Pai stiam ca unii pocaiti, sectanti au acolo locul lor unde sparg pufarina in grup)))
Fireandice...esti patetic cu intrebarea ta!
Nu iau apararea nimanui, dar tu chiar esti patetic!
Era o vorba "GET A LIFE!"
Glumesti? Un tovarash de'al meu era odata cu o pocaita
de 18 ani da nu'i dadeai mai putin de 21, si inainte sa se duca la biserica loc ii facea blowjob, ii facea ala poze la "cum zici tu... pufarina
" si mi le arata. Astea se babardesc mai rau ca astea crestine.
Ce vrajeala ai in tine de 2 lei...
Bai alifie eu nu vorbesc aiurea, tu taci daca nu sti. Cum poti sa'mi zici ca mint cand tu nu sti nimic despre ce vorbesc. Nu inghiti ce zic eu aici.nu inghite, da nu'mi zice mie ca am vrajeala de 2 lei
1 la mana eu nu ti'am adresat tie nimic 2 la mana daca ce am spus eu mai sus ti se pare de necrezut...mai inesi in lume, vezi fetele pocaite ca mici ingerasi? te inseli amarnic, ce'am zis eu mai sus e foarte adevarat si nu ma intereseaza ce crezi tu da? raspunsul era pentru cel care a pus intrebarea, iar fata aia la 17 ani(la inceputul relatiei) ii facea blowjob lu' tovarashu meu inainte sa se duca la biserica iar 3 la mana tu nu ma faci pe mine penibil, cretin batator de cruci pentru ca eu nu ti'am zis nimic inainte ok?
Sf-uri...sf-uri... vorbești numai prosti!
Sf-u este gramatica ta "vorbesti numai prosti"-
Normal ca nu se abtin. Ce om mai tine cont de religie cand vine vorba de futai?
Asta-i părerea ta...nu trebuie sa fie și adevărat!
Incontestabil, nu exista adevara absolut. Prezentam doar adevarul meu.
Pai atunci nu spune:"Toata lumea se sparge la pufarina inainte de casatorie in secolul nostru."
Vorbește doar la persoana ta.
Oamenii aia nu au murit la revolutie sa mi se spuna la ce persoana sa vorbesc.
1.Oamenii aia care au murit au fost prietenii mei si eu am fost lângă ei...tu unde ai fost?
2.Asta nu iti da nici un drept sa ii bagi pe alti in oala ta! clar?
Mai intrebi.da de ce oare au atatia puradei dupa ei vreo 6-7 e normal pentru ei...
LisaJulie întreabă: