de acolo?

http://incarnationalist.files.wordpress.com/2011/09/priest_ls.jpg

| milan9 a răspuns (pentru Wehrmacht):

happy happy Are iepurasu glume in program...

| milan9 a răspuns (pentru milan9):

Dumnezeu este destinatia tuturor rugaciunilor noastre. Chiar si atunci cand îi luăm şi pe sfinţi rugători alături de noi înaintea divinităţii; happy

Continuare...
Preotia crestina de Dumnezeu a fost lasata sa intermedieze relatia HARICA a omului cu Dumnezeu.

De rugat ne putem ruga oricand, nu depindem de cineva anume. HARUL însă, vine pe calea preoţiei instituite de Hristos. Cel puţin asta e concluzia NOULUI TESTAMENT prin sute de versete, care au apărut de multe ori pe TPU... happy happy

Data viitoare cer chitanţă... happy

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Exact asta era si ideea. nu s-ar inghesui sa dea chitanta la fel cum se inghesuie sa ia bani, ca doar nu sunt toti la fel de boi ca proful ala al meu.

| anonim_4396 explică (pentru milan9):

Asa sa faci. poate credeti ca glumesc, nu glumesc deloc.

Răspuns utilizator avertizat
29 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Biblia spune ca trebuie sa ne rugam noi lui Dumnezeu, nu avem nevoie de intermediari, apoi tot Biblia arata ca totul trebuie facut de bunavoie nu platiti.matei10:8,6:6

| usuk a răspuns:

rolling on the floor, scuze, dar eu nu merg la biserica
[presupunand ca] daca as merge, cu siguranta nu as avea nevoie de mijlocitoru' burtos cu stihar si patrafir; eu cred ca 'a ma ruga' sunt in stare si singur[no offence]

| anonim_4396 explică (pentru usuk):

Nu e nici o offence ca si eu am aceleasi preferinte, doar nu-s handicapata.

| Darkmagic a răspuns:

happy Sper ca nu-ti place genul, dar, de-ar fi asa, tu il "mituiesti" pe un manelist ca sa te simti mai bine, platind "fara numar" o "dedicatie"?
Sau aia e treaba lui?
La cazino iti pierzi casa sau castigi 3 $...cu chitanta sau fara?
Esti obligat sa mergi acolo? happy
Pe doctor il platesti pentru ca doresti un tratament mai bun, un pic "altfel" fata de restul?
Sunt servicii si servicii Sandybell, ai sute de astfel de exemple... Avocatii, coafeza, tanti care te epileaza, pietarii... big grin

later edit: Ca sa nu se oboseasca vreunul contraatacand aiurea cu "Da, dar biserica este o institutie finantata de stat..." va dau exemplul invatamantului, finantat si el saracul, tot de stat.
Profesorul isi tine lectia, ca popa slujba. Gratis. big grin
Vrei si altceva? Platesti un meditator, ai ghicit... fara chitanta. happy

| anonim_4396 explică (pentru Darkmagic):

Nu platesc pe nimeni mai mult decat presteaza ca n-am de ce. iar cadouri fac la cine am eu chef fara sa-ti dau tie explicatii.

| Darkmagic a răspuns (pentru anonim_4396):

Sandybell wrote:
"Nu platesc pe nimeni mai mult decat presteaza ca n-am de ce. iar cadouri fac la cine am eu chef fara sa-ti dau tie explicatii".

laughing Calmeaza-te, nu ti-a cerut nimeni explicatii.
Ti-am dat exact un raspuns "in oglinda" ca sa intelegi.
Popa tine slujba gratis, daca vrei mai mult, platesti acatistul ala cu cat vrei tu.
Profesorul, la fel, iti preda gratuit, daca tu vrei mai mult, platesti meditatiile, tot fara chitanta.
Nici pentru primul caz, nici pentru celalalt NU te obliga nimeni cu nimic, o faci pentru ca vrei tu.
Chiar nu am nevoie sa-mi dai tu vreo "explicatie", se pare ca explicatia ti-am dat-o eu, si nu prea ti-a fost pe plac. laughing
Ignora-ma pana-ti trece. big grin

Si eu iti zic ca daca-mi trebuie ceva in plus si platesc, imi trebuie si chitanta atunci. ce nu ai inteles aici? sunt foarte calma.

Tu NU stii ce spui sau probabil esti prea mica.
Te sfatuiesc ca atunci cand vei merge la un doctor si vei da bani, sau cand o sa platesti un profesor pentru vreo carte ori pentru meditatii...sa nu uiti sa ceri si chitanta. Sa vezi ce se intampla si daca o sa-ti fie bine. laughing
Wake up fetito. big grin Sa nu uiti sa ceri chitanta si la piata cand platesti pretul pe care il vrea taranul respectiv, nu cel pe care l-ai vrea tu... laughing
"Idealisti" ca tine am vazut cu miile, si in realitate, platesc ca mieluseii...
Subiect inchis.

Sa mori tu ca sunt eu o fetita si nu stiu despre ce vorbesc! Ai auzit de PFA (persoana fizica autorizata)? oricine are ceva de vandut (fie produse, consultanta, servicii etc) poate sa-si faca. ca aleg ei sa nu-si faca pentru ca sunt destuli fraieri ca tine care sa plateasca la negru e alta poveste.
te poftesc sa termini cu "superioritatile" astea ieftine, iar eu voi inchide subiectul cand ii vine vremea, nu cand imi spui tu.

laughing
Mai fata. Tu negi evidenta, sau incapatanarea ta se cheama altfel? Ca nu doresc sa te jignesc.
De CAND sunt popii, medicii, profesorii ETC!"pfa"-uri? Sau pentru tine sunt? laughing
"PFA"-ul tau a aparut prin 2004, si ca orice lucru reglementat printr-o lege, nu e vesnic, poate sa se duca naibii in... 2015. Despre ce vorbim?
Pentru tine repet cu majuscule:
CERE TU CHITANTA DOCTORULUI SAU TARANULUI DIN PIATA, si dupa aia discuta despre cat esti de "cinstita", da? big grin
Taranul ala, e saracul, si "fizic", SI autorizat sa-ti vanda tie cartofii? DA!
FARA CHITANTA?
DA!

PA! big grin

| Kalla a răspuns:

Penibila -.-"

| anonim_4396 explică (pentru Kalla):

De ce? banii mei sunt ai mei si daca platesc pentru ceva vreau chitanta. ce ti se pare asa penibil?

| Kalla a răspuns:

Am zis penibila pentru ca ai pus intrebare doar ca sa razi ne crestini si sa-ti bati joc.

Nu, nu trebuie chitanta si in plus nu este obligatoriu sa dai bani. Daca vrei ca preotul sa faca ceva pentru tine ii dai un banut. Daca nu pa si la revedere, stai la slujma, mananci cozonac si pleci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sarac de tine cu ca bun mai esti la suflet si nenorocitii de crestini nu te lasa nici sa dormi.si mai ales le plac atat de mult banii de care tu fugi nici sa nu-i vezi, fiindca ai ales sa fii sarac de voie.da tu nu esti crestin.astias rai tare.tu insa esti ca painea calda.bravo tine-o tot ase.ca bine o tii.da iarta-i si tu pe popii astia si pe crestini ca doar nu au venit la borsul tau.nici nu le dai tu de mancare ori bani.tu esti drept si cinstit nu ca hotii astia.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Tu ce doresti sa spui cu raspunsul asta ca eu nu ma pricep asa de bine la impunsaturi in coasta? ori iti zici parerea direct, ori pleci la urmatoarea intrebare sa dai cu impunsaturi.

| HDeNiSaR a răspuns:

Păi Isus a spus că "fără plată ați primit şi fără plată să dați"!
nu dai învățătura cu plata!

preotul nu mijlocește intre tine şi Dumnezeu pentru ca astfel nu ar mai avea rost jertfirea lui Isus!

| RuxandraBianca a răspuns:

Nu toti crestinii-s ortodocsi

| millyca a răspuns:

Sandy, banii aia merg direct la Dumnezeu si Domnul ii primeste si se bucura, dar Domnul are chitantierul defect si nu poate fi tras la raspundere pentru evaziune fiscala (in mare mila Sa).

| anonim_4396 explică (pentru millyca):

Pai atunci sa-i dai tu fara numar.